Kelly Osbourne haja a héten sötétlilába váltott, ezért összefoglaljuk az énekesnő színeváltozásait a kezdetektől a legutóbbi, igazán csapongó korszakig. Gyakorlatilag mindent kipróbált már, volt világos és sötét, egyszínű és tarka, természetes és természetellenes (általában inkább az utóbbi). Melyik állt neki a legjobban? Heti trend, ezúttal csak egy nővel, de sok hajszínnel.

Rózsaszín

Kezdjük egy fiatalkori kilengéssel. Kelly Osbourne haja még 2002. nyarán volt rózsaszín, nem sokkal az Osbournes tévésorozat beindulása után. A rózsaszínt néha az eredeti hajszínére emlékeztető sötéttel vegyítette, mint fent is, de gyakran láthattuk akkoriban teljesen pink hajjal is. Amint azt a galériában is látható, a rózsaszínnek 2004-ben egy pirosba-vörösbe hajló árnyalatát választotta, továbbra is a feketével kombinálva. Igazán vörös vöröset talán azért nem szeret festetetni, mert az az árnyalat édesanyjáé, Sharoné.

Fekete

De koncentráljunk inkább csak az elmúlt egy évre. A fenti az a szín, ami a legközelebb áll a természeteshez, de persze Kelly Osbourne ebből is általában az éjfeketét szokta választani, amiről szintén messziről látszik, hogy festék. A fenti fotó nagyjából egy évvel ezelőtt készült, ekkor volt Kelly Osbourne-nak utoljára sötét haja - az elmúlt hetet leszámítva.

Sötétszőke

Tavaly nyár végén Osbourne lenőtt piszkosszőke hajjal mászkált, némileg Madonnára emlékeztetve, aki a '80-as évek derekán tette divattá a lenőtt szőkítést. A festés igénytelenségét gondosan belőtt séró ellensúlyozza. Itt a haj tövénél látható a leginkább Osbourne természetes hajszíne. Jól nézzék meg, mert nem gyakran mutogatja.

Platinaszőke

Ugyanis Madonnának kijáró tiszteletadás ide vagy oda, Kelly Osbourne fodrászai nem szeretnek félmunkát végezni. Az elmúlt őszt és telet a realitysztár énekesnő tökéletesre hidrogénezett hajjal abszolválta, hol göndören, hol egyenes hajjal, frufruval. A platinaszőkét azonban jól lehet színezni, és Osbourne nem is állt ellen a kísértésnek.

Lila

Tavaszra ugyanis lila lett a haja, ami még a korábbi rózsaszínhez képest is szokatlan választás volt. Itthon néha valami megfejthetetlen okból extravagáns nyugdíjas nénik szokták ezt a hajszínt választani, de Osbourne-t persze egyáltalán nem öregíti, sőt. A fenti loknis frizura egyszerűen telitalálat ezzel a napszemüveggel, de a galériában egy remek hajpántos fotót is mutatunk.

Sötétlila

És akkor következzenek az elmúlt hét fejleményei. Úgy látszik, Osbourne-nak annyira bejött a lila hajszín, hogy nem volt hajlandó megválni tőle, de ennek ellenére új színt választott.

Melyik hajszín áll a legjobban Kelly Osbourne-nak?

A jelenleg aktuális árnyalat egy sötétebb, már-már barnás lila, tehát Osbourne majdnem visszatért az egy évvel ezelőtti hajszínhez. De mivel az azóta eltelt időben négyszer változtatott hajszínt, nem mernénk rá mérget venni, hogy emellett az árnyalat mellett most le fog cövekelni. Ön szerint melyik szín áll a legjobban Kelly Osbourne-nak? Mit próbálna még ki a helyében, ha egyáltalán maradt még olyan szín, amit ne láttunk volna már az énekesnő frizurájában?