Nem lehet könnyű helyzetben az a magyar celeb, akinek hazánk első gogóversenyén kell zsűriznie, hiszen nehéz kitalálni, hogy ugyan mi lehet a dresscode. Alexandra Diamond expornós például egy fémesen csillogó sellőként meózta a versenyzőket, Dopeman hivatásának megfelelő darabokat öltött magára, Béres Anett, Bánhidi Vivien és Budai Zsuzsa pedig nem tulajdonított különösebb jelentőséget az esemény jellegének, csak szimplán követték a divatot. Vajon ki döntött jól a ruhásszekrény előtt.

Ezen a héten ismét egy magyar összeállítással kedveskedünk az olvasóknak. Míg múlt héten a Tesco egyik ruházati márkájának divatbemutatóján járt honi celebek öltözéke felett ítélkezhettek, addig most azt vehetik szemügyre, hogyan is öltöznek a magyar hírességek, ha éppen hazánk első gogóversenyére hivatalosak.

Béres „VV” Anett

A Való Világ egykori szereplőjét pár hete még fürdőruhás nyúlként csodálhattuk meg egy húsvét ihlette bemutatón , most pedig a Miss Gogo Hungary zsűritagjaként futottunk össze vele. Béres Anett számára nem ismeretlen ez a feladat, hiszen az egyik férfimagazin szépségversenyén már töltött be hasonló posztot. A mostanában már komolyzenei koncertekre járó celeb szemmel láthatóan tudja, hogy éppen mik az aktuális trendek, erre utal legalábbis a bizonyára gyárilag szakadt farmer, a lábujjakat szabadon hagyó magassarkú. És persze nem szabad megfeledkezni a táskáról sem. Úgy tűnik, hogy nincsen magyar celeb és honi rendezvény legalább egy Louis Vuitton-darab nélkül.

Bánhidi Vivien

A képen látható hölgy sokak számára a TV2 Jóban Rosszban című sorozatából lehet ismerős, ő alakította ugyanis Nikit. A modellként és színésznőként is dolgozó Bánhidi Vivien persze nemcsak ezen szerep és esetleg egy férfimagazinban megjelent fotói miatt szerepelt a sajtóban, hanem amiatt is, hogy Debreczeni Zita mellett ő a később még megemlített Kanye West kedvenc magyar csaja. De térjünk át a ruházatára: a lila már jó pár szezonnal ezelőtt beköltözött a szekrényünkbe, és úgy tűnik, hogy egyelőre nem is távozik onnan. Ami a további trendeket illeti a pasztellszínek, a lágy árnyalatok idén tavasszal és nyáron menőnek számítanak, tehát ilyen szempontból a mellékelt képen látható ceruzanadrág is jó döntés volt. A kiegészítők pedig teljes harmóniában vannak, és a fekete színnel amúgy sem lehet túl nagyot tévedni.

Budai Zsuzsa

A Miss Universe Hungary 2009 cím birtokosa csütörtökön átadta a koronáját utódjának, de bizonyára nem ez az utolsó alkalom, hogy összefutunk vele egy celebekben gazdag eseményen. Bár a Budapest-Bamako jótékonysági futamon tisztességesen teljesítő szépségkirálynőt idén a legszebb hajú celeb kategóriában is jelölték, frizurájából most nem látszik túl sok. Bár Budai Zsuzsa magas sarkú lábbeli nélkül is igen sudár, ha egyszer a gladiátorszandálok erőteljesen nőiesített változatai továbbra sem koptak ki a divatból, akkor nincs mese, követni kell a trendeket. Ami a fényes anyagból készült nadrágokat illeti: bár a molettebb hölgyeknek nem ajánlják, hogy ilyen holmikat vegyenek fel, mivel Budai Zsuzsa esetében nem beszélhetünk plusz kilókról, így teljesen helyénvaló ez a választás is. Az ELLE egyik kiadványa szerint az aktuális szezonban a fehérneműnek beillő darabok szerepelnek az éppen divatos holmik listáján, és Budai Zsuzsa ezt is kipipálhatja.

Alexandra Diamond

Az egykori pornós a többiekkel ellentétben valamivel ünnepélyesebbre vette a figurát, mármint amennyire az áttetsző anyaggal megbolondított ruha alkalmi darabnak számít. Bár az ujjatlan ruhának nincs dekoltázsa, mivel kellően szűk, ezért jól látszik, hogy Müller Attila volt barátnője igazán méretes kebellel rendelkezik, ami ugye egyszerre lehet áldás és átok. Az áttetsző rész egyébként a ruha oldalán is végighúzódik, így viszonylag kevés dolga akadt a jelenlévő férfiak fantáziájának. A szabásnak köszönhetően egyébként Alexandra Diamond még táncra is tudott perdülni, bár nyilvánvalóan inkább térd alatt volt nagyobb mozgástere. Ami a strasszos pántú cipőt illeti, bizonyára nem könnyű ilyen tűhegyes sarkakon egyensúlyozni, kész szerencse, hogy már különböző oktatásokon el lehet sajátítani ennek a csínját-bínját.

Pityinger „Dopeman” László

Akárcsak az F&F bemutatóján, a Miss Gogo Hungary versenyen is akadt egy olyan hímnemű vendég, akire szavazhatnak az olvasók. Dopeman állítása szerint maga akart ítészként részt venni a megmérettetésen, és fizetségül csupán egy üveg vodkát kért. A rapper foglalkozásának megfelelő munkaruhában – vagyis egy bő, sokzsebes farmernadrágban és atlétatrikóban - jelent meg az eseményen. Igaz, egyszerű, de népszerű tornacipője helyett a legtöbb amerikai kolléga már inkább egyedi tervezésű és igen színes edzőcipőket hord. Sőt, van, aki még tervezésre is adta a fejét, lásd a magát Isten ajándékának tartó Kanye Westet. Pityinger „Dopeman” László a képen ugyan még egy csíkos inget is visel, ám ettől a ruhadarabtól ügyesen megszabadult, amikor felment a lányok közé a színpadra.

Ki a legjobban öltözött celeb?

Miután gondosan végignézték a mellékelt képeket, döntsenek arról, ki volt a legjobban öltözött magyar híresség ezen jeles eseményen. Dopeman, akinek ruhája tökéletesen illik hivatásához, esetleg a rendezvényt kvázi estélyivel megtisztelő Alexandra Diamond, vagy a visszafogottan divatos egykori Jóban Rosszban-szereplő?