Itt a nyár, előkerültek a legrövidebb miniszoknyák. Az elmúlt egy hét különösen bőséges termést hozott combvillantó celebekből. Egy cikkben prezentáljuk a kedvenceinket Cameron Diaztól Lindsay Lohanig, aztán persze a végén szavazás dönt arról, kinek áll a legjobban a mini. Bizony, itt egy újabb heti trend.

Cameron Diaz

Az MTV Movie Awards filmes díjkiosztó kavalkádjából ebben a cikkben a még mindig gyönyörű Cameron Diazt emeljük ki. A 37 éves színésznő akár a múlt héten is szerepelhetett volna a heti trendben, hiszen virágmintára emlékeztető nyomattal látták el miniruháját, amit derékban egy jó széles öv fog össze.

Diaz - illetve stylistja - bizonyosan nagyon jól tudja, hogy semmi nem hosszabbítja úgy a lábat, mint egy jó magas sarkú cipő egy minél rövidebb minivel kombinálva.

Klasszikus összeállítás jópofa színekkel és kislányos fodrokkal a vállon: nekünk bejött.

Kylie Minogue

Az ausztrál énekesnő legújabb dala nemrég jelent meg, és hamarosan egy új album is érkezik, ezért mostanság kell a promóció, ami miatt nem engedheti meg magának, hogy ne legyen ott minden eseményen. Az amfAR AIDS-kutatást támogató rendezvényén is ott volt, méghozzá csupafeketében.

Csak jóindulatunknak köszönheti, hogy bekerült ebbe az összeállításba, hiszen szoknyája egyáltalán nem mini, egészen térdig leér. Illetve mégsem csak a jóindulatunknak köszönheti, hanem nagyobb részben inkább annak a merész kivágásnak, ahol viszont a szoknya alól Kylie Minogue-nak nemhogy a combja, hanem részben a feneke is kilátszik. Mindehhez hosszú bőrkesztyű az egyik kézre, bilincs a másikba... Reméljük az új album is ennyire izgalmas lesz.

Christina Ricci

Régen foglalkoztunk már a dundi tinédzserből hollywoodi wamppá vált színésznővel, de most megragadjuk az alkalmat, és őt is megmutatjuk combtőtől talpig. Ezt a ravasz világos ruhát a 30 éves Christina Ricci a Whitney Museum of Arts partijára vette fel a héten.

A különleges minta vékony derekat csinál és remekül kiemeli a csípőt, bár nem valószínű, hogy a férfiak tekintetét ez a rafinált trükk el fogja terelni a combtájékról. Az egykor sötét és komor Christina Ricci új önmagához híven megintcsak szexi és ragyogó.

Christina Aguliera

A szintén új albummal jelentkező, Kovács Katit hallgató énekesnő az MTV díjkiosztó után talán karrierje eddigi legkurvásabb öltözékét vette fel. A szexi konyhásnénik fűzős cipőjéhez egy leheletnyi fekete miniszoknya dukál, ami azért oldalt még meg is van szépen lyuggatva.

A felsőruházat a '80-as évek elejének Madonnáját idézi, a szakadozott póló pedig kifejezetten punkos. "Ha nem teszik, menj anyádba" - fordíthatnánk a trikó trágár feliratát, bár olvasóink valószínűleg nem fognak odamenni, egyszerűen csak másra fognak szavazni. Mármint ha nem tetszik. A ruha.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopeznek valahogy se a filmek, se a zene téren nem sikerül mostanában megismételnie az ezredforduló környékén elért sikereket, de azt azért sosem mulasztja el az orrunk alá dörgölni, hogy márpedig ő még most is olyan bombanő, mint akkor volt.

A héten "Légy különleges" címmel egy plakátkampány bemutatóján vett részt egy kékkel, lilával és ezüsttel csillogó miniruhában. Mint a mai cikk valamennyi hölgyénél, a minihez őnála is elengedhetetlen volt az extrémmagas sarok, de Lopez a fetisiszta megközelítés helyett inkább egy finoman nőies lila topánt választott.

Lindsay Lohan

A 23 éves, botránytól botrányig élő színésznő már régóta imádja a combját mutogatni. Trendek ide vagy oda, szinte kialakította saját stílusát, aminek központi eleme általában a miniszoknya. (És persze a kézben tartott sörösüveg, de most próbáljunk meg ne erre koncentrálni.)

Ezen a héten ő egy fekete alapon fekete csipkével díszített darabot vett fel, amelynek köszönhetően megintcsak jól megnézhetjük szeplős combjait. Bár Lindsay Lohan régebben balerinát vagy körömcipőt vett minihez, úgy látszik, újabban a csizmákat preferálja a lábbelik terén.

Ki nézett ki a legjobban a héten?

Amennyiben tényleg igaz a brit tudósok azon megállapítása, hogy a szoknyák rövidülése előrejelzi az időjárást, akkor a fentiek alapján különösen forró nyárra számíthatunk.

Önnek melyik celeb combjai, akarjuk mondani minije tetszett a legjobban? Kattintsa végig a galériát, ahol a hat nőről több és nagyobb fényképet láthat, aztán válassza ki közülük a kedvencét, majd nyomja meg a megfelelő gombot a szavazógépen. Köszönjük szépen.