Bencsik Tamara mindent megtett, hogy róla készüljön a legtöbb fotó a múlt heti VIVA Comet-díjátadón: köldökig kivágott rövid ruhát vett és feketére rúzsozta a száját. Arra viszont valószínűleg ő sem számított, hogy a teljesen extrovertált Lakatos Márk simán lenyomja azzal, hogy hosszú szoknyában érkezik, és úgy néz ki, mint valami bizarr pap. De persze voltak még érdekes ruhák, leginkább nagyon rövidek, meg Kapócs Zsóka a motoros eklektikájával.

Ki a legjobb?

A 2010-es VIVA Comet-díjátadón a legfiatalabbak nyerték a győzelmet jelentő gömböket, az esemény leginkább valami torz babazsúrra emlékeztetett , de nem beszéltünk még arról, hogy a VIVA Comet mára akkora léptékű esemény lett, hogy konkrétan vörös szőnyeges bevonulást tartanak az érkező celebeknek.

A SYMA csarnokba az igazán fellengzősek limuzinnal érkeztek, de például Puskás Peti egy kézikocsin, amit az öccse húzott, de olyanok is akadtak, akik besétáltak a parkoló bejáratától, hogy végigvonuljanak, de leginkább végigaraszoljanak a néhány méteres vörös szőnyegen. A legszebb az egészben, hogy a vörös szőnyeg közelében nem igazán volt kinek vonulni, hiszen a nem VIP vendégek az épület másik oldalán alkottak kígyózó sort.

Bencsik Tamara

Csodaszép angol kifejezések vannak arra a jelenségre, amit Bencsik Tamara produkált merész ruhájával, magyarul talán a figyelemvadász vagy a címlapfüggő szavakkal lehetne leírni a dolgot. Az erősen kivágott ruhát nagyon jól rögzítették a Megasztárban feltűnt énekesnőn, csak úgy nézett ki, mint akiről mindjárt leesik, de ez nem történt meg. Bencsik biztosra ment, ha valaki nem figyelt volna fel a dekoltázsára, annak a kedvéért feketére kente az ajkait, valamint olyan frizurát választott, hogy azt higgyük, ő lett a Tori Spelling hasonmásverseny harmadik helyezettje. Egyértelműen az est egyik legmerészebb ruhadarabja, az összeállítást erősítik a gondosan megválasztott apróságok, mint a fekete kiegészítők, a fekete körmök és a visszafogott, mégis baromi magas sarkú cipő.

Horváth Éva

Egyáltalán nem értettük Horváth Éva összeállítását, hiszen egyrészt 2010-et írunk, amikorra már azt hittük, túl vagyunk az állatmintán, ami megmarad Gáspár Győző fura hóbortjának, másrészt Madonna Frozen című klipje óta is eltelt már 12 év, ezért kicsit avittnak számít, hogy valaki ilyen lebernyegszerű ruhát válasszon magának. Nem lett a kedvencünk Horváth Éva összeállítása, kicsit olyan hatást keltett, mintha indulás előtt nagyon gyorsan kellett volna kitalálni, hogy miben jelenjen meg az RTL Klub volt műsorvezetője a díjátadón. A tigrisminta ekkora mértékben minden nőn húsz évet öregít, a ruha derekánál lévő arany háromszöget meg egyáltalán nem sikerült megértenünk.

Kapócs Zsóka

Kapócs Zsóka első ránézésre egy semmi különös kategóriájú ruhát vett fel, amire rádobott egy farmerdzsekit, mert nyári estéhez képest kicsit hűvös volt a díjátadó napján. Aztán figyelmesebben megnézve látjuk, hogy a kabátot valószínűleg sosem lehetett összegombolni a színésznő dekoltázsán, illetve az ujját is gondosan felhajtotta, a melleket vastag öv emeli ki, Kapócs Zsóka haja meg azt a korszakot idézi, amikor ilyen összeállításban vagy azért jöttek ki egy amerikai gyorsétteremből, hogy megnézzék a Grease-t, vagy elmenjenek a legelsőnek érkező motoros fickóval a lemenő Nap irányába. Ha az összeállításhoz nem finom tűsarkút választott volna Kapócs Zsóka, még most sem hinné el senki, hogy nem a Hell's Angels hozta az eseményre.

Tóth Gabi

Nem, ennyit valóban nem torzít az objektív. Tóth Gabi elindult az elfogyás útján, amire ráerősít a lábait erősen megnyújtó szupermini ruhával. A fekete darabnak ráadásul a kézfejre rálógóan hosszú ujjai vannak, amitől meg a karok nyúlnak meg, így Tóth Gabi úgy néz ki, mint aki elképesztően magas és legalább ugyanennyire sovány. Az extravaganciától általában nem irtózó énekesenő most kifejezetten visszafogott volt, a legnagyobb feltűnést a sötétben is világító, már-már fehérre festett haja okozta. Ha valaki nem emlékezne rá, hogy Tóth Gabi rockénekesnő, azoknak a kedvéért van valószínűleg a gitáros fülbevaló, meg az ezüstcipzáros, fekete dominaszandál.

Lola

Most már egyértelmű, hogy Lola nem tiniénekesnő, hanem az új Zséda szeretne lenni, ennek megfelelően elegánsan visszafogott ruhát választott. Igaz, az este folyamán párszor átöltözött, de ebben matt összeállításban érkezett a vörös szőnyeghez. A ruha annyira egyszerű, és annyira nem hivalkodó, hogy akár temetésre is fel lehetne venni. Összesen két dolog emlékeztet arra, hogy itt semmiféle gyászról sincs szó: az énekesnő csuklóján lévő fiatalos műanyagkarkötők, valamint a visszafogott ruhához elengedhetetlen elképesztően feltűnő lábbeli. Lola csillogó dominaszandálja egy hollywoodi vörös szőnyegre is felférne.

Rami

Szintén nagyon fiatal, szintén négy betűből áll a művészneve, Rami egyértelműen Lola legnagyobb konkurenciája lehetne, ha ismernénk a nevét. Nem is azért figyeltünk fel rá, mert bármilyen emléket is megidézett volna bennünk az arca, hanem a hatalmas zöld szoknya miatt, amit messziről is jól lehetett látni, köszönhetően annak, hogy Rami körül minden fekete. Fekete a felsője, meg feketében vannak a háttéremberei is. A kígyóbőrre emlékeztető, dominás fűző szigorán jól enyhít az egyiptomi stílusú nyaklánc. És a legjobb, hogy annak sem kell izgulnia, aki attól fél, hogy Rami nem lesz elég ismert: az a Szabó Zé a producere, aki ma a fél fiatal zenészvilágot is menedzselte már szinte mindenhova.

Bódi Sylvi

Nem vagyunk benne egészen biztosak, hogy Bódi Sylvi saját tervezésű, Sugarbird ruhában jelent-e meg az eseményen, de a celeb-divatcégnek is volt korábban egy hasonló, lapokból összeillesztett ruhája. Mindenesetre Bódi meglepően visszafogott volt ruhájával, ami leginkább úgy néz ki távolról, mintha kék post-it cetlikből ragasztgatták volna össze. A rövid, egyszerű, de érdekes ruhát Bódi nem akarta elnyomni a kiegészítőkkel, a magas talpa ellenére teljesen a háttérbe húzódik a cipője is, ahogy az egymillió karkötő a bal karján. Külön érdekesség a modell jobb keze, ahol azt láthatjuk, hogy a csuklóján lévő pánt és a kezében lévő táska egy kis lánccal van egymással összekötve, hogy ne tudja könnyen elhagyni a táskát és annak értékes tartalmát.

Lakatos Márk

Simán Bencsik Tamara keltette volna a legnagyobb feltűnést, ha Lakatos Márkból öltözködés közben nem jön elő az állat, és varázsol magából pedofil, motoros papot. A legszebb, hogy a stylist arca a képen hasonlít is kicsit XVI. Benedek kicsit őrült, fürkésző tekintetű arcára. Nem tudjuk mit emeljünk ki Lakatos Márk összeállításán, mert a maga elborult nemében tökéletes összeállításról van szó, amit az utolsó gomblyukig gondosan megterveztek. A kedvencünk talán a klasszikus motoros kesztyű, meg az ing nélkül viselt mellény. De mondhattuk volna a reverendát idéző hosszú szoknyát és a feszületre emlékeztető nyakdíszt is.