A Playboy Energy bemutatja: J.Press Főiskolák Szépe & Mr.College 2010 versenyét, melynek döntőjét szerdán rendezik meg, a házigazda Debreceni Zita és a Viva Tv műsorvezetője, Zola lesz. A rendezvény előtt bemutatjuk a döntőbe bejutó indulókat. Ossza ki pontjait az idén költöztetőnek is beöltöző versenyzőknek, adjon 10-et a legsármosabbnak, egyet a legkevésbé jó pasinak. Szavazni Indapass-szal lehetséges.

Csáki János

186 cm / 80 kg

A 23 éves egyetemista a BGF Nemzetközi gazdálkodás szakán tanul. Élete az úszás, az olimpiai válogatott tagja. „Naponta 15 kilométeren keresztül sanyargatom magam, hogy a nyári úszó Európa-bajnokságon a dobogó legfelső fokára állhassak. A pekingi olimpiai csapat tagja voltam. Célom a hazai közönség előtti siker, a 2012-es londoni játékok előfutáraként. Imádok utazni, nyelveket tanulni és más országok kultúrájába betekintést nyerni" - írta bemutatkozó szövegében Csáki Levente.

Dajka Levente

184 cm / 80 kg

A 22 éves Dajka Levente szintén a BGF nemzetközi tanulmányok szakán jár mesterképzésre. „A versenyre azért jelentkeztem, hogy kipróbáljam magam egy ilyen főiskolai versenyen. Ez nem egy tipikus szépségverseny, itt sokkal többet számít, milyen kisugárzásod van, mennyire vagy egyéniség. Azért is gondoltam, hogy megpróbáltam ezt a versenyt, hogy megmutassam, mégse vagyunk átlagosak, átlagos főiskolások" - indokolta részvételét Dajka Levente, aki úszni és evezni szeret, és szívesen dolgozna külföldön.

Daróczi Balázs

178 cm/ 76 kg

A 22 éves nyergesújfalui versenyző a Zsigmond Király Főiskolára jár, kommunikáció és média szakra. „Úgy gondolom, hogy ez a verseny egy jó buli, és esetleg profitálhatok belőle a média szakon" - mondta el célját a zöldeskék szemű Daróczi Balázs, aki családjával él. Bemutatkozó szövegéből azt is megtudhatjuk, hogy leginkább a vízisportokat szereti, és természetesen imád társaságban lenni és élvezni az életet.

Doszpod László

183 cm / 89 kg

A szőke, kék szemű versenyző Szeged mellett él 50 km-re, Mélykúton. A Szegedi Tudományegyetemre jár. Doszpod szeretné magát megmutatni az országnak, hiszen szerinte jó dolog, ha az ember a nyilvánosság elé kerül. Ez egyébként nem most történik meg először, hiszen a Viva Szexi vagy nem? műsorában döntős volt. Bemutatkozó szövege kifejezetten alapos, így azt egy az egyben közöljük. „Sziasztok! Doszpod László vagyok, elsőéves közgazdász hallgató Szegeden. Szegedtől 50 km-re lakom, ezért jöttem ide tanulni. Gyermekkorom óta sportolok, sokat foglalkozom magammal és szeretem a megmérettetéseket, ezért jelentkeztem a versenyre. A sportolás mellett azért az egyetemi bulikat sem hagyom ki, kiveszem a részem az egyetemi életből :D Véleményem szerint vidám srác vagyok, sok barátom van, csak néha kicsit túl sokat beszélek:) Nehezen oldódó típus vagyok, de ha sikerül oldódnom, akkor szerintem könnyen meg tudom kedveltetni magam az emberekkel."

Kanyó Balázs

184 cm / 80 kg

A 19 éves Kanyó Balázs szintén a szegedi egyetem tanulója, és ő sem most méreti meg magát először az ország előtt. Az egyetemista tavaly nyáron nyerte el a Gólyatábor macsója címet. Kanyó egyébként gyakorlott testépítő, 2008-ban fekvenyomó magyar bajnok lett ifjúsági kategóriában. Emellett 8 évig versenytáncolt, és a magyar válogatott tagja volt. A versenyre rengeteget készült, mivel számára ez egy nagy kihívás, és igazi öröm számára, hogy bejutott a döntőbe.

Nagy Ádám

184 cm / 80 kg

A 24 éves versenyző a Debreceni Egyetem vállalkozás menedzsment szakának hallgatója. Sokat nem tudhatunk meg róla, ám amit igen, az mindenképpen érdekes, hiszen kevés fiatal férfi szeret manapság tortát sütni. Emellett persze szeret sportolni is, és videójából kiderül, most jelentkezett először a versenyre. A képek úgyis magukért beszélnek. Kattintson valamennyi képre, mert mindannyiukról több fotónk is van, ruhás és félmeztelen egyaránt!

Petróczki Tamás

186 cm / 76 kg

A Szegedi Tudományegyetem testnevelő és edző szakára jár. A 20 éves fiatalember Mezőkovácsházán él, és kék a szeme. Az írásos bemutatkozást kihagyta, mivel nem tudja magát jellemezni, és élőben jobban szeret ismerkedni.

Rőder Gergő

183 cm / 83 kg

A 24 éves versenyző tavaly is indult a versenyen, és mostanra rájött, sokkal többet kell elárulnia magáról a nyeréshez. Az őszes hajú Rőder Gergő  Pécsi Tudományegyetem testnevelés szakán tanul, emellett kívülről fújja az NBA statisztikáit, és egy gyermekmagazinos cég területi képviselője. „Bár hajam színe érett személyiségre vall (ez így is van természetesen), de legbelül egy mindig vidám, örök gyerek lakozik, akinek lételeme a nevetés. Ugyan testnevelő tanár szakos vagyok, mégis kicsi az esélye annak, hogy valaha is tanítani fogok. Hiszen jelenleg területi képviselő vagyok egy gyermekmagazinos cégnél ahol úgy érzem megtaláltam a számításaimat."

Sincki Ádám

184 cm / 79 kg

A 20 éves versenyző a Dunaújvárosi Főiskola tanulója, banki szakügyintéző lesz majd belőle. A szőkésbarna hajú és kékeszöld szemű Sincki Ádám már megnyert egy hasonló versenyt. Elmondása szerint nincs hobbija, mivel annyit sportol, és az olimpiai részvétel a célja.

Takács Gábor

188 cm / 85 kg

A 20 éves egri versenyző a BME biomérnöki szakára jár. „Szeretek sportolni, hobbijaim közé tartozik az úszás, vizilabda, testépítés és a küzdősportok. Szabadidőm legnagyobb részét barátnőmmel, barátaimmal és bulizással töltöm" - írja magáról Takács Gábor, a mezőny legmagasabbja, aki azért jelentkezett, hogy kipróbálja magát egy ilyen versenyen.

Tímár Péter

184 cm / 80 kg

Furcsa véletlen, hogy a 12 versenyző között hatan is vannak, akiknek testmagassága éppen 184 centi. A 24 éves Tímár Péter az egyik ilyen, aki az Ybl Miklós Egyetem építőmérnöki karának hallgatója. Hobbija a testépítés és a táncolás.

Varga Viktor

184 cm / 80 kg

A 20 éves versenyző a BME közlekedésmérnöki szakán tanul, másodéves. „A focit nem szeretem, de a lányokat, azokat igen. Elég spontán jelentkeztem, csak hogy kipróbáljam magam, mert még ilyen közegben sohasem mozogtam. De megérte, mert nagyon sok jó embert ismertem meg" - mondta Varga Viktor.