Egy-egy alkalmi megjelenést több órányi készülődés előz meg. Smink, ruhapróba és persze a frizurakészítés. A külföldi színész- és énekesnők kaméleonként változtatják megjelenésüket, gyakran szuperül néznek ki, ám nem egyszer mellélőnek. Sokszor a haj okozza a legnagyobb problémát: hullámos legyen vagy egyenes, feltűzött vagy leengedett? Hét celebnőt mutatunk meg egyenes és hullámos hajjal: ön szerint kinek melyik áll jobban?

Katie Holmes

Mi áll jobban Katie Holmesnak?

Tom Cruise felesége egyre többször jelenik meg a nagy nyilvánosság előtt hullámos, inkább kócos, mint elegánsan jólfésült frizurával. Múlt héten új filmjének New York-i bemutatójára érkezett csíkos ruhában és borzas hajjal. Tőle szokatlan ez a lazaság, nomeg a göndörség is: eddig szigorúan lefésült bubifrizurával láttuk legtöbbször, és a közelmúlt lesifotóin sem göndören szerepel.

Sarah Jessica Parker

Mi áll jobban SJP-nek?

Sarah Jessica Parker a Szex és New York-ban is gyakran változtatja frizuráját: néha egészen szőke és kócos, aztán hullámos, világosbarna hajjal jelenik meg. A képen elegáns hullámokba van rendezve a színésznő haja: Tokióban népszerűsíti a sorozatból készült második mozifilmet. Az egyenes, barna haj is nagyszerűen mutat Parker fején, dehát egy Oscar-díjkiosztó meg is érdemli ezt az eleganciát.

Christina Aguilera

Mi áll jobban Aguilerának?

Christina Aguilera igazi kaméleon – nem csak a frizurák terén. Fiatalabb korában fekete, hosszú póthajjal is mutatkozott, de mára megkomolyodott és levetette közönséges stílusát. Hajszínén újabban nem gyakran változtat, marad a hidrogénszőkénél. Fellépéseire vagy feltűzi középhosszú haját vagy begöndöríti, hivatalos alkalmakra azonban a komolyabb, egyenesre fésült verziót választja.

Beyoncé

Mi áll jobban Beyoncénak?

Beyoncé eredetileg dús, göndör fürtökkel büszkélkedhet, de gyakran ragad hajvasalót és nem csak hivatalos, alkalmi megjelenésekkor simítja ki fürtjeit. Például a Roland Garrosra is egyenes hajjal ment. Ám parfümjét inkább hullámos tincsekkel reklámozta és filmjeiben is göndören szokott szerepelni.

Scarlett Johansson

Mi áll jobban Johanssonnak?

Scarlett Johanssont egyenes hajjal szoktuk meg: legalábbis filmjeiben így szerepel. Díjátadókra, elegáns eseményekre azonban be szokta rakatni haját, így hullámos tincsekkel vonul a vörös szőnyegen. Például a 2007-es Grammy Gálára is hullámos hajjal érkezett, és az MTV Movie Awards-on is loknis frizurája volt, mikor lekapta Sandra Bullockot.

Leighton Meester

Mi áll jobban Leighton Meesternek?

A Gossip Girl szexvideójával elhíresült sztárjának eredetileg egyenes, barna haja van: a sorozatban is így szerepel és általában a vörös szőnyegen sem bonyolítja túl frizuráját. Egyetlen göndör képet találtunk róla: a New York-i Metropolitanban 2009-ben tartott Costume Institute Gálára sütötte be haját. Hogy mennyire volt előnyös neki, döntsék el önök.

Reese Witherspoon

Mi áll jobban Witherspoonnak?

Whiterspoon haja annyira egyenes, hogy hamar kirúgja a mesterséges hullámokat: a színésznő elegáns alkalmakra inkább különféle kontyokat készíttet magának, ha mégis a leengedett haj mellett dönt, inkább gondosan kivasaltatja tincseit. Ha lazán elegánsnak szeretne tűnni, haja végébe tetet néhány hullámot: az oldalról előrefésült lobonc nagyon is jól áll neki, az egyenes frizura viszont szépen kiemeli arcát.