A Sziget legjobb csajait a reggae-sátornál kell keresni

2010.08.12. 17:04
Végigjártuk a Sziget legnagyobb színpadait, de nem a műsorra, hanem a random időpontban a sátraknál táncoló szép lányokra koncentrálva. Ha túllépünk a klasszikus cicababákon, akkor a reggae-sátorban láthatjuk a legnagyobb arányban az úgynevezett jó csajokat, de persze minden sátornál sikerült helyes lányokat fotóznunk. Csak a metálosoknál volt nehéz olyanokat találni, akik nem fekete pólóban voltak.

"Azért idén is kiborították a puncisvödröt" - fogalmazott elég profánul egy szigetlakó a Nagyszínpad környékén sétálva, utalva a fesztiválon található úgynevezett jó csajok nagy számára.

A fesztivál fontosabb helyszíneit a gyűjtőpontokként működő Nagyszínpad és a főbb útvonalak kivételével végigjárva azt állapíthatjuk meg, hogy a fent említett szexista vödör nagy része a reggae-sátorhoz ömlött.

Reggae színpad

A reggae-sátorban az volt a legszimpatikusabb, hogy elképesztően vegyes társaság verődött össze már koraeste, akik jól láthatóan önfeledten szórakoztak. Ehhez valószínűleg volt köze annak is, hogy a helyszínen vágni lehetett a spangliszagot. Itt láttuk a legkülönfélébb lányokat, és a sokszínűségnek köszönhetően a legjobbakat is.

Metál színpad

Itt volt talán a legnehezebb dolgunk: a metálrajongók nem hordanak általában túl nőies ruhákat, a legjellemzőbb, a fekete, bő póló és a farmer volt. Ilyen ruhában nehéz kiszúrni a mutatós lányokat, de szerencsére a Cadaveres koncertjére érkező rajongók között is akadtak olyanok, akik eltekintettek a klasszikus metálviselettől.

Party Arena

A Party Arena elé akkor érkeztünk, amikor ránézésre a fesztivál látogatóinak úgy a 95 százaléka szeretett volna bejutni a sátorba, hogy megnézze DJ Shadow fellépését. Ennek megfelelően annyira sűrűn álltak az emberek, hogy reménytelen volt közéjük keveredni, így csak a széleken elhaladó lányokat láthattuk, de ők is leginkább próbáltak befele tülekedni.

Medúza

A Medúza a szigetes szórakozás egyik legkeményebb bugyra, már késő délutáni látogatásunkkor is az öntudatlanság határán ikszeltek a drum and bass rajongói, a közlekedést a rámpákra kifolyt rengeteg sör nehezítette, a sátor illesztéseit viszont gondosan szigetelte a megszámlálhatatlanul sok sarokba vágott söröspohár. A leginkább kivetkőzött lányokkal itt találkoztunk.

Világzenei Nagyszínpad

Éppen Amaro Sanchez lassú dallamaira értünk a színpadhoz, a legtöbben csak az enyhe szélben lengedező fűszálakat utánozták, a közönség meg jóval vegyesebb volt, mint amire számítottunk. A Sziget egyik legnyugodtabb pontja ez a színpad, a lányok is inkább visszafogottak, különösen a Medúzában tapasztaltakhoz képest.

Magic Mirror

A Magic Mirror sátorban éjfél előtt nem kezdődik meg a buli, utána viszont olyan intenzitással, hogy elég nehéz elszakadni onnan. Van itt minden a klasszikus diszkótól kezdve, a melegeken és a közönséget fröcskölő pultosokon át színpadi táncosokig minden. Ott jártunkkor a közönség még nem vetkőzött ki magából igazán, a lányok meg a sátorban lévő nagy meleg ellenére ragaszkodtak a nagy ruháikhoz.