Számtalan cikkünk jelent már meg arról, hogy a külföldi hírességek, sportolók milyen tetoválást varratnak magukra. A Vodafone Kupa apropójából a vízilabda-válogatott háza táján néztünk szét. Összegyűjtöttünk néhányat a magyar sportolókat díszítő tetoválásokból, Önöknek nincs más dolga, mint megszavazni a legjobbat. Bár a fanatikus rajongókon valószínűleg nem fogunk ki, de először név nélkül, csak az ábrákat mutatjuk. Természetesen a képekre kattintva megnézhetik, melyik kép melyik sportolóról készült. A regisztrált szavazók között nyereményeket sorsolunk ki: öt fő két VIP jegyet nyerhet a Vodafone kupára, 2010.08.21-ére, szombatra.

01. A szeretet tüzével harcolj

hatala

Az első ábrát a viselője tavaly varratta a háta közepére. A szív formájú tetoválás tulajdonképpen egy mottó: A szeretet tüzével harcolj. A vízilabdázó szerint teljesen egyértelmű, miért ezt választotta, a magyar férfi vízilabda-válogatott hivatalos oldalának kérdésére elmondta, szerinte a szöveg teljesen magáért beszél.

02. Elfogadja az angyal kezét

Az előző mottó mellett idézetet is varratott magára a Pekingben olimpiai aranyat szerző játékos. A 23 éves játékos Paulo Coelho a fény harcosának kézikönyvéből választotta az „elfogadja az angyal kezét" idézetet, melyet a jobb karján visel.

03. Sisak

A következő ábra a magyar sportoló bal bicepszén látható. A játékos, aki - remélhetőleg csak egyelőre - nem tudhat magáénak olimpiai érmet, sportoló családból származik. Azon kevesek közé tartozik, akik elmondhatják magukról, hogy a család harmadik generációjának is lehetősége van arra, hogy aranyérmet szerezzen az olimpián.

04. Harcos

A háromszoros olimpiai bajnok (tisztában vagyunk vele, hogy ez a meghatározás segíti a legkevésbé a vízilabdázók beazonosítását) egyik tetoválását láthatják a képen. A 194 cm magas játékos több tetoválással rendelkezik.

05. Olimpiai győzelem

Szintén ugyanahhoz a játékoshoz tartozik az olimpiai győzelmet megörökítő tetoválás, akihez a harcos a bal karon. A kétgyerekes édesapa ezek mellett az ábrák mellett egy kínai vízsárkányt is magára varratott. Ez utóbbi is győzelmet hivatott jelképezni, egész pontosan a pekingi olimpiait.