Brad Pittné szinte körbeutazta a földet Salt című filmjének bemutatói kedvéért. Összeszedtük, melyik országban miben volt szexi a vörös szőnyegen. Egy nő, hat ruha.

Los Angeles - fekete mini

Természetesen a Salt legelső - igazi - premierjére Los Angelesben került sor. Ide Jolie-t még férje, Brad Pitt is elkísérte. A színésznő ruhája ezen az eseményen meglehetősen keveset takart, és ennek kapcsán sokan megjegyezték, Jolie még a szokásosnál is vékonyabb.

A színésznő az első bemutatót követő filmpremier-körúton sosem vett még egyszer ilyen rövid szoknyát, de ne férfiolvasóink azért ne hagyják abba az olvasást, mert ennek ellenére a combjából mutatott még sokkal többet, mint amit ezeken az első fotókon látszik. A csillogó fekete Emporio Armani miniruhához természetesen elképesztően magas sarkú, szintén fekete cipő dukált.

Tokió - fekete sliccelt

Egy héttel a Los Angeles-i premier után Jolie Tokióba utazott. Itt egy földig érő, de meglehetősen nagyvonalúan sliccelt ruhában lépett a japán premierre ellátogatók elé. A combvillantós fazon frivolságát talán a magas nyak volt hivatott valamelyest ellensúlyozni, mindenesetre a fotósoknak valószínűleg megtiltották, hogy alulról fényképezzenek. Ami nem baj, hiszen láttak ők így is bőven eleget.

Az elegáns fekete ruhához Jolie szintén fekete cipőt húzott aznap, és gyönyörű zöld fülbevalóit feltűzött hajjal emelte ki.

Moszkva - vad vörös

Tekintve, hogy a Salt című film cselekményében a nyolcvanas évekre emlékeztető módon megint orosz kémek jelentik az ellenséget, a minimum volt, hogy Jolie a film promóciója során Moszkvába is ellátogat, hogy jelenlétével világraszóló eseményt csináljon az orosz premierből.

És ha már ott volt, rátett még egy lapáttal: egy vadítóan vörös ruhát vitt magával a Versace Atelier-től, amihez ugyanolyan vörös rúzst választott. Esetleg a körmeit is kilakkozhatta volna ugyanezzel az árnyalattal, Moszkvában a vörösből sosem lehet túl sok.

London - ezüstös függönyszerű

Amanda Wakeley tervezte azt a ruhát, amit augusztus derekán Jolie a londoni Salt-premieren viselt. A divatbloggereknek nem igazán jött be ez az ezüstösen függönyös kreáció, aminek rengeteg bugyrában Pittné szinte elveszik.

Valószínűleg férfiolvasóink sem erre a szerelésre fognak szavazni alább, hiszen a nagy hajon és a két vékony, tetovált karon kívül szinte semmi nem látszik ki a színésznőből - csak akkor, ha a lépcsőn lemenéshez gondosan felemeli egy újabb combvillantás kedvéért.

Párizs - fehér dekoltált

Bosszankodhattak az angolok rendesen, amikor meglátták, hogy az ő bénaruhás premierük után Jolie másnap átment Párizsba, és ott egy merészen dekoltált, fehér Pamella Roland ruhában jelent meg a már ki tudja, hányadik bemutatón.

A dresszhez egy azonos árnyalatban csillogó cipő járt Salvatore Ferragamótól, és kissé hanyagul ugyan, de Jolie újra feltűzte a haját, Tokió óta először. Tudják, mostanában a kócos is divat. A hajkorona alá Jolie azonban ezúttal a tokiói fülönfüggőkhöz képest egy sokkal visszafogottabb pár fülbevalót vett fel.

Berlin - kék fodros

Melyik Salt-premieren nézett ki a legjobban Angelia Jolie?

És Jolie hosszú promóciós körútját követve végre elérkeztünk Berlinbe, ahol a Salt premierre egy hosszú fekete estélyiben ment el a címszereplő. Ahelyett a ruha helyett azonban most ezt a sokkal izgalmasabb Ellie Saab ruhát választottuk be, amelyet Jolie egy sajtóeseményen viselt, hiszen ez legalább színes.

A mélykék dressz dekoltázsából egy adag fodor buggyan ki, ami cikk-cakkban végig is szalad az egész ruhán. Kattintson valamelyik fotóra, és nézze végig galériánkat a rengeteg Angelina Jolie-ról, aztán ha van kedve, jelölje be a szavazógépen, hogy melyik ruha tetszett a legjobban!