Kelly Clarkson elégedett adottságaival, Christina Ricci és Cameron Diaz viszont nagyobbra vágyik, de akad, aki nem érti a felhajtást feneke körül. Celebek vallomásai saját seggükről. De kié a legformásabb segg, kiét fogdosná meg szívesen?

Beyoncé Knowles

A külföldi celebek közül Beyoncé Knowles rendelkezik az egyik legjellegzetesebb hátsóval. „A fenekem a természet ajándéka. Szeretem, ha van rajtam mit fogni, szeretem a domborulataimat, de néha a rossz helyeken gömbölyödöm. Szilveszter után sokat lépcsőzöm, mert ez a gyakorlat formálja a farpofákat. Minden januárban lázas edzésbe kezdek, de három hónap után abbahagyom” – nyilatkozta az énekes, aki a Bootylicious című számban tiszteleg a formás idomokkal rendelkező nők előtt.

Cameron Diaz

A színésznő ugyan soha nem feküdne kés alá, hogy feljavítsa külső adottságait, de ez nem jelenti azt, hogy teste minden egyes részletével elégedett, sőt. „Szeretném, ha nagyobb lenne a fenekem, és több hús lenne a csontjaimon. Szeretnék sokkal érzékibb lenni, de nem ilyen a testalkatom" - nyilatkozta Diaz a Marie Claire magazinnak. Korábban egy másik lapban, a Lookban is beszámolt arról, hogy mi a leghőbb vágya. „Nagyon aktív életet élek. Imádok szörfözni, snowboardozni, golfozni és hegyet mászni. Egyébként nekem fogyás helyett inkább fel kellene szednem pár kilót. Tetszenek az igazán nőies nők. Nagy feneket akarok!”

Christina Ricci

Az elképesztő átváltozásokra képes színésznő szintén nem elégedett hátsó fertályával. Kés alá ő sem feküdne, hanem inkább némi testmozgással, pontosabban a Brazilian Booty Lift edzésprogrammal érné el a kívánt méretet, formát. A DVD-n megjelent fenékformáló programra egy reklám kapcsán figyelt fel, és utána állítólag hevesen győzködte aktuális barátját, hogy szerezze be neki a felvételt. „Nem akarod, hogy ilyen seggem legyen? Ezek igazi brazil fenekek!” – kérdezte szerelmétől. Brazíliában egyébként sokan nem mozgással, hanem plasztikai sebészek közreműködésével valósítják meg álmukat, és a kamu orvosok páciensei néha nagyon rosszul járnak azzal, hogy az egészségükön spórolnak.

Kate Winslet

A brit színésznő már számos címet bezsebelt külsejének köszönhetően, egyesek szerint ő a legtermészetesebb szépség a hollywoodi hírességek körében, mások szerint övé a legdögösebb celebtest. Nem is csoda, hogy ő is meg van elégedve magával. Persze ez nem jelenti azt, hogy soha ne kételkedett volna magában. „Nem ismerek olyan nőt, aki ne nézné meg a fenekét mielőtt kilépne az ajtón. Úgy döntöttem, hogy szeretni fogom a fenekemet” – nyilatkozta Winslet, aki szeretne pozitív példát mutatni lányának és általában a fiatal lányoknak, nőknek.

Kelly Clarkson

A Grammy-díjas énekesnőnek nem igazán jönnek be az éppen felkapott fogyókúrás módszerek, és hiába határozza el magát, hogy most már tesz valamit a soványabb külső érdekében, a teste megmakacsolja magát. Kész szerencse, hogy fenekével teljesen elégedett, és örül annak, hogy egyes lányokkal ellentétben rajta nem lógnak a farmernadrágok, hanem – ahogy ő fogalmaz – kitölti ezen holmikat. Kelly Clarkson egyébként azok közé tartozik, akinek súlyával szívesen foglalkoznak az újságok, így mi is.

Kendra Wilkinson

Hugh Hefner volt barátnője nem utálja az egyik legismertebb celebfenék tulajdonosát, Kim Kardashiant. Sőt, tulajdonképpen ő az egyik példaképe. „Tudom, hogy az emberek azt hiszik, hogy ki nem állhatjuk egymást, de ez hülyeség. Tulajdonképpen ő ösztönöz arra, hogy az enyém legyen Hollywood legjobb feneke” – nyilatkozta a szőke celeb, aki guggolással és egyéb módszerekkel próbálja formában tartani seggét. A saját házipornóval is rendelkező celeb Twitter-oldalán a múltkor kifejtette, hogy esetleges külső hibái ellenére is szívesen mutatja meg milyen is ő valójában.

Kim Kardashian

Az örmény hírességnek szintén a feneke az egyik védjegye. „A fenekem áll az érdeklődés középpontjában. A paparazzók mindig a fenekemet fotóznák, lányok jönnek oda hozzám, hogy megfogják, és rajtuk kívül még sokan kérik, hogy megérinthessék. Néha nem igazán értem, hogy miért ilyen fontos az én hátsóm, hiszen mindenkinek van sajátja” – értetlenkedett Kardashian, aki cáfolta azon pletykákat, miszerint jellegzetes domborulata nem a természet műve lenne.

Fresh Wiki

Ha már hírességek seggéről van szó, akkor meg kell említenünk a Velvet házi fenékversenyének győztesét is. Gyulai Viktóriának jólesett, hogy az olvasók szerint a magyar celebek közül neki van a legszebb feneke. Az eredmény egyébként nem lepte meg, hiszen tudja, hogy hátsója óriási népszerűségnek örvend. Fresh Wiki külön büszke arra, hogy rajta minden természetes, mert úgy véli, hogy nem lehet szexi az, ami művi. „Ha idővel mégis úgy alakul, akkor lehet, hogy elgondolkozom rajta. Másrészt nagyon félek a beavatkozásoktól és az orvosoktól” – tette hozzá.

Ki a legjobb celebfenék tulajdonosa?

Ön szerint melyik híresség feneke a legformásabb. Vajon Cameron Diaz és Christina Ricci félelme alaptalan, Kim Kardashian hátsóját pedig ok nélkül imádják annyian, és Gyulai Viktória fel tudja venni a harcot a külföldi versenyzőkkel?