Mivel a nyár hivatalosan is végetért, egyre kevesebb bikiniben flangáló hírességgel találkozhatunk. Ezek után nem meglepő, ha összeszedtük a fürdőruhás sztárokat, és arra biztatjuk, döntse el, kié a legjobb bikinis test. Nézze végig a képeket, és döntse el, vajon a kockás hasú Megan Fox vagy a tükörben pózoló Demi Moore a dögösebb a bikinijében!

Heidi Montag

Az év egyik legnagyobb felfedezettje egyértelműen Heidi Montag. Bár a reality szereplő több éve aktívan kavarja az állóvizet az MTV The Hills című sorozatában, az igazi ismertséget a plasztikai sebésze, illetve annak műtétsorozata hozta meg számára. Heidi Montag egyszerre 10 beavatkozást vállalt, és ahogy a műtét utáni első képek egyikén jól látszik, a melleit is sikerült felturbóznia két zsírleszívás között. Montagnak a beavatkozások óta is cselekmény dús az élete, tönkrement a házassága, és rendesen el is adósodott.

 
 

Kelly Brook

A feltörekvő színésznő kategóriájából igazi színésznővé szeretne válni Kelly Brook. Ehhez az út nyilván nem a Playboyon át vezet, de a saját mellét kissé lógósnak tituláló Brook a biztonság kedvéért szinte az összes férfimagazinnál ledobta ruháit. Ezek után nyilván felüdülés lesz fürdőruhában látni Brookot, aki a világot egy elég ronda árnyalatú zöld fürdőruhában boldogította.

 

Demi Moore

A színésznő immár a MILF-ek táborát gyarapítja, ám a Twitterén kiposztolt képe nem ezt bizonyítja. A 47 éves Demi Moore a fürdőszobai tükörben pózolva készített magáról bikinis képet, és miután ezt megosztotta a világgal, csatlakozott a mozgalomhoz a szintén 47 éves Lisa Rinna, és ő is bemutatta, hogyan fest fürdőruhában. Majd kifejtette, a legnagyobb példaképe továbbra is Moore, és az erő a 47 évesekkel van.

 

Kim Kardashian

Az örmény származású valóságshow szereplő úton-útfélen alakjával kérkedik, és már több alkalommal is megtekinthettük egy szál semmiben, teljesen szőrtelenül például a legutóbb a Playboyban. Összeállításunkban önmagához képest kifejezetten visszafogottan szerepel, és a védjegyének számító méretes fenekével sem kérkedik. Ha bárkinek is kevés lenne ennyi Kim Kardashianból, akkor javasoljuk az alábbi videót, ahol érzéstelenítés nélkül botoxoztat.

 

Halle Berry

Miután a színésznő hónapokkal ezelőtt szakított gyermeke apjával, Gabriel Aubryval, ismét elővette a nőiesebb formáját, és most már nem csak férfias farmerekben hajlandó flangálni. Sajnos Halle Berry nem tudta teljesen legyőzni a bő ruhák imádatát – és hiába tartja rossznak, hogy nem lehet állandóan és nyilvánosan meztelenül flangálni -, és a kék fürdőruháját, valamint a még mindig hibátlan alakját egy horgolt ruhával próbálta meg elrejteni, szerencsére nem túl sok sikerrel.

 

Paris Hilton

A kokainbotrányba keveredett örökösnő is azon hírességek táborát gyarapítja, akik hisznek a trikini áldásos hatásában. Paris Hilton mintás fürdőruháját a St. Tropez-i strandon tárta a világ színe elé, és köszönhetően a derekára kötött fekete kendőnek, a féloldalasan befont hajának és a napszemüvegének, sikerült kissé hippis hatást keltenie. Hiltonnak egyébként jó esélye van arra, hogy elbúcsúzzon a fürdőruha viselésétől, mivel a drogbirtoklása miatt négy év börtönbüntetést is kaphat, hiába állítja, nem is az övé volt a táska, amiben a kokaint megtalálták.

 

Britney Spears

Az énekesnő az utóbbi időben összeszedte magát, állítása szerint azért, mert ösztönzőleg hatott rá a Glee készítői által felajánlott szerep. Bár Britney Spears egy-két hét leforgása alatt alakította át alakját a kevésbé csinosból kifejezetten csinossá, mi hiszünk neki, és nem fogunk gyanút a gyors átalakulás miatt. Spearsről egyébként a bikinis képek augusztus végén készültek, a szintén kifogástalan testfelépítéssel rendelkező barátjával, Jason Trawickkel pihent Mauin.

 

Megan Fox

A színésznő a nyáron hozzáment vőlegényéhez, Brian Austin Greenhez, és a nászúton a lesifotósok legnagyobb örömére a tengerparton is romantikázott az ifjú pár. Az Armani modelljének is leszerződtetett Megan Fox alakja kétségtelenül hibátlan, így tulajdonképpen bármilyen fazonú bikinit választhatott volna. Végül a színésznő, akit egyébként nem az esze miatt szeretnek, egy pánt nélküli fekete alapon mintás kétrészes fürdőruhában jelent meg férjével a tengerparton, és bemutatta, milyen, ha lapos és kockás egy tetovált nő hasa.

Ki a legszebb?

Miután végignézte válogatásunkat, nem maradt más dolga, csupán szavazni. Ön szerint ki a leginkább szemet gyönyörködtető bikiniben? A szilikonnal felturbózott Heidi Montag, az állandóan vetkőző Kelly Brook, a tükörben pózoló Demi Moore, vagy éppen a méretes fenekével kérkedő Kim Kardashian? Esetleg a visszafogott anyuka, Halle Berry, a drogcsempész Paris Hilton, az ismét formás Britney Spears vagy a kockás hasú Megan Fox? Szavazzon!