Öt celebet mutatunk, akik a napokban befejeződött Londoni Divathéten rótták a köröket. Valamennyi alanyunktól két összeállítást is mutatunk, de csak Anna Wintour az, aki nem öltözik előszeretettel feketébe. Ön is a színeket preferálja? Heti trend.

Anna Wintour

Az amerikai Vogue főszerkesztője elmaradhatatlan résztvevője a divatheteknek, legalábbis a nagyobbaknak. A Londoni Divathéten több bemutatón is feltűnt, megtekintette például Nicole Farhi és a Burberry divatbemutatóját. A két összeállítás teljesen elüt egymástól, egyetlen közös pont az elmaradhatatlan napszemüveg. Érdekes megfigyelni, hogy míg a többi celeb legalább egyik ruhája fekete, addig Anna Wintour következetesen színesbe öltözik.

Sarah Jessica Parker

A színésznő Alexander McQueen megemlékezésén jelent meg a jobboldali fekete ruhában, míg a balról látható vidámabb összeállítást a Burberry bemutatóján viselte. Sarah Jessica Parker a militaryőrületen felbuzdulva választott színt, de szerencsére nem terepmintás nadrágban jelent meg a bemutatón. Parker a megemlékezéshez feltűzte a haját, de egyébként szokásához híven szabadon engedett tincsekkel járkált.

Lily Allen

A várandós ex-énekesnőről is két olyan fotót mutatunk, amelyek a Londoni Divathét rendezvényein készültek. A popbiznisz helyett saját ruhaüzletet nyitó Lily Allen megtekintette a konkurenciát, végignézte a Henry Holland és a Topshop legújabb ruháit bemutató kollekciókat. A két bemutató ugyanaznap volt, így a két kép között csupán annyi a különbség, hogy az egyiken kabát nélkül láthatjuk a feketét előnyben részesítő hírességet.

Amber Rose

Kanye West volt csaja igyekszik visszatérni a divat világába, és a modellkedés mellett nézőként is ellátogat a divathetekre. Londonban a majdnem kopasz Amber Rose Henry Holland és Julien Macdonald bemutatóján tett tiszteletét. Rose-t egyszer a hét elképesztően öltözködő hírességéként mutattuk be, és a hölgy ezúttal is kitett magáért, de legalábbis nem felejtette el kihangsúlyozni a méretes fenekét.

Pixie Lott

Az X-Faktor vendégmentorát sokoldalú tehetségként könyvelték el a britek, az éneklés mellett színészkedik, dalt szerez, és már bizonyította tánctudását is. Most a Londoni Divathéten jelent meg több alkalommal. A feketét favorizáló 19 éves Pixie Lott a Somersetnél és Dolce & Gabbanánál tűnt fel, igaz ez utóbbi esemény nem bemutató, hanem parti volt.

Ki volt a legjobban öltözött?

Miután végignézték a duplaszámnak is beillő heti trend cikkünket, nem maradt más hátra, mint a szavazás. Önök szerint ki válogatta össze a legjobban a ruháit a Londoni Divathétre? Döntsenek!