Az énekesnő január óta legalább 6-7 kilót szedett fel, és egy szombati Los Angeles-i rendezvényen a sminkese sem segítette abban, hogy csillogóan és fiatalosan üdének látsszon. Christina Aguilera a balul sikerül sminkjének, a rossz megvilágításnak köszönhetően leginkább egy transzvesztitára emlékeztetett.

Fél éve még fölényesen győzött

Idén januárban a Tejbenvajban blogunkban azt a kérdést tettük fel, vajon Christina Aguilera vagy Donatella Versace mutat jobban ugyanabban a ruhában. Akkor az énekesnő majdnem 12 ezerrel több szavazatot kapott, így elég egyértelmű lett a végeredmény.

Aguilera azonban szombaton Los Angelesben egy hasonló színű ruhában jelent meg egy kiállításmegnyitón, mint januárban, ám mintha teljesen kicserélték volna. Jó néhány kilót felszedett magára, meghosszabbítatta a haját, a lehető legtermészetellenesebb platinaszőke árnyalatúra festette fürtjeit és valószínűleg a bőre sem a naptól sötétedett néhány árnyalatnyit. Ha mindez nem lenne elég, a sminkese is kísérletezésbe fogott, és próbálkozásnak illetve a furcsa fényeknek köszönhetően Christina Aguilera egy transzvesztitára emlékeztet.

A kilók hamar felszaladtak

A Daily Mail fejtegetése szerint az énekesnő a januári súlyához képest 6-7 kilóval nehezebb. A brit lap szerint a 29 éves híresség hízása azért különösen érdekes, mert nemrég forgatta Burlesque filmjét.

„Bizarr, hogy Christina ilyen sokat szedett fel, mikor rengeteget táncolt és keményen dolgozott a Burlesque-en. Az egész film koreográfiákból áll, és nagyon aktív volt, szóval meglepett, hogy a kilók ilyen hamar felszaladtak rá” – nyilatkozta egy nem túl jóindulatú névtelen ismerős.