2009-hez hasonlóan idén is a Kolin képviselheti Magyarországot az MTV EMA-n, amit a zenekar énekese a műsorvezető, Prieger Fanni lesmárolásával vett tudomásul, elhozva az általunk látott első őszinte színpadi pillanatukat.

Mehetnek Madridba

Hosszan elnyújtott, bulival egybekötött díjátadón válaszották meg 2010-ben Kolint a legjobb magyar zenekarnak, így megint ők képviselhetik az országot az MTV EMA-n, vagyis a Europe Music Awardson.

Amennyiben a zenekarra elég szavazat érkezik az október 18-án kezdődő internetes szavazáson, akkor fel is léphetnek majd a november 7-i madridi díjátadón.

De itt van!

A tegnap esti rendezvényen megláthattuk az újabban maszkban nyomuló Kolin eddigi első őszinte színpadi pillanatát, miután az általában a végletekig kitalált megjelenéséről, megmozdulásairól ismert zenekar énekese spontán lesmárolta az egyik műsorvezetőt, az Anima Sound System énekesnőjét, Prieger Zsolt lányát, Prieger Fannit.

"Édesapádnak üzenem, aki sajnos nem jöhetett el" – kezdte a mondandóját Kolin Márk, de a legnagyobb meglepetésére a kéretlen csók után felocsúdó Prieger Fanni átvette a mikrofont, és belekiáltotta, hogy és igen, itt van a papája. A Mastercard reklámokat idézve: Kolin Márk arca priceless volt.

A zenakarra november 4-ig lehet szavazni, hogy bekerüljön az öt legjobb közé. A Best European Act kategóriában eddig kétszer hirdettek nyertest: 2008-ban a török Emre Aydin nyert, 2009-ben pedig a szintén török maNga.