A Victoria's Secret modellje egyik New York-i üzletük előtt mutatta be a cég legújabb, különleges és méregdrága melltartóját. Lima a látvány érdekében különleges dekoltázsú ruhában pózolt a fotósoknak, hiszen másként nem látszott volna a lényeg: az ékkövekkel kirakott fehérnemű.

Adriana Lima szerdán a Victoria's Secret egy New York-i üzleténél mutatta be azt fehérneműgyártó cég idei ékszermelltartóját, a kétmillió dollárt érő Bombshell Fantasy Bra névre hallgató darabot, amit tervezői az ékszerekben utazó Damiani céggel közösen alkottak meg. A melltartót több mint háromezer csillogó kő díszíti, és hat mesterember 1500 munkaórát ölt bele az elkészítésébe – írja a Daily Mail. A gyémántokkal, zafírokkal és topázokkal ékesített fehérneműre természetesen külön biztonsági csapat vigyázott.

Hogy mindenki kellőképpen szemügyre tudja venni a Bombshell Fantasy Bra nevű holmit, a modellnek olyan szatén ruhát terveztek hozzá, ami teljesen szabadon hagyta a lényeget, vagyis a mellét, rajta az ékszermelltartóval. Adriana Lima az NBC-nek elmondta, a Victoria's Secret ez évi luxusmelltartója tökéletes, és tulajdonképpen olyan, mint egy egyszerű push-up melltartó. Persze nem ez volt a Bombshell Fantasy Bra egyetlen nyilvános fellépése, akárcsak elődeit, ezt a melltartót is bemutatják majd a Victoria's Secret divatshowján.

Sok mindent tanult lányától

Limának a tavalyi show alól felmentése volt: mivel novemberben született meg Valentina nevű kislánya, helyette kolléganője, Marisa Miller prezentálta a közönségnek a Victoria's Secret  akkor aktuális kollekciójának legkülönlegesebb darabját. Lima azonban nem bánja a kihagyást, szerinte az anyaság a legjobb dolog, ami valaha is történt vele. „Most már tudom, hogy mi a feltétel nélküli szeretet. Valentina megmutatta nekem az élet igazi értelmét” – nyilatkozta, hozzátéve, hogy azóta új embernek érzi magát. „Sokkal magabiztosabb, türelmesebb és nyitottabb vagyok. Kibékültem magammal. A dögösség hozzáállás kérdése” – véli a modell, aki szerint meg kell tanulni elfogadni magunkat. „Valentina még nem is tud beszélni, de már annyi mindent megtanultam neki köszönhetően” – rebegett hálát lányának Lima.

Szoptatni vagy nem szoptatni?

A szerdai eseményen ezért a Victoria's Secret modellje egyúttal arról is nyilatkozott, hogy mit gondol a szoptatásról – írja a Huffington Post. Kolléganője, Gisele Bündchen ugyanis pár hónapja kifejtette, szerinte törvénybe kellene iktatni, hogy az édesanyáknak meddig kell szoptatniuk gyermeküket. „A szoptatás tényleg segített. Egyesek szerint nem kell szoptatni, de én azt gondolom 'tényleg kemikáliákkal telített ételekkel akarod tömni a gyereket, mikor még olyan kicsi?' Szerintem kéne egy egész világra kiterjedő törvény, hogy az anyáknak hat hónapig szoptatniuk kell” – fogalmazott Bündchen, biztatásképp hozzátéve, neki a szoptatás sokat segített abban, hogy visszanyerje az alakját.

Lima ez utóbbit nem tapasztalta: „Én is szoptattam a gyermekemet, de nem fogytam” – mondta most el, hozzátéve, nem vagyunk egyformák, ezért mindenki tegyen úgy, ahogyan a legjobbnak látja. Az egygyermekes celeb szerint egyébként két várandós modelltársa, Miranda Kerr és Doutzen Kroes is remek anya lesz. „Nagyon nyugodt, felelősségteljes lányok. Csak annyit mondhatok, hogy hamarosan a világ legcsodálatosabb dolgát tapasztalhatják majd meg” – tette hozzá.

Megéri fehérneműre vetkőzni

A Daily Mail szerint Adrina Lima jelenleg a második legjobban kereső fehérneműmodell, amit a Victoria's Secrettel kötött szerződésének köszönhet. Lima először 1998-ban vonult végig a kifutón a cég fehérneműiben, majd két évvel később ő is tagja lett az Angyalkommandónak. Bár a tavalyi showt kihagyta gyermeke születése miatt, az idei nagyszabású bemutatón már ismét jelen lesz – írja a Daily Mail.