A frizuraváltások újabb hullámán vagyunk túl. A hazai és a külföldi hírességek is drasztikusan átalakították külsejüket. Ebben a szezonban a hajszínváltás ritkább volt, aki mégis emellett döntött, a szőkéhez tért vissza. A hosszú hajzuhatagokból döbbenetesen rövid frizurák születtek, elég csupán Emma Watsonra vagy Tatár Csillára ránéznünk. Önök szerint kié a legjobb átalakulás?

Ashlee Simpson

Az énekesnő azon kevesek egyike, aki a fazon mellett hajszínt is változtatott. Ashlee Simpson sárgás-szőkére váltott, és a hátközépig érő hajából igen keveset tartott meg. Az utóbbi időben kizárólag a kisfiával foglalkozó híresség valószínűleg a visszatérésre készülhet, és ez a változás is egy jó kísérlet arra, hogy újra ismertté tegye a nevét.

Emma Watson

A színésznő valószínűleg már óriási tehernek érezte, hogy a Harry Potter-filmek miatt nem vágathatja le a haját. Hiszen a karaktere, Hermione hosszú, kezelhetetlenül göndör hajjal van megáldva, és a sorozatban ezt az elemet pont nem változtatták meg. Az utolsó rész forgatása véget ért, így Emma Watson azonnal rohant a fodrászhoz, akitől fiúsan rövid frizurát kért.

Jared Leto

A Kockahas és Terry Richardson nagy kedvence azok közé a férfiak közé tartozik, akik bátran kísérleteznek a megjelenésükkel. Jared Leto, aki pár éve emo-stílusban nyomult, aminek elengedhetetlen kelléke volt a fekete haj, most teljesen más stílust próbált ki. A platinaszőke taréj után egy őszes-szőkés, lenövéses rövid hajjal jelent meg.

Keira Knightley

A párizsi divathéten a színésznő rövid hajjal jelent meg. A bobot választó színésznő nem most először próbálkozott a rövid hajjal, ám már több éve ideje a hosszú hajúak táborát gyarapította. Azt egyelőre a színésznő nem mesélte el, miért döntött az új frizura mellett, ám könnyen elképzelhető, hogy a Diana hercegnő életéről szóló film miatt szabadult meg a feleslegtől.

Kelly Osbourne

Ozzy Osbourne lánya az évek folyamán szinte minden hajszínt kipróbált, a mályva és a lila után azonban visszatért a szőkéhez, és most már nem is emlékeztet az egykori rockos önmagára. Kelly Osbourne, akit egyre több divattal foglalkozó blog ismer el, elmondta, azért próbált ki ennyi hajszínt, mert szeret kísérletezni a megjelenésével.

Nicole Richie

Az egykori botrányhősnő színt és fazont is váltott. Nicole Richie a hosszú barna haját, szőke rövidre váltotta. „Tegnap este Spinédzsereket játszottunk. Andy és George alakította Chert és Dionne-t, én pedig Tai-t” – mesélt a frizura megvalósulásának bizarr körülményeiről. A végeredmény szerencsére nem lett olyan drámai, mint a fent említett cikkben.

Ördög Nóra

A műsorvezető a múlt heti X-Faktorban mutatta be új frizuráját. A hosszú barna loknikat, rövid, ám nőies frizurára cserélte le. Ördög Nóra a merész váltás előtt kikérte a csatorna, és Hajas László véleményét. A döntés előtt pedig Photoshoppal próbálták ki, melyik frizura hogyan állna Ördögnek. A műsorvezető elmondta, egy dologhoz ragaszkodik, az pedig a hajszíne. Állítása szerint sosem festette a haját, és nem is tervez ilyen jellegű beavatkozást.

Tatár Csilla

A Megamánia műsorvezetőjévé előléptetett Tatár Csilla fokozatosan alakította át a megjelenését, hogy a nézők is lépést tudjanak tartani a megjelenésével, és így ne váltson ki sokkhatást egyik napról a másikra. Tatár Csilla a nagyjából sehogy sem álló szőke tincseit tüntette el, és végre megmutatta, hogy tulajdonképpen egész karakteres arca van.