Az orosz származású modell vagy nem vett tudomást a dologról, vagy nem érdekelte, hogy szőrös lábbal érkezett a díjátadó ceremóniára, ugyanis lelkesen emelgette szoknyáját tánc közben. Vodianovát egyébként az Év Ihlete-díjra jelölték a Harper's Baazar rendezvényén.

Borosta a szoknya alatt

Minden nő tudja, ha harisnya nélkül mozdul ki, akkor a lábainak selymesen simának kell lenniük. Azonban Natalia Vodianova, úgy tűnik, megfeledkezett erről, amikor kedd este megjelent egy díjátadó ceremónián, viccelődőtt a Daily Mail.

A 29 éves, orosz származású szupermodellt rögtön a kocsiban elkapták a fotósok, amikor érkezett a Harper's Baazar Év Nője ünnepségére, lefotózva a szupermodellhez méltatlan módon borostás lábakat. A díjátadón egyébként nem a szőröseket, hanem azokat a híres nőket jutalmazzák, akik valamilyen jótékonysági feladatot is végeznek, Vodianova pedig alapítója és elnöke Naked Heart Foundationnek, ami gyerekek számára biztosít biztonságos játékokat.

Ön hogy látja a kérdést?

"Úgy tűnik, nem vette észre, hogy szüksége lenne egy kis borotválásra, ugyanis nyíltan villogtatta lábait és lengette hosszú, arany színű ruháját a táncparketten" - írja az angol lap. "Ezt a szépségápolási szerencsétlenséget leszámítva kábítóan nézett ki, ahogy táncolt a földig érő, szexisen felhasított ruhájában" - teszi hozzá később a lap, amely a perdöntő fotóval is előállt.

Nem ő az egyetlen, aki nem mindig simabőrű

Míg Vodianova valószínűleg csak megfeledkezett a szőrtelenítésről, addig az amerikai Mo'Nique sportot űz az epilálástól való tartózkodásból. Ahogy korábban írtuk, a Golden Globe-díjas színésznő évek óta szőrös lábbal jelenik meg minden rendezvényen, sőt fotózásokon is. A közelmúltban pedig Hilary Swank mutogatta körbe hónaljkutyáját, mindenki örömére.

Vodianova 17 évesen jelentkezett a párizsi Viva Modelshez és eddig a Calvin Klein, a Louis Vuitton, az Yves Saint Laurent és a Chanel reklámkampányaiban vett részt. Emellett a Hear The World nevű szervezet nagykövete is, amellyel a halláskárosodás veszélyeire hívja fel a figyelmet.