Ha már idén ősszel a tehetségkutatók jegyében zajlanak a hétvégéink, úgy döntöttünk, ebben a heti trendösszeállításban a Megasztár és az X Faktor nőit fogjuk közelebbről szemügyre venni. A versenyzők egyelőre még túl sokan vannak, ezért kizárólag a műsorvezetőkre és a zsűritagokra, illetve mentorokra szorítkozunk. Csak négyen vannak, de annyira izgalmasan öltöztetik őket, hogy a rengeteg fotóból két galériát csináltunk. Válasszon kedvencet!

Keresztes Ildikó

Úgy látszik, van valami szabály arra, hogy egy tehetségkutató zsűrijében négyből egy nőnek van hely. Így van ez az X Faktorban is, amelynek egyetlen női mentoráról már a Tejben-vajban blog is megállapította, mekkora változáson ment keresztül az élő adások előtt.

Keresztes Ildikó azóta folytatta a szexi vonalat, az egyik szombaton például egy romantikus díszítésű, de zsebkendőnyi miniruhában ítélkezett. Mindezt egy magas sarkú és talpú cipővel, szado-mazós karkötőkkel és karikafülbevalókkal egészítette ki.

Ördög Nóra

Az X Faktor másik női arca a Sebestyén Balázs oldalán műsort vezető Ördög Nóra. Sokan azt mondják, új rövid hajával kifejezetten kislányos, de az mindenesetre tény, hogy rá kevésbé jellemző a merészen erotikus stílus.

Azért előfordult, hogy az öltözködéséért felelős stylist rábeszélte egy olyan, három szigorú övvel díszített ruhára, ami némileg Ollókezű Edwardra emlékeztet. Kattintson a fotóra, hiszen Keresztesről és Ördögről több fotót is tartalmaz az X Faktornak szentelt galéria! Ebben látható példa arra a szelídebb, visszafogottabb stílusra is, ami Ördög Nórának talán jobban áll a merész kísérletezgetésnél.

Eszenyi Enikő

És akkor nézzük a Megasztár hölgyeit! Aki legalább egyszer látta már a műsort, az nyilván emlékszik Eszenyi Enikőre, aki a vad-szigorú Keresztessel és a kislányos Ördöggel szemben a klasszikus díva figuráját hozza. Látványos, bizarr, drámai, színes és túlburjánzó: Eszenyit szinte nem is felöltöztetik, hanem feldíszítik az adásokra. Láttunk már rajta kimonót, könyök fölé érő kesztyűt és vörös kalapot is (szerencsére nem egyszerre), hogy csak néhány példát mondjunk, és akkor még nem szóltunk a színésznő fülbevaló-arzenáljához, amelyhez valószínűleg fegyverviselési engedély szükséges.

Liptai Claudia

Melyikük öltözik a legjobban?

A Megasztár női műsorvezetője régebben volt már olyan vörös, mint amilyen színű Eszenyi Enikő haja most, de Liptai Claudia jelenleg ugyebár szőke. Öltözködésével a közönségben róla kialakult képet hangsúlyozza tovább a Megasztárban is: mindig vadóc, szexi, vagány csaj ruháit viseli. Szoknyái általában merészen rövidek, volt már rajta farmerdzseki és combig érő fekete dominacsizma is, de előfordul, hogy rokkercsajnak öltözik, láncokkal és sötét sminkkel. Kivételesen hat helyett csak négy választási lehetőséget kínálunk önöknek a szavazógépben, nézze végig mindkét galériát, majd válassza ki a kedvencét! Melyik tehetségkutatós nő öltözik a legjobban?