Erre a hétre egy olyan trendet választottunk szokásos vasárnapi összeállításunkba, amelynek a legnagyobb hollywoodi sztárok is hódolnak vagy hódoltak az elmúlt hónapokban. A legegyszerűbb ruhát is azonnal roppant szexivé varázsolja - többek között a fenék kiemelésével - egy jó hosszú cipzár, amely hátul középen függőlegesen szeli ketté az anyagot. Hat hölgyet mutatunk egy-egy ilyen ruhában - melyiküknek áll a legjobban?

Jennifer Lopez

Az első legyen Jennifer Lopez, aki férjével, Marc Anthonyval együtt ment el egy ilyen ruhában egy sajtótájékoztatóra Washingtonban. Az egyszerű szabású, fakó színű ruhán tényleg semmi nincs, amin az embernek megakadhatna a szeme - természetesen a hátsó cipzárt leszámítva. Ennek a vonalnak a hangsúlyozása különösen kiemeli Lopez formás fenekét, így nyilván nincs is szükség az összhatást további díszekkel megzavarni. Kattintson a fotóra, a galériában mindegyik ruháról több képünk is van!

Victoria Beckham

Természetesen egy igazi trend csak akkor igazi trend, ha Victoria Beckham is kipróbálja, sőt, ajánlja. A hátulcipzáras fazon már tavaly több formában is megkapta Posh Spice jóváhagyását, többek között egy cipővásárlási körút alkalmával. Az örökkön mosolytalan Beckhamné természetesen fekete színt választott ehhez a fazonhoz is, magas sarkakat és hatalmas napszemüveget.

Ruhájának különlegessége a cipzáron kívül a ferde nyakkivágás, ami hátulról és elölről is a jobb kar felé lejt. Beckhamné testén egyébként már csak azért is szerencsés a cipzár ilyen elhelyezése, mert annak vonalát remekül folytatják a nyakára tetovált írásjelek.

Eva Longoria

A Született feleségekben Gabrielle Solist játszó színésznő éppen Victoria Beckhammel ment vacsorázni néhány héttel ezelőtt, amikor választása egy hátulcipzáros ruhára esett. Az övé árnyalatában azonban inkább Jennifer Lopezéhez áll közel, ráadásul a cipzár csíkjának ezüstszínét a cipő és a karkötő csillogása is megismétli, illetve felerősíti.

A kissé szokatlan felsőrész olyan hatást kelt, mintha egy ujjatlan ruhára varrták volna rá a vállakat takaró anyagot - biztos lesz olyan olvasónk, akinek Eva Longoriához hasonlóan bejön majd ez a megoldás.

Heidi Klum

A német szupermodell még a Victoria’s Secret alkalmazásában állt, amikor egy ilyen hátulcipzáras ruhában állt neki fehérneműt reklámozni. Nyilván ebben a fazonban az egyik legszexibb az, hogy a cipzárt nem kötelező teljesen lehúzni, hanem alul hanyagul valamennyire nyitva lehet hagyni, és ezáltal nemhogy sokkal izgalmasabb lesz a dolog a férfiaknak, nyilván még szinte járni is lehet benne.

Heidi Klum ruhája abból a szempontból egyértelműen veri a többi ötöt, hogy dekoltázsa a legmerészebb, így az alul-felül nyitott fekete eleganciára nyilván sok szavazat érkezik majd.

Amanda Holden

Amanda Holdennel kapcsolatban valószínűleg emlékeztetni kell olvasóinkat, hogy ő az a színésznő, aki Nagy-Britanniában a Britain’s Got Talent című tehetségkutató egyik zsűritagjaként vált roppant népszerűvé. A 39 éves tévés személyiség idén nyáron Los Angelesben jelent meg egy hátulcipzáras dresszben.

A mai hat versenyző közül ő a legvisszafogottabb, hiszen se csupasz vállak, se dekoltázs, sőt, még a cipzár is teljesen le van húzva alul, igaz, a szoknyarész nála valamivel rövidebb, mint a többieknél. A kiegészítők Posh Spice-ra emlékeztetnek: fekete tűsarkú, hatalmas, sötét napszemüveg és elegáns kézitáska. A ruha különlegessége a pufi-fodros vállnagyobbítás, ami mindenképpen nőiesebb, mint Eva Longoria ruhájának teteje, még akkor is, ha a bő másfél éves válltömés-trend azért erősen kezd már kimenni a divatból.

Cameron Diaz

Melyiküknek áll a legjobban a cipzáros ruha?

A végére pedig egy igazi szőke bombázót tartogattunk, Cameron Diazt. Ennek az aranyos-ezüstös ruhának a különlegessége, hogy a fent emlegetett Victoria Beckham saját kollekciójából való. Diaz még márciusban vette fel a Vanity Fair által az Oscar-díjak kiosztásának estéjén rendezett partira. A cipzárt a 38 éves színésznő szintén csak félig-meddig húzta le, és remekül áll neki a félvállas felsőrész is, aminek arany színéhez meglepően közel van Diaz hajának árnyalata. A legszínesebb, legmozgalmasabb összeállítás ez a mai hat közül, amire a vérvörös ajkak és körmök csak rátesznek még egy lapáttal. Nézze végig a galériát, aztán ha önnek is bejönnek a hátulról cipzározható ruhák, szavazzon: a hat közül melyik hölgynek áll a legjobban?