Amíg ön súlyos mínuszokat vészelt át itthon az ünnepek alatt, a celebek, ha tehették, a munka és a hideg elől melegebb éghajlatra menekültek. Az év első heti trendjében tehát olyan hírességeket mutatunk, akiknek volt szerencséjük télen is bikinidivattal, napszemüveggel vagy pókháló vékonyságú, meztelen vállra félig felhúzott kardigánokkal foglalkozni kucsmák, hótaposók és nagykabátok helyett.

Paris Hilton

A Hilton család kollektíve elvonult Hawaii-ra a karácsonyi ünnepek kedvéért. A Kockahas-blog olvasói örülhettek, mert ebből az alkalomból végre először láthattak fürdőruhás képeket Paris Hilton legújabb szerelméről, de most koncentráljunk inkább magára a szálloda-örökösnőre! Strandszerkójából most se hiányzik a hatalmas napszemüveg, ezúttal kékeszöld kerettel, amelynek színe remekül passzol a bikini pántjához. Ugyanilyen üdítően vidám színeket küld önnek a szürke télbe a Hilton vállára kapott hosszú ujjú kardigán. Bár férfiolvasóink nyilván már rég a dekoltázsba merednek, a hölgyek figyelmét felhívjuk azért a kígyóbőr kézitáskára is.

Nicky Hilton

A családi karácsonyozás akkor is családi karácsonyozás, ha Hawaii-on kerül rá sor. Éppen ezért nem hiányozhatott Paris mellől húga, Nicky Hilton sem. Ő a napszemüvegek terén a klasszikus feketénél maradt; a macskaszem alakú fazon enyhén az ötvenes éveket idézi. A szintén fekete bikinire Hilton rávett egy áttetsző miniruhát, talán a könnyed szellő, talán a leégés elleni védelemként. A karácsonyi fürdőzés kiegészítője még egy szürke mintás, elég nagy strandtáska, aztán lehet nekivágni a homoknak!

Fergie

A Black Eyed Peas énekesnője Josh Duhamellel az oldalán Saint-Barthélemy szigetére érkezett meg pár nappal ezelőtt. Ő az egyetlen a mai hat nő közül, aki nemcsak nyaralni ment el a trópusokra: Fergie szilveszterkor koncertet is adott az éppen ott üdülők számára. Persze azért biztos jutott idő egy kis ejtőzésre is, képeink mindenesetre közvetlenül a megérkezés után készültek. Fergie sötét pilóta-napszemüveget visel, egy ujjatlan, fekete, lebernyeges felsőt, és türkiz-tarka, feszülős nadrágot. A nyaralásba természetesen egy hatalmas táskával és eszméletlen magas sarkakkal érkezett, a cipő azonban csak galériánk egy másik fotóján látszik. Kattintson valamelyik képre a teljes galériáért!

LeAnn Rimes

A Can’t Fight the Moonlight énekesnője új szerelmével, a nem éppen satnya testű Eddie Cibriannel vonult el egyet romantikázni a két ünnep között. Ők Mexikóba utaztak le, egy Cabo nevű helyre, ahol valószínűleg múlt heti eljegyzésüket ünneplik. Fájdalom, fotósok azonban itt is vannak, így most ön is gyönyörködhet egyet LeAnn Rimes napszemüveget, vörös bikinit és hatalmas, fehér kardigánt tartalmazó strandolós összeállításán. Sajnos addig még jó sokat kell várni, amíg itthon is ilyen ledéren lehet majd sétálgatni a vízparton.

Cara Santana

Olvasóinknak nyilván se névről, se képről nem ugrik most be, hogy kiről van szó az ötödik pontban. Ennek oka, hogy a fotón látható Cara Santana nem tartozik az A-listás celebek közé, hanem meglehetősen messze van Hiltonék világától. A dél-amerikai sorozatszínésznő leginkább arról híres, hogy összejött a képeken mellette feszítő Jesse Metcalfe-fal, aki a Született feleségek egyik mellékszerepét játszotta régebben. Velük is a mexikói Cabóban futott össze egy fotós, és a remek fekete bikini mellett említést érdemel Santana hatalmas fehér medálja is. Vajon praktikus egy ilyen nyaklánc a strandon? Nyilván nem, de biztos van, aki szerint viszont legalább jól néz ki. Ha ön ebbe a csoportba tartozik, Santanára szavazzon majd alább.

Kim Porter

Melyikük néz ki a legjobban?

Kim Porter az a modell-énekesnő, aki a most már P. nélkül csak Diddy nevű rapper három gyerekének anyja. Bár sosem voltak házasok, és többször össze is vesztek, úgy látszik, jelenleg nem lehetnek rosszban, ugyanis a két ünnep között együtt hajókáztak a Karib-tengeren. A színes bőrű modell a hajózáshoz stílusosan fehér bikinit választott, hátul megcsomózott felsőrésszel, de ami igazán különleges, az a hatvanas évek kontyaira emlékeztető hajtorony, amelyet egy aranyló fejdísszel támogatott meg. Kim Porterről is több képünk van a galériában, nézze végig mindet, aztán válasszon kedvencet a télen nyaraló celebnők közül!