A Való Világ lakóit nemcsak ruhában, hanem bugyiban – vagy éppen meztelenül – is rengetegszer látjuk: épp ezért alábbi összeállításukban azt nézzük meg, ki milyen fehérneműt mutogat a villában. Gigi jellemzően feketét villant, Éva évek óta kitart a leopárdos szettje mellett, Alekosz pedig szürke fecskében riogat.

A bugyijukat is látnunk kell

A nőnemű villalakóknak már többször szerveztek bugyimutogató feladatokat, például rögtön a műsor elején „fehérnemű-bemutatót” tartottak a versenyzők. Ennek során mindenki gátlástalanul végigmérhette, melyik csaj milyen testi adottságokkal rendelkezik, ahogy azt is, ki milyen fehérneműt vitt magával a villába, illetve milyet választott a beadagolt ruhakupacból: a szponzorok ugyanis bugyikkal, combfixekkel, fűzőkkel is ellátják a versenyzőket, nem csak felsőruházattal.

Éva újrahasznosít, Szandika a tangát szereti, a melltartót kevésbé

Kezdjük a nőknél, illetve Évánák, aki a valóságshow kedvéért a két évvel ezelőtti Erotika Parádéról már ismert leopárdmintás szettjét vette elő. Éva öltözete ebből a szempontból igen érdekes, hiszen saját, 2009-ben már egész jól bevált fűző-tanga kombinációját mutatta meg még egyszer a VV nézőinek is.

Szandika melleit rengetegszer láttuk fedetlenül, gyakran nem is vesz melltartót. Bugyit viszont szokott hordani, egyszer-kétszer láttuk már fehér tangába bújni.

Anikó és Zsófi pinkre, Gigi feketére szokott vetkőzni

vérző szájú plasztiknővel ellentétben Anikó nem mutogatja magát öncélúan, csak a feladatokhoz vetkőzik alsóneműre: kedveli a pinket, akárcsak Zsófi. Az egyre harcosabb naiva, Zsófi, valamint a rosszkislány Anikó öltözködési stílusa nagyon közel áll egymáshoz, így nem meglepő, hogy mindketten inkább a kislányos fehérneműket kedvelik. (Zsófi nagy kedvence a franciabugyi.)

Gigi minden jel szerint a fekete szetteket kedveli (vagy csak korábban is ebbe a színbe öltöztették hivatalos jelenésein): fekete-piros dresszben volt hostess Győzike mellett a 2007-es Erotika Parádén és a sokat emlegetett fétispornóban is fekete bugyi-melltartó takarja testét. A villában szinte mindig fekete van rajta, amikor eddig vetkőzni kellett – például a Jerzynek rendezett fehérneműshow alkalmával –, akkor mindig minden összeállítása sötét tónusú volt. A műsor sajtósa elmondta, hogy a hotelben töltött luxuséjszakára egyébként a szponzorok biztosítottak neki fehérneműket.

Egyedül a 2010-es a gogóversenyről találtunk olyan képet, amelyen Gigi – alias Rácz Ildikó – fehér ruhában és alsóneműben táncol.

A férfiakról majdnem megfeledkeztünk

Ki mászkál a legcsinosabb fehérneműkben?

A pasik ezzel szemben viszonylag unalmasak: Alekosz gátlástalanul mászkál szürke fecskéiben, a szépfiúk testhezálló, trendinek számító száras alsónadrágban szoktak zuhanyozni indulni. Amikor Béci és Laci alsóneműben táncolt Anikónak, megtudtuk, hogy Béci az élénk színek híve, míg Laci ugyanúgy a száras alsógatyára esküszik, mint vékonyabb társai.

Mindent egybevetve, önnek melyik villalakó fehérneműje tetszik legjobban? Zsófin és Anikón a pink jobb, mint Éván az állatminta? Vagy Gigi fekete bugyijai a legszebbek ön szerint? Esetleg épp Alekosz fecskéjét irigyli viselőjétől? Szavazzon!