Pataki Attilával sem sikerült meghosszabbítani az életünket

2011.02.01. 19:16
A lényeg - hogy mivel hosszabbíthatjuk meg az életünket - nem derült ki egy természetgyógyász sajtótájékoztatóján, de azt megtudtuk például, hogy sztárok is gyógyszerek, mert megpróbálnak kikapcsolni minket. Fáradt, hömpölygő előadást tartott Dr. Vargha Zoltán, aki saját elmondása szerint Amerikában a gazdagok orvosa volt, itthon viszont mintha nem ismernék el.

Azzal az ígérettel kecsegtettek minket, hogy évekkel meghosszabbítathatjuk az életünket, ha meghallgatjuk Vargha Zoltán természetgyógyász előadását, de sajnos ezúttal is csak annyi derült ki, amennyit bármelyik kocsmában ücsörgő alkoholista bármikor megosztana velünk, azaz, hogy rosszak a körülmények.

A belvárosi étteremben tartott sajtótájékoztatón a csodadoktor mellett, aki saját bevallása szerint korábban amerikai milliomosokat is gyógyított, megjelent még Csepregi Éva, Sári Éva, Kovács Ági, Pataky Attila és kisebb késéssel befutott végül Szikora Róbert is. A celebeket egy asztalhoz ültették, akik gyorsan megbeszélték a celebügyeket, aztán a műsorvezető köszöntötte Vargha Zoltánt, és vártuk, hogy lerántsa a leplet a csodáról.

Szanaszét áramló tudás

A doktor elmondta, hogy gondok vannak az éntudattal, hogy rendkívül rosszak a körülmények, hogy teljesen új metodikára van szükség, a gyógyszerek mellékhatásaitól pedig meg kell védeni magunkat. Aztán hosszasan példálozott az Egyesült Államokkal, mondott számokat is, költségvetési adatokat, csodálatos felismeréseket. "Ott emberek laknak, itt meg, úgy tűnik, állatok" – foglalta végül össze a tapasztalatokat kissé, ahogy maga is elismerte, durván.

A beszédében gyógyszerekhez hasonlította a sztárokat is – csak ezért mindenképp érdemes volt eljönni, – mert azon dolgoznak, hogy mi kikapcsolódhassunk. Miután Vargha rengeteget mesélt sejtekről, megtermékenyülésről, a magyar nyelv szépségeiről, hogy nemcsak azt tudjuk vele mondani, hogy valaki terhes, hanem azt is, hogy gyerekáldás előtt áll, merthogy ez áldás, a házigazda felkérte a terhes Kovács Ágit, hogy meséljen közös élményeikről, meghökkentő gyógyulásokról.

Celebek! Gyógyulás!

Megszólalnak apró gyógyszereink

A sportoló köszöntötte a parkolóhely-keresgélés miatt csúnyán elkéső Szikora Róbertet, majd elmondta, hogy utolsó kétségbeesésében fordult a doktorhoz 2004-ben, de nagyon örül, hogy rátalált, hogy az olimpia előtt megerősítette őt, és ezúton is köszöni a segítséget. Ezután a mobiljával korábban renitenskedő Csepregi Éva emelkedett szólásra, akinek a hangját óvják együtt a doktorral.

Szikora Róbert viccelődve elmondta, hogy fingja sincs, hogy miért vannak itt, aztán egy focistához hasonlította a doktort, akit soha nem ismertek el. Aztán kicsit felgyorsultak az események a doktor fáradt, nyúlós előadása, a sejtek, a metodika és a cseppet kínos viccelődés után. Sári Évát elhívta a celebasztaltól a műsorvezető, hogy engedje meg, hogy Dr. Vargha bemutasson rajta néhány fogást, a modell ugyanis, a többiekkel ellentétben még nem ismerte az orvost.

Bedől a végjáték

A szépen mosolygó Sári Éva csak a kezét engedte masszíroztatni, a lábát bizony nem, miközben az imént felpattant Szikora Róbert a sáljával bajlódva azt magyarázta a szervezőnek, hogy most kezd értelme lenni ennek az egésznek. Szikora csak pillanatokkal azelőtt viharzott el, halkan közölve, hogy előre megmondta, hogy csak délig tud maradni, hogy Pataky Attila magához ragadta a szót, és bejelentette, hogy orvoshoz kell rohannia. Ezzel tulajdonképpen egycsapásra véget is ért az egész.