Nagyjából most van a síszezon dereka, ezért gondoltuk, megnézzük, hogyan öltözködnek a celebek, amikor felruccannak a hegyekbe egy kicsit csúszkálni. Többségüket Aspenben találták meg a lesifotósok, miközben meglepően emberinek mutatkoztak. Persze van, aki síelés közben is celeb marad - sportolók, modellek, színészek következnek síszerkóban! Heti trend.

Elle Macpherson

Az ausztrál szupermodell még a karácsonyi szünetben ment fel Aspenbe. Elle Macpherson 47 évesen is tökéletes alakját (nemhiába kapta azt a becenevet annak idején, hogy "A Test") nyilván annak köszönheti, hogy rendszeresen sportol, így egy kis síelésre is szakít időt, amikor teheti.

A modell csatos-szőrös csizmáját cseréli le a fotókon síbakancsra, fehér-kék-piros síszerkóját egy férfiasan menő pilótanapszemüveg egészíti ki. Magához a síeléshez Macpherson két copfba fonta a haját, fejére fekete bukósisakot húzott. A galériában több fotó is van róla, ezért érdemes belelapozni képösszeállításunkba!

Chris O’Donnell

Elle Macphersonnal látogatása után Chris O’Donnell érkezett Aspenbe családjával. Az Asszony illata című filmből is ismert színészt az utcán talán fel sem ismerték volna a sok síző között, ha nincs ott egy paparazzó, aki elszántan fotózza a piros nadrágos férfit.

A színész valószínűleg azért választotta ez a feltűnő nadrágot, hogy az színben passzoljon szintén piros bakancsához. De a színválasztástól eltekintve Chris O’Donnell sem feltűnősködik, sima sötétkék dzsekije van, és egy jókora fehér válltáskája. A síelés után egy kicsit vásárolgattak is a családdal, ekkor készültek a fotók.

Zoe Saldana

Szintén a híres coloradói síparadicsomot látogatta meg Zoe Saldana és szerelme, Keith Britton. A férfinak érdekes módon Chris O’Donnellhez hasonlóan szintén piros bakancsa van, de ettől eltekintve mindketten csupa feketében-szürkében vannak.

Saldana fehér bukósisakot vett, kabátját pedig mintha Angelina Jolie-tól kérte volna kölcsön. A síszemüveggel együtt nem lehetett egyszerű dolga a fotósoknak kiszúrni, a sok sportoló közül melyik az Avatar színésznője.

Martina Navratilova

Most következzen még egy hölgy, aki bár már nem fiatal (54 éves), szintén sportol. Persze ez nem olyan meglepő, tekintve, hogy egy egykori élsportolóról van szó, a cseh teniszezőről, Martina Navratilováról.

Az viszont mégis érdekes, hogy Navratilova annak ellenére ment fel Aspenbe, hogy 2010-ben melldaganatot diagnosztizáltak nála, és az év során sugárterápiát kapott, ami után decemberben pedig megpróbálta megmászni a Kilimandzsárót, de kórházba kellett vinni, mert a magasságtól tüdőödémát kapott. Az incidens után pár héttel Navratilova máris megint a hegyekben volt, ezúttal Aspenben, ahol fiatalosan menő fekete, illetve sötétkék síszerkóban siklott a lejtőkön.

Katie Price

A Jordan néven elhíresült, mindig narancssárgára műbarnított glammodell több szempontból is kilóg a sorból. Egyrészt ő nem a menő Coloradóban síelt, hanem az elegáns Svájcban. És ami sokkal szembetűnőbb: ő a sport kedvéért sem hajlandó stílust váltani, akármennyit is kritizálják ezért a plasztikstílusért.

Síszerkójában a Hello Kitty színvilágára emlékeztető módon a fehér és a rózsaszín dominál, valamennyi feketével. Price természetesen teljes sminkben síelt, talán mert tudta, hogy a fotósok ide is utána fognak menni. Hogy ne legyen nehéz megtalálni őt a csúszkáló tömegben, bukósisak helyett egy rózsaszín műszőrme-kucsmát vett, ami alól kilógott frissen szőkített haja. Este viszont a sízés hagyományait követve bulizott egy jó nagyot.

LeAnn Rimes

Melyikük öltözött a legjobban a sízéshez?

Ezen a héten LeAnn Rimes, a Can’t Fight the Moonlight énekesnője volt Aspenben szerelmével, Eddie Cibrian színésszel (pár héttel korábban meg strandolni voltak). Cibrian remekül snowboardozik, Rimes azonban kezdőnek számít, a hírek szerint esett is egy nagyot.

De a heti trendben ennél érdekesebb, hogy a többiekhez képest milyen jópofa síszerkót állított össze magának Rimes. A fekete-fehér kockás nadrág fölé ugyanilyen kockás dzsekit húzott, aminek azonban szinte világít türkizkék cipzárja. A legfurcsább darab azonban a vörös, bojtos sapka hatalmas Hello felirattal. Ön szerint a fenti hat celeb közül melyiknek a legjobb az öltözéke síeléshez? Ön hogyan öltözik a sípályán? Várjuk a szavazatokat és a kommenteket.