A héten tartottak celebfarsangot egy megújult neves gellérthegyi étteremben, ahova rengeteg híresség érkezett. A legmeglepőbb pedig az volt, hogy sokan be is öltöztek közülük. Az eseményen megjelentek a Való Világ negyedik részének kiesett játékosai, akik keveset vállaltak öltözködésben, és olyan celebnagyságok is, mint például Hajdú Péter és Sarka Kata, de ők nem vettek fel jelmezt, ezért velük most nem foglalkozunk. Volt ingyen bor és pálinka, de sajnos nem rúgott be igazán vészesen senki.

Müller Attila 

A műsorvezető beváltotta mindenki álmát, aki nyolcvanas évek végén, és a kilencvenes évek elején élte boldog gyermekkorát, és Zorrónak öltözött a csütörtök esti farsangi buliban. A spanyol hősjelmezhez latinos temperamentum is járt, ugyanis Müller az utolsók között hagyta el az éttermet, és gyakran villogot kardocskájával a Nyári-lányok körül, akik szintén lelkesen táncoltak egész este.

Giorgio

A Megasztár ötödik részének egykori énekese, köntösben, narancssárga törülközővel jelent meg, a köntös zsebében még egy könyvet is rejtegetett, aminek a címére sajnos nem emlékszünk, mindenesetre azt mondta róla, hogy baromi jó olvasmány. Az este nagy részében egészen visszafogottnak tűnt az énekes, a fotósok kedvéért persze meglengette a köpenye övét, amikor pedig egy zenekar lépett fel, akkor önfeledten viccelődött a tánctér környékén. Az este egyik nagy tanulsága, hogy hihetetlen sebességgel összebarátkoztak a különböző generációs Megasztárosok, ugyanis Giorgio például rengeteget fotózkodott Palcsó Tamással.

Nguyen Thanh Hien

A Megasztár fene tudja hanyadik részének fiatal énekesnője elmondta, hogy nem akart semmi túlságosan kihívót felvenni már, de amikor felhívtuk a figyelmét, hogy mégis csak csizmában ácsorog, miniszoknyában, és fedetlen vállakkal, akkor elnevette magát. Ahogy mondta, nem szokott ilyen rendezvényekre járni, de most elkísérte barátnője is, akivel egyébként fél egy körül távoztak. Hien is rengeteget pózolt, sokat fotózták mindenképpen jó választás volt ez a ruha, még ha kicsit az ovis farsangot is idézi.

Palcsó Tamás

Akárcsak Palcsó Tamás cowboy-jelmeze. Valószínűleg minden ovis csoportban legalább hárman öltöznek tehenésznek minden alkalommal, és teljesen mindegy, hogy hány srác jár a csoportba. Az este vadnyugati hőse tehát Palcsó Tamás volt, aki vidáman sétálgatott fel-alá, sok megmozdulására nem emlékszünk. Meglepődtünk, hogy mennyire összemelegedtek a régi Megások a vadiúj Megásokkal.

Lakatos Yvette

Az utolsó Megasztár énekesnője nem hibázott, amikor bálozónak öltözött hatalmas szoknyával és fekete maszkkal. Az estét egyébként végigmulatták párjával, Tóth Ádámmal, akit a műsor alatt ismert meg. Boldogan táncoltak, és boldogan pózoltak egész este. Sajnos Tóth Ádám nem öltözött barátnőjéhez, pedig biztos remekül feszített volna például frakkban sétápálcával, vagy sima öltönyben lornyettel. Sebaj, talán legközelebb ehhez is lesz szerencsénk.

Nyári Edit

Az X-Faktor fiatal énekesnője, aki testvérével érkezett a Velvetnek elmondta, hogy általában nem járnak celebbulikba, többek között a fellépéseik miatt sem, de ezúttal remekül érzik magukat, Nyári Edit gésának öltözött, mint megtudtuk, anyukája segített feltenni a parókát. "Nem tudom, miért ezt választottam, kipattant a fejemből, hogy miért ne öltözhetnék gésának, és még volt egy kicsit Hófehérke is, de végül ennél maradtam" – említette. Amikor arról kérdeztük, hogy van-e valami kapcsolata a keleti kultúrával csak annyit mondott, hogy van, nagyon szereti például a szusit.

Nyári Alíz

"Nem tudom, nekem valahogy az esküvői ruha ugrott be először erről az egész beöltözésről, pedig biztos, hogy az elkövetkező tíz évben nem tervezek esküvőt, ráadásul még vőlegényjelölt sincs" – magyarázta a Summer Sisters másik tagja. Mint kiderült Facebookon rengetegen megkeresik  a lányokat, általában félénken próbálkoznak, például vacsora meghívásokkal. "Igyekszünk mindenkinek válaszolni" - mondták a lányok, ebből nyilvánvaló, hogy senki nem kereste még őket, akitől kivirultak volna a Nyári-szívek.

Rippel Ferenc

Azért volt aki nem felejtette a szekrényben a remekül bevált a papjelmezt sem. A papok és kurvák bulik lassan lefutnak hazánkban is, de a celebfarsang úgy tűnik mindig kiváló alkalom lesz arra, hogy valaki leporolja a reverendát. Ráadásul nemcsak Rippel öltözött ezen az estén papnak, hanem a testvére is, akivel néhány figurát is bemutattak pajkos keresztcsókolgatással, valamint Bárdosi Sándor is. Úgy tűnik a papjelmez leginkább a sportolókat fogta meg. Rippel Ferenc egyébként lelkesen ropta a tánctéren is feleségével, aki nem meglepő módon apácának öltözött.

Terecskei Rita

Az énekesnő nem bújt jelmezbe, mégis ő volt az egyik legfeltűnőbb egész este. Hétköznapi ruhában jelent meg a haját viszont sikerült pálmafának álcáznia, aminek köszönhetően a terem minden pontjáról ki lehetett szúrni, ha éppen nem kint a teraszon ácsorgott. A tanulság az, hogy kevésből is lehet nagyot dobni, ugyanis mindenkinek volt valami megjegyzése Terecskei pálmasérójához, így természetesen mi sem hagyhattuk ki az összeállításból.

Ki a legmenőbb?

Ki a legmenőbb?

Szavazzon, hogy Ön szerint kinek a legmenőbb jelmeze? Az óvodát idéző jelmezek a bájosabbak, vagy Terecskei Rita pálmafa haja? Vajon a papjelmezek kimentek-e a divatból, vagy idén még meg lehet-e őket bocsájtani? Rengeteg kérdésre keressül a választ, kattintson, Ön szerint melyik jelmez lett a legjobb ezen az estén!