Will Smith 10 éves kislánya Lady Gagát és Madonna fénykorát megszégyenítő sebességgel váltogatja frizuráit. Mivel a napokban már a sokadik fazonnal és a sokadik árnyalatú póthajjal örvendeztette meg hálás közönségét - ez valószínűleg már rekord -, ebben a heti trendben megpróbálunk kalauzt adni az utóbbi fél év legfontosabb gyerekhajzatához. Következzen Willow Smith eddigi rövid, de frizuradús karrierje fazonokban elmesélve!

Felnyírt, oldalra fésült

A fonalat a tavaly nyárnál vesszük fel, amikor Willow Smith már maga mögött tudhatott néhány filmszerepet, és édesanyja, Jada Pinkett Smith bejelentette, hogy a leány hamarosan popnagylemezzel fog jelentkezni. Az ekkor 9 éves Willow Smith az éppen divatos oldalt felnyírt, egyébként oldalra fésült frizurával tett szert egyre növekvő ismertségre (majdnem a népszerűségre szó csúszott ki a billentyűzetemen), olyasmivel, amilyet többek között Rihannától is láthattuk korábban. A mostanra felgyorsult tempóhoz képest ezt a frizurát igen sokáig hordta, teljes hónapokig, (igaz, néha hullámos verzióban), sőt, még idén tavasszal is felelevenítette egyszer, de már a másik oldalra fésülve, és felnyírás helyett hátracsatolással. Nagyon sok kép van a galériában, kattintson bátran valamelyik fotóra!

Fent göndör pamacs

Amikor tavaly augusztusban Willow Smith úgy érezte, hogy pont nincs kedve hajat vasaltatni a lefésült frizurához, akkor egy göndör pamacsot csináltatott a feje tetejére. Ettől kicsit punkos aurát kap a séró, ami ezek szerint már egy kilencéves kislánytól sem szokatlan a showbusinessben.

Oldalt copfos

Novemberben Willow Smithnek már ott volt a helye az American Music Awards díjkiosztón, tekintve, hogy addigra betöltötte tizedik életévét, és pár héttel azelőtt első dala, a Whip My Hair is megjelent. A cím arra a körző fejmozdulatra utal, amivel a kiengedett, hosszú hajjal vagy fejtetőre rögzített copffal jó nagyot lehet csapni a levegőbe, amint azt később Lady Gaga is demonstrálta a Born This Way klipjében. A novemberi díjkiosztón egy eredeti ötlettel Willow Smith ilyen csapkodásra alkalmatlan copffal jelent meg, igazi haja ugyanis a feje tetejére volt lapítva, egyenes műhaja pedig egy hátul összefogott copfban lógott a vállára.

Fejtetőn copfos

Februárban a Grammy-kiosztón aztán már jól csapkodható copffal jelent meg a celebnövendék, akihez képest még Justin Bieber is veteránnak számít. A szemkápráztató ruhaösszeállítás koronája egy citrom- és narancssárga cipőfűzőkkel összefogott, egyébként diszkréten hullámos(ított) frizura volt, elképesztő retikül-mutációval. Ha az ön mazochizmusa ennél több vizuális ingert követel, a döbbenetes szoknyanadrágért és magastalpú tornacipőért lapozza fel bátran a galériát!

Szőkével vagy citromsárgával fonott

A március hónap jó részében Willow Smith (keresztneve fűzfát jelent egyébként) kiengedett hajjal járt. Ez önmagában természetesen nagyon unalmas lenne egy olyan énekesnő számára, aki már második dalát jelenteti meg, ráadásul azt is 21st Century Girl, azaz XXI. századi csaj címmel, ezért a tincsekbe minduntalan póthajat fontak neki. A képen látható neonsárga változat a durvábbik, galériánkban az egy fokkal szolidabb szőke verziót is meg lehet tekinteni.

Rózsaszín műhajas copf a fejtetőn

Willow Smith melyik haja a legjobb?

Willow Smith gyakorlatilag hetente változtatja a frizuráját, így a heti trendet egy olyan hajkoronával zárjuk, amit ezen a héten láthattunk először. Smith a sminkelés terén is kedveli az élénk színeket, és a fenti több példa után egyértelmű, hogy a hajába is szívesen tetet bármit, ami neonszínű. Az eheti frizurakiegészítő azonban csak csíkokban sárga, alapszíne a változatosság kedvéért a pink. A fazon is változott már megint, most újra a fejtetőről omlik széjjel a copf. Ebből a kínálatból nyilván nem könnyű a legjobbat kiválasztani, de birkóztak már meg olvasóink ennél nehezebb kérdéssel is. Szavazzon arról, hogy melyik haj állt a legjobban Willow Smithnek!