A természetes haj a divat 2011-ben, amely magában foglalja a természetes csillogást, volument és színt. Nagy Viktor, a Wella magyarországi nagykövete Szujó Zoltánnal együtt jégkorcsolyán állva mutatta be, hogyan lehet ennek megfeleően trendi kontyokat fésülni. Fotóriport hajshow-ról.

130 éves a Wella, derült ki a szerda délutáni napsütésben az Eiffel téren rendezett haj- és divatshown, ahol tavaszi-nyári hajtrend-bemutatóval egybekötött termékbemutatón jártunk. Az idei hajdivatot a dús, természetes hajkorona jellemzi, legyen az hosszú vagy rövid haj, festett vagy vékonyszálú – ötvenes-hatvanas éveket idéző, Brigitte Bardot-féle hatalmas kontyokat láttunk a hajshown.

Fényesség és volumen

A hajshow színpadját a szervezőt két részre osztották, bal oldalról otthoni környezetből, jobb oldalról pedig professzionális környezetből érkeztek a fehér és piros színekbe – olykor függönyszerű anyagba vagy épp megmaradt anyagdarabba – öltöztetett modellek a műjégpályára. Kattintson valamelyik fotóra, és tekintse meg képeinket a korcsolyázva természetes hajú modellekről!

"Fontos az, hogy rendesen mossuk meg a hajat, ezek után a hajkondícionálót alaposan ki kell öblíteni" – mondta a műjégen korcsolyán álló Nagy Viktor, a Wella magyarországi nagykövete.

Kiengedett és feltűzött hajak

Mivel az otthoni környezetben ülő modellek haját is ugyanazok készítették el, mint a fodrászszalonnak berendezett részen, így nem igaztán derült a bemutatóból, valóban hogyan készülhet el ugyanaz a frizura otthon. Mindezek ellenére hatalmasra feltűzött kontyokat, ötvenes évek filmes díváira emlékeztető frizurákat vonultatott fel a Wella a Pro Series termékcsaládot bemutató hajshow-n.

Természetes színek

A nyári napsütéstől, a tenger sós vízétől, klóros víztől és a hajszárítótól védeni kell a hajat a most következő időszakban. "A kénes hatás, a klóros víz és a hajszárító mind kikezdik a haj színét"  – mondta Nagy Viktor, amikor a termékcsalád két típusát ajánlotta Szujó Zoltánnal karöltve.

Bár nem úgy látszott, mégis hihető, hogy olyan hajkoronákat készítettek el a hajshow-ra, amit otthon is könnyen el lehet készíteni. Ehhez a Wella segítséget is ad, saját youtube oldalukon rengeteg csináld magad videót találni a pontos hajvasalástól a konytok tűzésén és a hajkondícionálók használatán át.

A közönség soraiban Szabó Patrícia, Horváth Éva, Herczeg Zoltán, Kiss-Hegedűs Réka és Oszter Alexandra is jelen voltak, külön pluszpont, hogy olyan hírességeket hívtak el a rendezők, akik jellegzetes hajkoronát viselnek.