Ha öltözékünket önmagában nem találjuk elég izgalmasnak, feljavíthatjuk az összhatást valami különleges kiegészítővel, ami máris kapaszkodót ad a szemnek. Az alább bemutatandó hat nő mind valami ilyen különlegességet adott hozzá a megjelenéséhez, pedig soknál maga az öltözék sem éppen egyhangú. Van közöttük angol Oscar-díjas színésznő, amerikai tévés személyiség és észt popénekes is, válasszon kedvencet!

Kerli - szadomaci

Erről a 24 éves énekesnőről a fotó alapján az ember azt gondolná, hogy talán Japán, de igazából legfeljebb lélekben az. Kerli Észtországban született és nőtt fel, de most az USA-ban próbálja zenei karrierjét ilyen szerelések segítségével beindítani. A manga-stílus 2011-ben eredetinek már nem igazán számít, de azért mégiscsak feltűnő, ha valaki egy díjátadó gálán kézitáska helyett egy jókora, szado-mazo álarcos plüssmackót szorongat a kezében. A fotó ugyanis a New Now Next Awardson készült a héten, amiről sokat ugyan nem tudunk, csak azt, hogy a következő incidens is ott zajlott le…

Kara DioGuardi - leszbicsók

Kara DioGuardi 40 éves, és onnan ismerik az amerikai tévénézők, hogy az előző két évadban ő volt az egyik zsűritag az American Idol című tehetségkutatóban, ami az utóbbi évtized legnézettebb műsora volt az USA-ban. DioGuardinak van egy férje és egy nevelt lánya, de nem ők mentek vele a fent már említett New Now Nextre, hanem “egy barátnője”. Ők ketten úgy döntöttek, a legfigyelemfelkeltőbb kiegészítője bármely öltözéknek a műleszbicsók. DioGuardi és “barátnője” be is vállalták a szájrapuszit, a jelenetről természetesen több kép is van a galériában. Valószínűleg nem teljesen alaptalan azt mondani, hogy ma már az ilyen csókok is a divat kategóriába tartoznak.

Tori Spelling - homorú dekoltázs

Ha van valami, ami egy leszbicsókkal felveheti a versenyt, akkor az kétségkívül nem lehet más, mint egy jó mélyen kivágott dekoltázs. Tori Spelling amerikai színésznő-realitysztár annak ellenére döntött úgy, hogy keblei közét beletolja a kamerába egy nyakbaakasztós kék ruha segítségével, hogy mellműtétjével valami szemlátomást nincs rendben. Spelling nem csinált titkot belőle, hogy huszonévesen a kés alá feküdt, de az utóbbi években valami nyilván elmozdult a helyéről, mert a méregdrága beavatkozás ellenére a harmincvalahány éves színésznő tizenvalahány éves melle helyenként furcsán behorpadt vagy leeresztett. Hogy ezt miért kell egy ilyen ruhával még hangsúlyozni is, azt Spellingen kívül valószínűleg nem sokan értik. Figyelemfelkeltésre mindenesetre így is jó. Sőt.

Whitney Port - gyöngyös szemüveglánc

A 26 éves amerikai tévés divatgurut vásárolgatás közben találták meg a fotósok, és bár ez elsőre nem kifejezetten feltűnő, van Whitney Porton is valami különleges kiegészítő. Önmagában már az furcsa, hogy napszemüvegére a nyugdíjas német turistákhoz hasonlóan nyakbaakasztós zsinórt erősített. De még érdekesebb, hogy ez a tartó azért mégsem igazából olyan, mint amit a német nyugdíjasoktól megszoktunk, ugyanis gyöngyök díszítik. Port feltehetőleg nem igazgyöngyöket akasztott a napszemüvegére, de a megoldás ezzel együtt is figyelemre méltó.

Helen Mirren - giganyaklánc

És akkor maradjunk még egy kicsit a gyöngyöknél. Helen Mirren jelenleg éppen Arthur című filmjét próbálja népszerűsíteni, amelyben egyébként Nick Nolte és Russell Brand is szerepel. A 65 éves, Oscar-díjat is nyert színésznőt gyakran emlegetik divatikonként, és a héten tőle látott fehér ruhából megintcsak árad a finom, de sosem unalmas elegancia. Az összeállítás azonban az ékszerektől lesz igazán különleges. A fürjtojás nagyságú fülbevalókra úgy kell külön felhívni a figyelmet, hiszen Mirren nyakában egy zavarbaejtően összetett gyöngysor – gyöngylabirintus – látható, amely szinte köldökig leér, és csak úgy vonzza a tekintetet.

Shingai Shoniwa - fejdísz

Melyiket találta a legérdekesebbnek?

A héten Londonban ideiglenes, úgynevezett pop-up boltokat nyitottak jótékony célból. A rendezvényen a divatvilág több képviselője is megjelent, pl. a képen látható Naomi Campbell, de a legtöbb figyelmet minden bizonnyal a vele szemben álló énekesnő, Shingai Shoniwa kapta. A 29 éves, zimbabwei származású énekesnőt azok ismerhetik, akiknek mond valamit a Noisettes együttes neve. Akik szeretik a vad, élénk színekkel operáló ruhákat, most azok is meg fogják talán jegyezni Shoniwa nevét, hiszen a hölgy egy egészen különleges, aranyos-ezüstös fejdíszben tette tiszteletét az eseményen. A szavazás lehetőségétől most sem szeretnénk megfosztani önt – egy kattintással mondja meg, melyik kiegészítőt találta a legizgalmasabbnak!