Végérvényesen nyakunkon a nyári szezon, ezért gondoltuk, egy heti trendben ideje megnézni, milyen fürdőruhatrendekre számíthatunk a celebek által viselt darabok alapján. Aztán meglepve azt tapasztaltuk, hogy - legalábbis a hét termése alapján - a fő trend az, hogy vízparton nem is fürdőruhában kell lézengeni, hanem egyéb nyárias öltözékekben, elsősorban farmer forrónadrágban. Íme hat, nem úszáshoz öltözött, de azért szexi celeb - önnek melyikük jön be a leginkább?

Aubrey O’Day

Az első nő egy nálunk kevésbé ismert amerikai énekesnő és tévés személyiség, Aubrey O’Day. A 27 éves művésznőt Malibuban szólította az óceánpartra a természet és a karrier hívó szava, ugyanis úszkálás helyett egy kis fényképezkedést rendeztek a hölgynek és kutyájának. A stylist ehhez egy apró, vörös alapszínű topot adott O’Dayre, aki az egyik fotón kézzel tartja a helyén a szélben biztosan vehemensen lengedező ruhadarabot (lásd a galériában). A hasvillantás után az összeállítás egy földig érő fehér szoknyában folytatódik és ér véget, a rózsaszínre festett fülű kutya mellett a hölgy kiegészítői néhány vaskos karkötő és egy olyan nyaklánc, amit mintha egy kakukkosórából téptek volna ki.

Kerry Katona

A magyar vezetéknevű brit híresség Spanyolországban járt a napokban, de amikor a paparazzók megtalálták, ő sem úszni volt Marbella strandján, hanem bulizni. A helyi Buddha Beachen készült felvételek szerint Kerry Katona egy leopárdmintás, aranyozott melltartóban vett részt a tengerparti bulin, ahol pedig a közönség nagy része fürdőruhában volt. A melltartó nem lehetett véletlen választás, mert a fekete-arany színek Katona napszemüvegéről és karkötőiről is visszaköszönnek, amihez képest kicsit kilóg az összeállításból a farmer forrónadrág. Talán Katona attól tartott, hogy ha a nadrágja is arany, összekeverik Kylie Minogue-gal.

Katie Holmes

Teljesen más stílust képviselt Katie Holmes, amikor kislányával, Surival leszaladt a strandra, szintén Malibuban. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ők nem kifejezetten a tengerpartra mentek, hanem egy házibuliba, innen mentek ki egyet sétálni az óceánhoz. Kerry Katonához hasonlóan Holmeson is farmer forrónadrág volt, csak az övé koptatott. Az egyszerűen nagyszerű összeállítást egy fehér felső és egy fekete blézer teszi teljessé, illetve egy kicsit fiús kalap-napszemüveg kombó. Holmes nem vette le magassarkúját a homokban való bóklászáshoz, és Suriról sem vette le a kislány szokás szerint szintén magas sarkú cipőjét.

Gwen Stefani

Az újra összeállt No Doubt énekesnője Katie Holmeshoz hasonlóan csak úgy leugrott a strandra a gyerekekkel Malibuban, szintén nem fürdőruhában. Pedig bár abban lett volna, hiszen ez a fekete szerelés kétségkívül a hét legnagyobb felhördülést kiváltó ruhája lett – ő is volt már ugyan a Gumicukorban, de a heti trendből ezt sem hagyhattuk ki. Természetesen nem a bőrdzseki, az alóla kilógó csíkos felső vagy a furcsa kapucni vált témává az interneten, hanem a sejtelmesen áttetsző szoknya, ami strandra végülis nem rossz választás, de azért alatta tangával valószínűleg egy kicsit többet láttat, mint amennyit Gwen Stefani szeretett volna.

Marcia Cross

Szintén Kaliforniában ment le a strandra Marcia Cross a gyerekeivel, de ők nem Malibuban, hanem kicsit odébb, a szomszédos Santa Monicában tették ezt. A Született feleségek Bree Van de Kampja egy roppant szimpatikus fehér-kék összeállítást választott a gyerekeknek szentelt délutánhoz. A tengerészcsíkos felsőre egy fehér, csavart mintás, kissé bő, kötött pulóvert húzott, alá koptatott-szakadozott farmerrel. Katie Holmes nem szabadult meg a cipőjétől a homokban, Marcia Cross viszont igen, sőt, még nadrágszárát is feltűrte, hogy belemehessen a vízbe. Az egyszerű, de jól kiválasztott ruhadaraboknál is jobban áll neki azonban, hogy szemmel láthatóan sugárzik a boldogságtól, hogy lányaival lehet. Marcia Cross 49 éves.

Alessandra Ambrosio

Ki néz ki a legjobban?

A végére pedig egy szexi modellt hagytunk a Victoria’s Secret háza tájáról, a brazil származású Alessandra Ambrosiót. Hatból ő a harmadik, aki farmer forrónadrágban strandol, ő viszont egy jópofa, szivecskés felsőt vett hozzá. A kissé szokatlan topon elöl egy jókora rózsaszín szív látható fehér alapon, hátulja viszont nincs ennek a felsőnek, ehelyett három ponton kell megkötni: a nyakban, a hát közepén és a csípőnél. És még valami volt Amborsiónál, amit már láttunk ebben az összeállításban: egy kicsi fehér kutya. Az ebért sajnos bele kell lapoznia a galériába, amit ha végignézett, kattinthat is egyet a szavazógépen. Önnek melyik hölgy jön be a leginkább a hat közül?