A külföldi zenei díjkiosztókon szinte sokkal fontosabb, hogy ki mit visel, mint az, hogy szakmailag mennyire jó a felhozatal. Nincs ez másként itthon sem. Bár vannak, akik inkább ez esetben is visszafogott eleganciával próbálnak kitűnni a színes kavalkádból, az olyanok vannak többségben, akik mepróbálnak mindenkit lekörözni összeállításaikkal. Varga Viktor például Aladdinként, Lakatos Márk pedig Fluorita Luxként pózolt a kamerák előtt a Viva idei gáláján, míg Bencsik Tamara ismét egy veszélyesen dekoltált ruhában jelent meg. Három nő és három férfi versenyez ebben a heti trendben.

1. Bencsik Tamara

A Megasztár egykori versenyzője, akit sokan a magyar Rihannaként emlegetnek, szívesen vesz fel olyan ruhákat, amelyek nem feltétlenül villantásbiztosak, akárcsak a barbadosi énekesnő esetében, és ez most sem volt másként, igaz, most csak a dekoltázsnál rezgett kicsit a léc. Bár ezen a nyáron nagyon népszerű a colour blocking, vagyis a látszólag össze nem illő, harsány színek párosítása, a fehér szín is divatosnak számít, a látványos vállmegoldások pedig már jó ideje igen népszerűek. Az énekesnő még arra is ügyelt, hogy rúzsának színe passzoljon a cípőjéhez és a táskájához. Ha a fotóra kattint, a nagyobb verzióban közelebbről is megnézheti a Bencsik Tamarát!

2. Iszak Eszter

A VIVA Tv műsorvezetője ezúttal kellően hosszú ruhát vett fel, így nyilvánvalóan nem volt annyira zavarban, mint a Nagy Duettben. Azt nem tudjuk, hogy a ruha uszálya okozott-e valamilyen kellemetlenséget, a szőke hajhoz mindenesetre jó választás volt a kék szín, a szabás sem volt se túlságosan elegáns, se túlságosan lezser. A kiegészítő is stimmelt, és ezt az integetést bármelyik szépségkirálynő-jelölt megirigyelhetné.

3. Palvin Barbara

Az Év modellje egyre több hazai eseményen tűnik fel, és a VIVA Cometet sem hagyta ki, ahol egyébként egy díjat is átadott. Palvin Barbara szemmel láthatóan nem bízott semmit a véletlenre, úgy döntött, hogy egy kis fekete ruhával nem lehet tévedni, főleg, ha fekete kiegészítőket veszünk fel hozzá. Igaz, volt akinek ez az egyszerű ruhadarab is okozott már némi fejfájást, lásd Hajdú-Sarka Kata azon összeállítását, amit az idei Glamour-gálán viselt.

4. Düki

És akkor nézzük a férfidivatot. A Magyarországon született, de ázsiai származású leendő popsztárunk Palvin Babarához és főleg Bencsik Tamarához hasonlóan szintén nem variálta túl a színeket, tetőtől-talpig fehérbe öltözött, még a nyakkendője sem ütött el az öltözéke többi darabjának színétől. Bár biztos, hogy egy ilyen összeállítás magára vonja a figyelmet, de azért elég kényes is, nem biztos, hogy a díjkiosztót követően ebben érdemes ünnepelni, sőt! Dükit egyébként az új előadók kategóriájában jelölték, de a díjat elhappolta előle Fluor Tomi, aki egyébként szintén tisztafehérben lépett fel.

5. Lakatos Márk

A stylist a VIVA Tv tavalyi díjkiosztó gáláján bizarr papként jelent meg, most játékosabb, gyermeki énjét vette elő. Igen, a mostani összeállítás nagyon hasonlít arra, amit Fluorita Luxként viselt a Mizu című szám saját értelmezésben, spanyolul elkészített átdolgozásának videoklipjében. Lakatos Márk a két előző versenyzővel ellentétben nem bánt szerényen a színekkel és a formákkal, még a körmei is különböző színű lakkokkal voltak kifestve.

6.  Varga Viktor

A magyar celebekről készült trendösszeállításainkban bérelt helye van a Csillag születik egykori versenyzőjének, aki igazi megszállottja a divatnak, sőt, maga is tervez ruhákat. Talán az idei Cometen viselt összeállítása eddig a legdöbbenetesebb, igaz, mellkasát már a 2010-es Fashion Awards Hungary nevű eseményen is megcsodálhattuk. Bár buggyos nadrág helyett a még mindig olyan divatos szűk fazont részesítette előnyben, mégis volt valami keleties, Aladdin-szerű a megjelenésében. És lehet, hogy a zokni hiánya és papucscipő meghökkentőnek tűnik, de a Wall Street Journal egyik cikke szerint nem ciki zokni nélkül járni, akár még a munkahelyükön is megjelenhetnek a trendtudatos férfiak.

És még sokan mások

Ki volt a legjobban öltözött híresség?

Bár a honi celebvilágnak csak egy igen kis szelete jelent meg az eseményen, így is rengetegen vonultak végig a vörös szőnyegen. A heti trendben valamiért mindig a hatos számhoz ragaszkodunk, de ggodalomra semmi ok, máris mutatjuk a többiek ruháját is, csak rájuk nem lehet szavazni. Az alábbi képről megnyitható második galériában még egy sor további nagyon (Liptaiék, Hajdúék, Schoberték) vagy kevésbé híres (Compact Disco, Nyári lányok) meghívottról láthat képet. Kattintson bátran!