Rohadt egy idő volt a fesztiválon, állandóan esővel, és viharral fenyegettek a felhők. Ahelyett, hogy különleges arcokat kerestünk volna, idén arra voltunk kíváncsiak, hogy a csajok mit javasolnak egy fesztiválra. A szezon a Volttal beindult, a rossz időnek pedig még nem lehet búcsút inteni, úgyhogy mindenki nézze meg alaposan a lányokat, hogy miben próbálták kihúzni Sopronban.

Ők nagyon fognak fázni

Igyekeztünk reprezentatív felmérést csinálni a Voltot látogató csajok életkoráról, és a képen látható három lány tökéletesen szemlélteti a fesztivál átlagéletkorát, legalábbis, amit ráznézésre tippelnének. A csajok elmondták, hogy a Volton a hangulat a legjobb, de hármuk közül van, aki most jött ki először. Ahogy látható, a borult idő ellenére elég lazán öltöztek fel, nyilván nem sejtették, hogy estére 10 fok alá megy a hőmérséklet, és még az eső is szemerkélni fog. A napszemüveg egyébként nagyon menő, kár, hogy csak kiegészítőként lehetett hordani.

A sör öltözetet

Hoppá Lilla, és Alíz ördögvillát mutat a Velvet fotósának. Ahogy lányok elmondták, a koncerteket és az új embereket élvezik a fesztiválban, a pasikat elég jóknak értékelték. Az ő fesztiválszettjük sem lóg ki semerre a sorból, mondjuk ők annyival előrelátóbbak voltak, hogy hosszúujjú felsőket vettek fel. A napszemüveg ebben a társaságban sem hiányozhatott. Ami viszont a legjobban öltözteti a fesztiválozót, az a korsó sör a kézben, úgyhogy a lányok szinte tökéletesen megfeleltek a Voltra. Nyilván nagyon élvezték a fesztivált, legalábbis ezt állították.

A kisfröccs szintén

"Eddig nagyon jó a fesztivál. A zenék, az emberek jók" - hangoztatta Anikó és Lilla is. A legjobban egyébként a sátruknak örülnek, mert időben érkeztek és király helyre sikerült felállítaniuk. Fokozatosan haladunk az előrelátósági skálán, ugyanis ezek a lányok már sállal is készültek az estére, ami kiváló választásnak bizonyult, ugyanis több ismerősünk is megbetegedett a fesztivál végére a hűvös széltől. A kézben két kisfröccsöt láthatunk, ami szintén az egyik legfontosabb alapkelléke a nyári fesztiválozásnak. A napszemüveget valószínűleg már nem is kell külön kiemelnünk.

Éva és Kinga szerint ha meleg van, akkor sortot meg valami felsőt kell felvenni egy fesztiválra, de a fürdőruhát se tartják elképzelhetetlennek. Ha hideg van, akkor pedig tombolni kell, hogy ne fázzunk, állítják. A bolondos fesztiválhangulathoz hozzátartoznak természetesen az olyan kiegészítők is, mint ezek a baromi nagy szemüvegek. Ezenkívül lehetett mindenféle reklámtetoválásokat, bajszokat, és egyéb jópofának szánt dolgokat is látni. A szemüvegeket néhány órával később tuti elhagyták, az ilyen kis hülyeségeket az ember mindig elhagyja fesztiválon.

Ha esik, jöhet a gumicsizma

"Lazán kell felöltözni egy fesztiválra. Ha leesik az eső, akkor gumcsizmába kell bújni" - magyarázta a Velvetnek Anna, aki most bemutat egy szintén gyakori kelléket, a szalmakalapot. Az atléta amúgy tökéletes választás, majdnem minden fiú megőrül az atlétás lányokért. Az egyetlen dolog, ami lerontja az összképet, az a napijegy a karján. A napijegyeseket mindig kinézik a hetijegyes, kemény fesztiválozó arcok. Anna volt az első, aki a ramaty idő ellenére fel is tette a kötelezőnek számító napszemüveget. Nem valószínű, hogy sokat látott mögüle.

Szeretik a külföldieket

Emese és Kinga azt mondta, ha eső van, akkor sincs semmi baj, mivel egy fesztiválon inkább eláznak az emberek, minthogy mindenkit agyontapossanak. Szeretnek nagyon sok emberrel megismerkedni, emellett azt szeretik, hogy sok külföldivel lehet beszélgetni. A külföldiek azért marha jók, mert a nyelveket lehet gyakorolni, és szerintük sokkal kedvesebbek, mint a magyar emberek. Egy fesztiválra szerintük kényelmesen kell felöltözni, a tűsarkú ilyenkor nem játszik. Őrület, ők is napszemüveggel érkeztek, pedig a napot aznap nem lehetett látni.

Amiben jól érzed magad

A végére hagytuk a legmegszívlelendőbb öltözködési tippet, amit Adéltól és Dórától kaptunk. "Olyan ruhát kell felvenni, amiben jól érzed magad" – mondták. Ha eső van, ami aztán lett is, akkor állításuk szerint nincs mit tenni, megáznak.

De ki a menő?

Egyiküknek van barátja, úgyhogy ő nem ismerkedik a Volton, viszont a másik lány elmondta, hogy előző este megismerkedett egy fiúval - pirulva hallgattuk a beszámolóját. Szeretnék felhívni egyébként mindenkinek a figyelmét, hogy ezek a lányok tényleg belenéztek az időjárás-előrejelzésbe, és hagyták a napszemüveget a fenébe.

A Velvetet már a Facebookon is megtalálja, klikkeljen ide, lájkoljon minket!