A lányok között akad olyan, aki szerepelt már Playboyban, és olyan is, akinek vannak tuti meztelen képei. Nem vállaltuk túl magunkat, nem néztünk meg egyetlen meccset se. Igazából nem is tartjuk rendes sportnak a női focit, de ahhoz volt eszünk, hogy szétnézzünk az interneten, és a toplistákból összeválogassuk azokat a csajokat, akik szerintünk a legjobban néznek ki. A magyar válogatott természetesen nem jutott ki a vébére, de úgy éreztük, egy lánynak azért itt a helye közülük.

Ezen a vébén is biztos voltak megrázó, emberi pillanatok, küzdelem és hajtás, kihagyott tizenegyesek. A lányok is biztos a fejükhöz kapnak egy-egy kihagyott helyzet után, kiabálnak, ordítanak, dühösek, és biztos, hogy néha el is sírják magukat. Annyit nagyon gyorsan még elmondanánk, hogy Németországban rendezték meg a hatodik női vébét. A döntőt az Egyesült Államok játszotta Japán ellen, és a japánok nyertek a hosszabbításban. A csajok között pedig van brazil, német, angol, és svéd – lapozza végig képösszeállításunkat az alábbi fotóra kattintva, aztán szavazzon, hogy kit tart a legszebbnek!

Ki a legszebb?

Ha valaki lelkesen kutatna még a női focisták képei között, akkor megemlítjük még azokat, akik kimaradtak a Velvet összeállításából, pedig más listákon elég jó helyezésekkel szerepelnek. A francia Gaetane Thiney-t például előszeretettel szokták emlegetni, a német Julia Simicról pedig szintén akadnak szexi képek (18+-os a link, csak akkor kattintson, ha már felnőtt), rajtuk kívül pedig még a francia Corine Francót, az amerikai Heather Mittset, és a szintén amerikai Hope Solót emelhettük volna ki. Ezzel, illetve az alábbi, 11 éves videóklippel mindent elmondtunk, amit tudtunk a női fociról.