Ha vasárnap, akkor heti trend még a nyár közepén is. Ezúttal egy jópofa divatot pécéztünk ki, amire az utóbbi időben a celebek mintha igencsak rákaptak volna, megunva a farmerek szokásos kék színét. Rengetegszer látunk színes nadrágokat híres nőkön: most hatot mutatunk közülük, mindegyik celeb másmilyen árnyalatot választott. Önnek melyik tetszik a legjobban?

Nicky Hilton - lila

A híres Hilton-nővérek közül a kevésbé híres nővér például egy lila farmerrel rendelkezik, és mivel nem riad meg az erős színösszeállításoktól, egy zöld mintás, lenge felsővel párosította azt össze egyik nap, amikor vásárolgatni indult egy adag kávéval a kezében. A csillogásmániás Parisszel szemben Nicky Hilton stílusa sokkal lazább, ebben az esetben gyakorlatilag hippisbe hajló. Hatalmas napszemüvegét és irdatlan fülbevalóját a galériában közelebbről és több képen is megnézheti, kattintson a kis képre!

Hayden Panettiere - lila

Nicky Hiltonhoz hasonló színű nadrágja van Hayden Panettiere-nek is, bár mi bizonyos fényben ezt kicsit világosabbnak látjuk. Az igazán nagy különbség azonban az, hogy a Sikoly 4 főszereplője hippis helyett rockos-motorosra vette a figurát egy komoly bakancs, egy nagy csatú, széles öv és egy csúcsos vállú bőrdzseki segítségével. Mindezt a reptérre menet öltötte magára a napokban Panettiere, úgy látszik, ő sem bírja a légkondit meg a repülőkön általában uralkodó hideget.

Cheryl Cole - zöld

De haladjunk tovább a világosabb színű farmerek felé, az unalmas kéket továbbra is kínosan kerülve! Cheryl Cole következik, aki a galériában látható fotókon ugyanolyan jókedvűnek tűnik, mint amilyen vidám árnyalatú ez az almazöld farmer.

Amint az fotóinkból egyértelmű, nem kedveli egyik nő sem a buggyosabb vagy bő szárú farmert, ennek megfelelően Cole nadrágja is feszesen rásimul a fenékre és a lábakra. A zöld gatyához az énekesnő egy semlegesen bézs színű dzsekit vett, ami minket kicsit meglepett, de persze nem a színe miatt, hanem mert ezt az összeállítást Cole most júliusban viselte Los Angelesben. Reméljük, nem volt túl melege.

Khloe Kardashian - piros

Szintén elég melegen van felöltözve Khloe Kardashian a képösszeállításunkban látható fotókon, amint férjével, Lama Odommal, a Los Angeles Lakers kosárlabdázójával sétáltak egyet kéz a kézben.

Ahhoz képest, hogy férjezett, a még híresebb, éppen házasodni készülő nővérrel rendelkező reality-sztár elég kurvásan öltözött fel aznap reggel, és itt elsősorban a magas sarkú, szado-mazo-csatos, bőkezűen bélelt csizmára gondolunk, másodsorban a lukacsosra kötött-horgolt fekete felsőre, és harmadsorban az intenzíven piros farmerre is, ami kifejezetten hátulsó nézetben nem keltheti kifinomult nő benyomását. Egy biztos: míg a színes farmerek többnyire csajszis-romantikus hatást keltenek, Khloe Kardashian megtalálta azt az árnyalatot, ami a leginkább egy buja nőhöz illik.

Hilary Duff - okkersárga

Merőben más hatást kelt például Hilary Duff jópofán okkersárga farmerje. Az énekes-színésznő az egész összeállítást remekül találta el aznap az étterembe menet, mert a fehér felsőhöz és fehér körömcipőhöz a rózsaszín táskáját vitte magával, és körmeit bilikékre, ajkait meg vérvörösre festette, sőt, vállnál még egy lila pánt is kikandikál, a színorgia mégsem tűnik túlzásnak - egyszerűen csak jókedvet, felszabadultságot áraszt Duff megjelenése. A koránál nekünk kicsit idősebbnek tűnik a fotókon (igazából még csak 23 éves), de lehet, hogy csak ezek a fényképek csalókák.

Jenna Dewan - halványsárga

Ki a legjobb színű nadrág tulajdonosa?

Az igazság az, hogy fogalmunk nem volt, ki ez a Jenna Dewan, de amikor megláttuk a halványsárga farmerjét, úgy éreztük, ezért megéri utánanézni. A Velveten még soha nem volt szó róla, de arról a legismertebb, hogy a szintén nem túl híres, de jó fizikumú Channing Tatum a férje, akivel úgy ismerkedtek meg, hogy ők játszották a Step up című táncfilm két főszerepét. A 30 éves Dewan fehér horgolt felsőjéért ugyan nem vagyunk oda, határozottan bónuszpont jár neki viszont azért, hogy a lábkörmét is citromsárgára lakkozta, hogy harmonizáljon a nadrágjával. Lapozza végig a fotóösszeállítást, aztán szavazzon, de csak a nadrágokra koncentrálva! A hat színes farmer közül melyik tetszik önnek a legjobban?