A héten ért véget a Comic-Con nevű éves rajongó találkozó San Diegóban. A képregény-fanatikusok csúcsrendezvényén az utóbbi években csak úgy hemzsegnek a celebek, akik között a témának megfelelően inkább a férfiak vannak túlsúlyban, de azért a nők sem hiányoznak. Összeszedtük a rendezvény legszexisebb csajait Jessica Bieltől Charlize Theronig, majd megállapítottuk, hogy egy képregényes eseményre nő csak forrónadrágban vagy miniruhában teheti be a lábát.

Forró shortok

Képösszeállításunk szerint két celebnő volt, aki rövidnadrágban vadította a képregény-rajongókat. Egyikük Nina Dobrev, aki kislányos stílusban promotálta a sorozatot, amiben szerepel (a Vámpírnaplókat): barackszínű kis farmer-forrónadrágjához egy fekete alapon törpös pólót vett fel. Nála elegánsabb és csajszisabb volt lenge shortjában Jessica Biel, aki a Total Recall című filmre gyúr mostanában. A gyönyörű, széles mosolyú és újabban megint Justin Timberlake-kel kavaró színésznő pasztellszínekkel operált, felsője ezüstös-rózsaszínes volt, nadrágocskájának alapszíne pedig Dobrevére emlékeztett.

Miniruhák sárgában, kékben, vörösben

Ha a jelek szerint a legtrendibb shortok idén nyárok barackszínűek, akkor a miniruhák legdivatosabb színe a sárga. Ilyenben nyomult a Hármastársakból ismert gyönyörű Ginnifer Goodwin, aki egy fantasy-sorozatban fog szerepelni ősztől. A szintén gyönyörű Freida Pinto szintén sárgában divatozott a Comic-Conon.

Igazán elegáns csak Charlize Theron volt fekete összeállításával, a többi csaj általában színesben próbált igazodni a képregényszeretők ízléséhez. Ashley Tisdale egy jópofa, matrózos hangulatú kék-fehér csíkos minit választott, de a legvadítóbb Anna Paquin próbált lenni a True Bloodból. Valahogy sose szokott összejönni neki, hogy úgy istenigazából jól nézzen ki, és a nagyon rövid, nagyon kivágott és nagyon vörös kisruha szerintünk ezúttal is kicsit furcsán áll rajta. Persze ne hallgasson ránk, lehet, hogy önnek éppen Paquin fog a legjobban tetszeni, kattintson valamelyik fotóra, és nézze végig galériánkat!