Kicsit elkopott már, hogy azon viccelődjünk, hogy egy meghívón fel van tüntetve a dresscode, és rosszabb esetben odaírják azt is, hogy facecontrol is van, de a Hot magazin születésnapi buli meghívójában megakadt ezen a szemünk. Őrülten kíváncsiak voltunk, hogy ki hogyan értelmezi majd azt a mágikus szót, hogy elegáns. Sarka Kata, Szabó Zsófi és Kárász Róbert többek között a képeken.

Kárász Róbert és barátnője

A Mokka műsorvezetője, aki nemrég zumbázással mutatta kiváló ritmusérzékét, valószínűleg nem esett kétségbe, amikor meglátta, hogy elegánsan kell felöltözni a csütörtök esti rendezvényre. Egy sima fehér pólóhoz fekete öltönyt vett. Ezzel nagyot hibázni nem lehetett. Tulajdonképpen hozta a műsorban megszokott, viszonylag laza figurát. Láttunk ennél sokkal, de sokkal rosszabban öltözött hírességeket is. Az este nagyrészét egyébként, miután kijópofizták magukat, kettesben töltötték a barátnőjével egy félreeső kanapén, és a teraszon.

 

Hujber Ferenc és felesége

A színész és felesége, az UFO együttessel felbukkant és most a visszatérést fontolgató Cynthia se estek pánikba. Igaz, a papucs viszonylag ritkán fér be az elegancia keretei közé, de mivel ez alapjában véve mégiscsak egy szimpla haverkodós rendezvény volt, nyilván senki nem vette tiszteletlenségnek. Ahogy telt az idő, egyre hűvösebb lett, úgyhogy nem lepődnénk meg, ha az este végére teljesen elszíneződtek volna Cynthia lábujjai, és férjének, aki mostanában Daryl Hannah-val forgat, egész éjszaka dörzsölnie és lehelgetnie kellett volna.

 

Nádai Anikó estélyiben

A Való Világ egykori játékosa csütörtök dél körül még a rúdon pörgött pólóban és apró nadrágban Pirner Almánál, estére viszont estélyibe bújt. Ezzel egyébként meglehetősen kitett magáért, hiszen ő volt talán egy egyetlen, aki tényleg komolyan vette, hogy erre az estére elegánsan kell felöltözni. De amint azt Bridget Jones is megmondhatja, mindig jobb elegánsabbnak lenni a többieknél egy partin, mint kevésbé elegánsnak. Mint azt véletlenül megtudtuk, a vidéki lány kicsit elveszett a városban odafele menet, és a Nemzeti Múzeum környékén kereste a várban megtartott bulit. Sebaj, a lényeg, hogy ruha és a mosoly rendben. Rendben voltak.

 

Schobert Norbert és Rubint Réka

A fitneszguruként emlegetett Schobert, aki nemrég elmondta, hogy szeretnének egy negyedik gyereket is, a visszafogott bulira vágyó magyar vállalkozó prototípusának öltözött. Teljesen egyszerű szerelés egy beazonosíthatatlan színű inggel. Ebben ruhában simán el lehet képzelni bárkit, ahogy a pultot támasztja, mondjuk vodka-martinit iszogat, és a legutolsó külföldi útjának történetével próbál szórakoztatni egy odasodródott, fogalmatlan szőke csajt. Jellemzően sikerrel egyébként. Rubint Rékán a nyári trendbe passzoló kötött tunika viszont meglehetősen merész.

 

Szabó Zsófia lazázik

A Jóban rosszban színésznője, aki nemrég harmadik lett az Anna-bálon, ezúttal egy viszonylag egyszerű és unalmas koktélruhát választott. A ruhánal jóval izgalmasabb ez a kicsit erőltett póz és a teliszájjal nevetés. Úgy tűnik, hogy elég rutinos már ahhoz, hogy bármikor hozza a vidám, ártatlan naivát. Minden együtt van, még a haja esése is remekül komponált, egyedül a tekintetén látszik, hogy sok huncutságra nem lehet este számítani. Úgy láttuk, hogy egyedül érkezett a buliba, Mártha Imre ezúttal otthon maradt, és nyilván a pacalkonzerv elkészítéséhez tette oda a vizet főni.

 

Medveczky Ilona csillog

Medveczky Ilonát évek óta ugyanazok a hűséges férfiak kísérik, masszív kiegészítőként hordozza őket magával, ahova csak lehet. Ráadásul ahhoz is volt gusztusa, hogy két különböző karakterű férfit válasszon, egy gyengédebb, lágyabb megjelenésű szőkét, és egy határozott tekintetű, sötéthajú vad csődört. A ruhákban ezúttal sincs semmi meglepő, az egykori táncosnő ismét olyan ruhadarabot választott, ami szétcsillogta a környezetet. Kolléganőnk egy órát beszélgetett vele, őrületes interjú várható. Kiderül például, hogy túltette-e magát a kutyája elvesztésén.

 

Hajdú-Sarka Kata összhangban

Hajdú Péter felesége állítólag nemrég nyerte vissza eredeti versenysúlyát, ötvennégy kilósan újra elégedett magával. Emellett harmadik helyen végzett azon a szavazásunkon is, hogy kit látnának legszíveseben a Playboyban, úgyhogy most magabiztosan mutathatta meg mindenkinek, amit. Egyébként a szavazáson Hajdú-Sarka Kata csak Mihalik Enikőtől és Erős Antóniától kapott ki. A legjobb érzékkel egyébként talán éppen ő öltözött fel erre az eseményre: fekete ruha, fekete cipő, és fekete táska, legalább illik a Cipruson szerzett barnaságához.