Heti trend: farmershortos csajok a Szigeten

km
2011.08.14. 14:09
A Szigeten a Balaton Sounddal ellentétben nem trendiségben licitálják felül egymást a látogatók, hanem leghülyébb szettek terén: a huszadik wc-papírral betekert, szemeteszsákba öltözött vagy női ruhában flangáló pasi viszont 2011-ben már elég unalmas, tavaly az öltönyös-kiskosztümös szigetelést is letudtuk, így nem a fesztivál legelborultabb figuráit kerestük meg, hanem a legáltalánosabb női trendet jártuk körbe: minden második lány farmershortban bulizik, nézzük, melyiküknek áll a legjobban a mini!

Niki és barátnője

Rengeteg holland szórakozik a Szigeten, annyira sok, hogy már ők sem tudnak más nemzettel ismerkedni, mert bárkit leszólítanak, úgyis holland lesz. Mi is így jártunk, ezért a cikk hét lányából négy holland. Niki és barátnője egész héten a Szigeten lesznek, a délutáni melegben épp enni indultak farmershortjaikban.

„A legjobb együttes? Mi a technót szeretjük, megnézzük a Prodigyt, a La Rouxt, voltunk a Prince-en, természetesen. Prince csodás volt” – mondta Niki, aki világos színű csípőshortjához rövid, sárga pólót választott – ez az új divat celebéknél is. Barátnője magas derekú, hipszteres shortot választott, fehér pólója takarja a hasát.

Viktória

Viktóriát is simán külföldinek néztük, nem alaptalanul: magyar, de 13 éve Miamiban él. A mélyzöld shorthoz szürke pólót vett, mely alól szolidan kivillant a nulladik napi jeggyel harmonizáló melltartó, még táskáját is a pink szalaghoz igazította, és hogy ne legyen rajta túl sok szín, fekete gumicsizmát választott a szetthez – az ő lába valószínűleg jobban bírja a gumit, mint munkatársunké.

”Egész hétre jöttem, ma a Chemical Brotherst nézem meg és a 2manydjs-t” – mondta a Velvetnek, megigazította napszemüvegét, majd mosolyogva továbbment.

Lisa és Lucy

Lisa és Lucy is Hollandiából érkezett, merthogy már unják a hazai fesztiválokat, a Szigetről meg csak jókat hallottak. „Külföldi fesztiválra akartunk menni, és hallottunk erről. Nincs kedvenc előadónk, csak úgy az egész nagyon jó, az emberek, az együttesek. Vonattal jöttünk, megnéztük Berlint, Krakkót, Bécset és Budapestet a végén, szóval láttuk már a várost” – mondta Lisa, aki a kényelem jegyében a vastagcsíkos atléta alá bikinifelsőt vett és gumis derekú, laza shortot.

Lucy fekete pólóval tette valamivel elegánsabbá a rövid, világos farmert, így indult neki az éjszakának. Nekünk a barna táskák és a flip-flopok nem nagyon tetszenek, de ha önnek bejönnek a játszóruhás holland lányok, szavazzon Lucyre és Lisára.

Emy

Emy egy sportosabb, sötét színű, felhajtott szárú farmershortban jött fesztiválozni, amihez flip-flop helyett gumicsizmát vett, akárcsak Viktória. Hogy hogyan tud koncerten ugrálni a súlyos lábbeliben, nem tudjuk, mindenesetre sok koncertbe belenéz, hogy új kedvenceket találjon.

„Akkor vettem meg a jegyet, amikor még nem is tudtam, hogy jutok ide, gondoltam, biztos jó lesz, Magyarország biztos jó hely. Láttam egy csomó bandát, ami nagyon jó, és nem is ismertem őket. Én ugyan még nem voltam itt, de a szüleimnek vannak magyar barátai, ők dicsérték Budapestet” – mondta a holland Emy, aki merész, sárga, testhezálló felsővel emelte ki vékony derekát. Ha önnek Emy a legszimpatikusabb, szavazzon rá!

Phoebe

Phoebe csak messziről nézett ki úgy, mintha farmershortban lenne, valójában egy pamut mini-overált vett fel a Szigetre. A barna kistáska és a koszos Convserse vérbeli fesztiválos kiegészítő. A hosszú, fekete haj sajnos nem adatik meg mindenkinek, pedig tök jól feldob bármilyen ruhát.

Phoebe egyébként pasijával szintén az elektornikus zenét kedveli, akárcsak Nikiék, ezért idejük nagy részét a Party Arénában fogják tölteni – ennek fényében elég furcsa, hogy már délután teljes harci díszben sétálgatnak. Ha önnek a mintás pamut minishort jobban bejön Phoebe lábain, mint a farmerek a többieken, szavazzon rá!

Dóri

Dóri is azon lányok táborát gyarapítja, akik nem hallgatnak ránk, és gumicsizmában indulnak bulizni. Minishortja annyira rövid, hogy kilógnak alul a zsebei, fényes anyagú dzsekije pedig derekát már egyáltalán nem melegíti - ami ebben az időben elég nagy hátrány. Ettől függetlenül nem fázik, mint mondta, azért vett harisnyát a kisgatyához, hogy este is bírja a bulit.

Barátnőjével egész jól összeöltöztek, bár ő sokkal lazábban, térdig húzott nylonharisnyában és bő farmeringben indult bulizni. A lányok táskája nagyon hasonló, de ebben semmi furcsa nincs, a Sziget majd összes nője láncos kistáskával mászkál. Ha önnek bejön Dóri kicsit Balaton Soundos stílusa, szavazzon rá!

Zsófi

Zsófi sem bonyolította túl a szettjét: akárcsak a legtöbb nő a Szigeten, ő is sötét felsőt és Converse-t húzott a felhajott szárú, kék farmershorthoz. Annyiban azért továbbgondolta a túl egyszerű szettet, hogy egy apró, hímzett mellényt is rádobott a pólóra, és bronzszínű kiegészítőkkel fokozta a hatást.

„Német barátokkal jöttem ki, két napra. Konkrét tervem nem volt, hogy mit nézzek meg, inkább őket kísérem” – mondta Zsófi, aki építészetet tanul Bécsben, és főként az Eric Sumo Band és a Chemical Brothers koncertjére kíváncsi. „Hú, ez már a sokadik Szigetem, magamtól nem is jöttem volna ki” – tette hozzá, majd visszaült barátaihoz.

Kin a legjobb a short?

 • 2254
  Phoebe
 • 1563
  Viktória
 • 1186
  Niki és/vagy barátnője
 • 1179
  Zsófi
 • 891
  Dóri
 • 335
  Emy
 • 79
  Lisa és/vagy Lucy

Önön a sor, szavazza meg, melyik lányon áll legjobban a farmer! Voksolhat a legszebb lábra is, vagy arra a lányra, akin a legszebben feszül a short, de azt is nézheti, melyik kisnadrág tetszik önnek a legjobban! Arra szavazzon, aki valamiért kitűnik a shortos lányok tömegéből, és ön szerint megérdemli, hogy megkapja a hét legjobban öltözött nője címet! Hajrá!