David Beckham gigagatyában, Halle Berry félig levetett ruhában élvezi a víz közelségét. Jenna Jameson és Jessica Simpson utódja, Vanessa Minnillo valamiért a húzott fenekű bikiniért rajong, míg Adriana Lima az állatmintát részesíti előnyben. Na, de ki néz ki a legjobban?

Bármennyire is szomorú, lassan vége a nyárnak, persze a külföldi sztároknak nagyjából mindegy, hogy Magyarországon nemsokára beköszönt az ősz, és igen sokat kell majd utazni (és fizetni), ha valaki bikiniben szeretne szórakozni a tengerparton. Mindenesetre most pár külhoni celebbel próbáljuk felidézni, hogy mennyire jó, ha süt a nap és meleg az idő. Merengés után szavazással lehet eldönteni, hogy melyikőjük is a legdögösebb vízparti vagy éppen medencében ázó híresség.

Halle Berry

A 45 éves színésznő születésnapi ünnepségének egy külön cikket szántunk a héten, de úgy gondoltuk, nem lenne tisztességes emiatt kihagyni őt a felsorolásból, hiszen bizonyára sokan úgy vannak vele, hogy ezt a látványt nem lehet megunni. Szemmel láthatóan Halle Berry szereti az élénk színű bikiniket, ami nem csoda, hiszen egy narancssárga színű darabnak köszönheti, hogy ő lett az egyik legdögösebb Bond-lány.

 

Jenna Jameson

Az egykori pornós és férje, Tito Ortiz a tengerpart helyett az egyik miami szálloda medencéjét választotta. Hogy Ortiz pontosan mit viselt, azt nem tudhatjuk, nem látunk a víz alá, de gyermekeinek anyja minden oldalról megmutatta összeállítását. A hajpánt már jó ideje divat, Paris Hilton is előszeretettel hordja, és úgy tűnik, hogy Jenna Jameson is szereti követni a trendeket, és nagy hangsúlyt fektetett a kiegészítőkre – vegyük csak a mintás lencsével ellátott LV-napszemüveget. A fekete szín persze mindig jó választás, a háromszög-felsőrész is örök darabnak számít.

 

Adriana Lima

A modellről, akit nemrég szintén vízközelben kaptak lencsevégre, már esett szó, igaz, Kockahas-posztunknak értelemszerűen férje, Marko Jaric volt a főszereplője. Most újra elővettük az augusztus elején készült fotókat, hiszen a brazil szupermodellnek is illik adni egy esélyt arra, hogy megmérettesse magát. Akárcsak Jenna Jameson, Lima is szívesen visel kiegészítőket a vízben, igaz, ő a hajpánt helyett a sok nyakláncra és karkötőre esküszik. És igen, az állatminta jött, látott, győzött, divatban maradt.

 

Vanessa Minnillo

Jessica Simpson volt férje, Nick Lachey végre elvette menyasszonyát, Vanessa Minnillót. Az ifjú pár Anguilla szigetén töltötte a mézesheteket. Akárcsak Jenna Jameson, Minnillo is egy húzott bugyijú bikiniben közelítette meg a vizet, igaz, az örök fekete helyett egy jóval nyáriasabb színű fürdőruhát választott. És igen, ő egyike azon kevés hírességnek, akik tudják, hogy nyáron érdemes szalmakalapot nyomni a fejünkbe, főleg ha a vízparton szórakozunk. Tessék követni a példáját!

 

Phoebe Price

Jó, az amerikai színésznő és modell is dicséretet érdemel a kalap miatt. Bár talán jobb lenne, ha ahelyett, hogy a kezében fogja, inkább feltenné oda, ahova való. Price maga is tervez kalapokat, és ezen munkásságának egy külön oldalt is szentelt. A híresség egyébként kutyáját is elvitte a strandra, és szemmel láthatóan nagyon élvezi azt a figyelmet, amelyben a fotósok részesítették. Reméljük, hogy hófehér bőrét alaposan bekente egy magas faktorszámú naptejjel. Phoebe Price egyébként gyakran megfordul a malibui tengerparton, és a képek alapján mindig feltűnően jól érzi magát.

Lindsay Lohan

Na jó, a mellékelt képeken a színésznő nem bikiniben látható, de ha már a vízparti tematikát választottuk, nem lehet őt sem kihagyni, már csak azért sem, mert igen ritka, hogy olyasvalamit visel, amiben nem lehet villantani. Aggodalomra egyébként nincs ok, a problémás híresség nem cseréli le a színészetet a szörfözésre, a vízi testmozgást csupán a Love Cat magazin kedvéért vállalta el, ezért is visel olyan sok sminket az arcán, hiszen az jobban mutat a fotókon.

 

David Beckham

A magyar hírességekről szóló összeállításokban gyakran szerepelnek férfiak, ezt a jó szokásunkat most kiterjesztjük erre a cikkre is. Íme David Beckham, aki ezekkel a fotókkal, akár Kockhas-blogunkba is csont nélkül bekerülhetett volna. Hát igen, nem véletlenül lett az ismert focista az Armani reklámarca, illetve inkább -teste. Talán neki még a fecske viselését is megbocsátanánk, de ez a gigászi fürdőnadrág is megteszi, tényleg. A négygyermekes híresség természetesen nem egyedül mártózott meg a habokban, három fia is vele volt.

Vote or STFU!

Ki a legdögösebb tengerparti/medencés celeb?

Most pedig szavazzon, hogy a felsorolt celebek közül kinek áll jobban az összeállítás, amit a napozáshoz, vízben pancsoláshoz, sportoláshoz választott? Menő-e a húzott fenekű bikini vagy az állatminta? Halle Berry vajon most is lekörözi a vetélytársakat? Van-e esélye a két kakukktojásnak, David Beckhamnek és Lindsay Lohannek? Ön dönt! Szavazzon!