A celebek is emberből vannak, ennek megfelelően izzadásra hajlamosak (feltéve, hogy nem botoxoztatták hónaljukat). Ha ön társaságban van, és hónaljban nedvesedni kezd, az is kínos, de sokkal rosszabb, ha celebeknél akkor fordul elő ugyanez, amikor valami elegáns eseményen fotózzák-videózzák őket. Hat olyan nőt mutatunk most, akikkel előfordult ez a baki - bizonyára érezték, hogy ki vannak izzadva, de próbálták menteni, ami menthető, és a folt ellenére úgy tettek, mintha mi se történt volna. Ez a heti trend egy elég gusztustalan témával foglalkozik, gondolja meg, hogy továbbolvas-e!

Scarlett Johansson

Kezdjük mondjuk Scarlett Johanssonnal, akit Hollywood egyik legvonzóbb nőjeként szokás emlegetni. Egy korábbi eseményen a szokásos, ízlésesen erotikus eleganciát próbálta sugározni a színésznő, de a fotófal előtt a fények közepette sajnos túl meleg volt még egy ilyen merészen dekoltált ruhához is. Johansson azért színésznő, mert úgy tud csinálni, mintha mi sem történt volna, ruhája hónaljban ugyan beszívta az izzadtságot, de a pózolást ettől még nem függesztette fel. A teljes képet természetesen a galériában lehet megtekinteni, kattintson a fotóra!

Madonna

A popkirálynő egy Malawi megsegítésére rendezett jótékonysági eseményen izzadt meg a kamerák kereszttüzében - ez sem a héten történt, hanem még 2008-ban. Madonna csókolózott már nővel nyilvánosan, maszturbált már koncertszínpadon és stoppolt már meztelenül autópálya mellett, satöbbi satöbbi satöbbi, attól miért jött volna zavarba, hogy hónaljban megizzadt egy kicsit? Velencei szerelése egyáltalán nem jött be olvasóinknak pár hete, kíváncsiak vagyunk, izzadtságfolttal együtt mi lesz a szavazás eredménye. Madonna mindenesetre tud egy jó módszert az izzadtságfolt ellen, a Kétségbeesve keresem Susant című filmben, illetve az Into the Groove klipjében egy mosdóban a kézszárító ventilátorral szárítja hónalját. Végső esetben ezt a módszert akkor is meg lehet próbálni, ha éppen valami elegáns ruha van rajtunk.

Keira Knightley

Az ember azt gondolná, hogy egy ujjatlan felsővel ki lehet védeni a hónaljban jelentkező izzadtságfoltot. Talán Keira Kinghtley is ezt gondolta, amikor felvette ezt a ruhát, és ezért nem használt dezodort előtte. Sajnos azonban a jelek szerint egy ilyenben is meg lehet izzadni - ilyenkor nem marad más hátra, csábi tekintetekkel kell bombázni a fotósokat, hátha így sikerül elterelni a figyelmet a malőrről.

Nicole Kidman

Ez egy klasszikus izzadós fotó Nicole Kidmanről, aki még az Órák című filmet reklámozta ebben a kicsit countrys stílusú vörös ruhában. Ő azért egy kicsit úgy néz ki, mint aki kényelmetlenül érzi magát, pedig ahhoz képest az ő izzadtságfoltja még egész kicsi és viszonylag nehezen észrevehető. Persze a gonosz fotósok és szerkesztők ezt is kiszúrták.

Teri Hatcher

A Született feleségek Susanje a sorozatban pont olyan kínos helyzetekbe szokott keveredni, mint ez: kiöltözik, megjelenik egy elegáns eseményen, aztán látványosan kiizzad. Teri Hatcher később talán filmbéli szerepére fogta, hogy az életben is megesett vele egy ilyesmi, mindenesetre ő is mutatja a kezével, hogy mennyire kitűnően érzi magát, holott nyilván túl melege lehetett. Kár egyébként, hogy mutatja, mert ha nem mutatná, akkor nem is látszana az izzadtságfolt. Tanulság: ha ki vagyunk izzadva, ne emelgessük a karunkat, akármilyen jól is esik hónaljunkat megszellőztetni. Egyébként nem ez az első eset, hogy Teri Hatcheren kifog a vörös szőnyeg, szegény egy korábbi divatbakis összeállításunkba is bekerült.

Juliette Lewis

Ki néz ki a legjobban az izzadtságfolt ellenére?

A hatodik celebnő kicsit kilóg a sorból, mert ő nem egy elegáns díva, hanem egy vad színész és rockénekes, és nem is egy puccos eseményen fotózták le kiizzadtan, hanem csak egy Hard Rock Café megnyitóján. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy Juliette Lewis nem gondolja, hogy nőies vonzerejét csorbítaná a két hatalmas izzadtságfolt megvillantása a fotós számára, aki ráadásul kicsit alulról fényképezett, hogy még jobban látszódjon a lényeg. Mindenesetre egy farmer-póló összeállításban az ilyesmi talán tényleg kevésbé ciki, mint estélyiben. Ha egyetért, szavazzon Juliette Lewisra, a szavazásban a kérdés ugyanis ezúttal az, hogy ki az, akin a legkevésbé kínos az izzadtságfolt, ki az, aki annak ellenére jól tud kinézni, hogy túlságosan melege van.