Itt a Halloween, amit lehet itthon is kultiválni, és lehet itthon is figyelmen kívül hagyni, esetleg utálni - az biztos, hogy arra jó apropó ez a nap, hogy a világsztárok a szokásosnál ledérebbek legyenek. Bár Halloweenkor elvileg félelmetes jelmezeket kell ölteni, a celebek gyakran megszegik ezt a szabályt, és a horrorisztikus helyett inkább szexis vagy egyenesen kurvás irányba mennek el. Az elmúlt 7 év terméséből kiválasztottuk, kik voltak a legkihívóbbak ezen a ünnepélytelen ünnepen. Amíg kiderül, hogy idén bevállal-e valaki még merészebb jelmezt, válasszon kedvencet a 2004. óta keletkezett termés legjavából!

2004. - Mariah Carey

A bögyös Mariah Carey ma már kétgyerekes anyuka, de 2004-ben még igen frivol hangulatban ülte meg Halloween éjszakáját New Yorkban. Akik nem szeretik az aranytorkú énekesnőt, azok őt bizonyára ebben az öltözékben is félelmetesnek találják, de mi szinte biztosak vagyunk benne, hogy maga Carey szexinek szánta ezt az egyszerre menyasszonyos és kurvás jelmezt. Kattintson a képre, a galériában több fotónk is van róla!

2005. - Paris Hilton

Egy évvel későbbről Paris Hiltont választottuk, aki a prostis jelmezt nyuszifülekkel próbálta megszelídíteni. Vagy még vadabbá tenni. Ő Beverly Hillsben mulatott ebben az öltözékben 2005. Halloweenjén, amikor is a többi vendég nyilván azt a poént sütögette a háta mögött, hogy Paris otthon felejtette a jelmezét, és ezért jött gyakorlatilag meztelenül a buliba. Döntse el ön, hogy jól állt-e a szállodaörökösnőnek, hogy ennyi mindent kitett!

2006. - Lindsay Lohan

A 2006. évet Lindsay Lohan képviseli ebben az összeállításban. Ő az első, akit valamiért egy kicsit tényleg félelmetesnek találunk ezen a képen, de az is lehet, hogy csak a fotós rontott el valamit. Ezt a jelmezt is nyilván inkább viccesnek szánták, mint horrorisztikusnak, Lohan a nyolcvanas évek aerobic-hisztériáját parodizálja vele. Ha ráér, nézze meg Olivia Newton-John klasszikus klipjét abból a korszakból!

2007. - Rumer Willis

2007-ben Rumer Willis egy jótékonysági Halloween-partira ment el ebben a jelmezben, amiben minket a leginkább Xénára emlékeztet. A fűző például Paris Hilton harisnyakötőjéhez képest egyáltalán nem kihívó, ahhoz képest viszont azért minimum bevállalós, hogy Bruce Willis lánya egy AIDS-es gyerekek megsegítésére rendezett jótékonysági eseményen villogott benne.

2008. - Britney Spears

Britney Spears 2008-ban Drew Barrymore Halloween-partijára volt hivatalos. A nemrég Budapesten is fellépett énekesnő akkor egy bő évvel volt túl nagy visszatérésén, és Womanizer című slágere éppen azon a héten vezette az amerikai slágerlistát. Spears 1999. óta nem volt olyan sikeres, mint ekkor, de 2008-ban már nem igazán hajhászta a feltűnést, egy viszonylag visszafogott, de azért combvillantós boszijelmezben bulizott. Így három év távlatából visszatekintve az volt az első gondolatunk, hogy magához képest milyen jól nézett ki.

2009. - Michelle Obama

A 2009. év egyik legbefolyásosabb, legtöbbet emlegetett női közszereplője Michelle Obama volt. A Fehér Házban töltött első Halloweenjére a first lady visszafogottan szexi vadmacskának öltözött. A buliba kétezer helyi iskolást hívtak meg, Obamáné már csak ezért sem parádézhatott mélyen dekoltált vagy combvillantós öltözékben. Ennek ellenére egy amerikai elnök feleségét ritkán látni legalább ennyire szexi jelmezben - ha önnek még mindig Michelle Obama a kedvence, szavazzon rá!

2010. - Carmen Electra

Ki nézett ki a legjobban szexi Halloween-jelmezben?

Tavalyról pedig Carmen Electrát emeljük ki, aki egy éve ilyenkor éppen Larry Flint Hustler Clubjába készülődött. Ő Halloweenre egy szexi állatidomárnő jelmezét kölcsönözte ki, abban ment a pornócézár bulijára. Az összeállítás részét képezi egy fegyelmezésre roppant alkalmas pálca, egy combcsizma és egy cirkuszos hangulatú, csillogó vörös zakó is. A heti trendben valamiért mindig hat választási lehetőséget adunk, ez az összeállítás azonban kivétel, mert ezúttal hét hölgy közül lehet a szavazógéppel kedvencet választani. Önnek ki tetszett a legjobban?