Bár ezúttal nem volt sonkának öltözött Eva Longoria, és Katy Perry is otthon hagyta belépőjegy-ruháját, azért a sztárok idén is igyekeztek kitenni magukért az évi rendes európai MTV-gálán. Hogy kinek mennyire sikerült átlépni a saját árnyékát, arról fotóösszeállításunkat végiglapozva ön is meggyőződhet. Egy biztos, a rossz ízlés is tud szórakoztató lenni.

A nőknél a testre tapadás volt a trend

A vasárnap este megrendezett MTV Europe Music Awards tengerentúli testvérrendezvényéhez hasonlóan remek alkalom az ismert zenészeknek, előadóművészeknek, hogy túllicitálják egymást öltözékileg, és ehhez nem is kell feltétlenül a legnagyobb divatházak legdrágább ruháiban végigvonulni a szőnyegen, nyugodtan válogathatnak a fast fashion üzletek kínálatából is, a lényeg a lazaság és a meghökkentés. A híres nők többsége nem is estélyiben érkezett az eseményre, viszont szinte kivétel nélkül olyan ruhát vettek fel, amely teljesen rátapadt a testükre, és a bátrabbak nem elégedtek meg a fekete színnel, inkább a vadabb mintákat részesítették előnyben, hadd szóljon. Katy Perry, aki korábban már belépőjegynek is öltözött egy díjkiosztóra, most a Pink Ladies egyik tagjaként érkezett: rózsaszín hajához illő bőrdzsekit, platformcipőt és miniruhát viselt. Ja, és ne feledkezzünk meg csodálatos fehér zoknijáról sem!

Míg ő tartotta magát a cuki, de kissé lökött szomszédlány imidzshez, Jessie J, a Price Tag című szám előadója a vörös szőnyegen először egy földig érő, állatmintás Dolce and Gabbana ruhában jelent meg, majd később átvedlett egy igen szűk ruhába és egy kezeslábasba. Úgy tűnik, nagy rajongója a nagyon szűk és/vagy nagyon mintás viseleteknek, hiszen egyik kislemezének borítóján is ilyen darabban feszít.

Jennifer Metcalfe, a Hollyoaks című szappanopera szereplője szintén nem egy szégyenlős típus, csillogó nadrágja annyira feszült, hogy csoda, hogy nem repedt szét, és hát a blúza is igen mélyen dekoltált volt, szőrös táskája meg nagy vörös ajkakkal hívta fel magára a figyelmet.

Lady Gaga hozta a szokásos formáját, egyrészt rengeteg díjat vitt haza, másrészt a frizurája, a sminkje és a ruhája is kellően feltűnő volt, sőt, a fémes lapokból álló Paco Rabanne-estélyi, amiben a színfalak mögött pózolt a fotósoknak, tökéletesen passzolt frissen kapott földgömbjeihez. Selana Gomez, az est háziasszonya, Justin Bieber csaja feladatából fakadóan rengetegszer átöltözött. A vörös szőnyegen például egy kis fehér Marchesa-miniben jelent meg. „Úgy érzem magam, mint egy hattyú” – kommentálta öltözékét.

A férfiaknál a szórás

A férfi vendégek és fellépők között nem volt olyan nagy a szórás, tébolyutsági foknak megfelelően szinte mindenki a hanyag elegancia jegyében öltözködött. Jó, kivételt képez az az illető, aki meztelenül rohant fel a színpadra, ahol akkor éppen Hayden Panettiere tartózkodott. Őt nehéz lett volna felül- vagy inkább alulmúlni. Az LMFAO és a 30 Seconds To Mars, élén Jared Letóval hozta a szokásos formáját: az előbbiek mintha meghempergőztek volna egy ruhabálában, amelyben a nyolcvanas évek legdurvább darabjait gyűjtötték össze, utóbbiak pedig mintha egy posztapokaliptikus filmből szabadultak volna.

David Hasselhoff szürke összeállítását egy vidám kalappal és a szokásos, ijesztően őrült viselkedésével dobta fel. David Guetta menő DJ helyett menő rocksztárnak öltözött, Bruno Mars és zenekara pedig megpróbálta bebizonyítani, hogy a férfiaknak is jól áll a rózsaszín. Kattintson valamelyik fotóra, és nézze meg őket a képgalériában!