Tavaly egy teljes heti trendet szenteltünk Victoria Beckhamnek, illetve egy általa kreált ruhának, és idén is megállapítottuk már, hogy újszülött lányát is milyen remekül öltözteti. Harper Seven Beckham ugyan még csak most lesz féléves, de természetesen őt is a divatguru Posh Spice öltözteti méregdrága babaruhákba, gondosan kiválasztott kiegészítőkkel. Nézze most meg 2011. legtöbbet fotózott kisbabájának szinte összes nyilvánossá vált outfitjét, ne vesszen kárba a paparazzók kemény munkája és Victoria Beckham remek ízlése a babaruhák terén!

Krémszínű kardigános

A képgalériában közelebbről is megcsodálható első összeállítást New Yorkban viselte Harper Seven Beckham, amikor a július elején született kislány még csak két hónapos volt. Ekkor járt először Chanel-butikban is, amely alkalomból egy krémszínű, lyukacsos mintával díszített kardigánt viselt. Hozzá színben és mintában passzoló zoknijai voltak csipkés szegéllyel, míg a kardigán alól halványkék csíkos kisruha lógott ki. Az anyuka által viselt macskás ruha a Victoria Beckham-kollekcióból való, sokan leszólták, de szerintünk kismamának telitalálat.

Szürkés szett fekete hajpánttal

A kiegészítők kérdése ebben a korban igen kényes. Van, akinek már pár hónapos korában kilyukasztják a fülét, de Harper Seven Beckhamnél erre még nem került sor. Egy retikült még nem bírna el, és Suri Cruise-tól tudjuk, hogy a magassarkúig még egy kicsit várnia kell. Marad tehát a hajpánt, amit a hajmennyiség októberben ugyan még nem indokolt, dehát a divat az divat. Az aprómintás ruhához fehér harisnya, szürke kabátka és egy fekete, masnival ellátott hajpánt dukált.

Lila-rózsaszín szett hajpánttal

Ebben az anya-lánya összeállításban minden szín meg van komponálva, még Victoria Beckham napszemüvegének és körömlakkjának árnyalata is belepasszol az összképbe. Egyedül Harper Seven Beckham vastag szürke zoknija lóg ki kissé a bordós-lilás-rózsaszínes összeállításból, amelynek központi eleme az apró virágmintával díszített kétrészes, hátulgombolós babaruha, természetesen hasonló színű hajpánttal. A repülőtérre mentek ki egyébként ilyen szépen kiöltözve.

Drapp csíkos, hajpánttal

A múlt hónapban aztán Beckhamné már nem forszírozta az összeöltözést: lányára egy olyan kisruhát adott, aminek semmi köze nem volt az ő mélykék dresszéhez. Amint azt megintcsak a Los Angeles-i reptér utasai csodálhatták meg élőben, Harper Seven Beckham ezen a napon egy drappos-barnás árnyalatokban játszó ruhácskában volt aranyos, de közben már annyit nőtt a haja, hogy alig látszik ki közüle a pánt, szinte csak a barna masni látható. Persze a harisnyája is barna.

Szürke ruha szürke hajpánttal

Két nap múlva anya és lánya megint New Yorkban shoppingoltak egyet közösen, és úgy látszik, míg Victoria Beckham kedvenc színe a fekete, addig Harper Seven Beckham a leggyakrabban szürkében mutatkozik a paparazzók előtt. Bár eddig egy szezonnyit sem élt még, a kis Beckham-lány öltözködése alapján elmondhatjuk, hogy a babadivat egyik felkapott színe idén a szürke. Itt megint egy hátulgombolós, csinos gallérral ellátott példányt láthattunk, megintcsak azonos színű masnis fejpánttal, ami a hetek során egyszerűen Harper Seven Beckham védjegyévé vált.

Sötétbarna ruha és fejpánt

A novemberi New York-i bevásárlókörútról a legbefolyásosabb fiatal celebek közé tartozó Harper Seven Beckham egy egyszínű sötétbarna összeállításban repült haza Los Angelesbe. Ezúttal csak a szín változott, a fazonban sok újítás nincs, viszont nagyon kényelmes lehetett az anyuka szőrdzsekijéhez hozzábújni. Majd a galériában ne felejtsék el megnézni, hogy Victoria Beckhamnek olyan hosszú a nadrágszára, hogy a cipő nem látszik ki belőle.

Hosszanti csíkos masnival

A következő összeállításban a kislány hosszanti csíkos ruhát visel. Jól tudjuk, hogy az alakot megnyújtó hosszanti csíkokat kik szokták bevetni a futballbírókon kívül: a túlsúlyosak, akik karcsúbbnak szeretnének látszani. Reméljük, Victoria Beckham egyelőre nem aggódik lánya testsúlya miatt, bár igaz, hogy az emberek Amerikában hajlamosabbak az elhízásra, ezért nem lehet elég korán kezdeni az odafigyelést. Nyilván ön is rögtön a fejpántot kereste a képen, de az ezúttal hiányzik, ez a bordó masni most már tényleg Harper Seven Beckham hajába van belecsattintva.

Kapucnis pulóver nadrággal

Nem valószínű, hogy Victoria Beckham ismeri a Mazsola és Tádé című mesét, az viszont biztos, hogy lányának vett egy olyan felsőt, amiben a gyermek pontosan úgy néz ki, mint Manócska Bálint Ágnes meséjében. Ez a szett alapvetően szakít a korábbi hetek eleganciájával, bár a masni azért ebből az összeállításból sem hiányzik, csak a fej helyett most a cipőn kell keresni. Olyan szempontból is figyelemre méltók ezek a decemberi fotók, hogy Harper Seven Beckham ekkor mutatkozott először nyilvánosan nadrágban.

Szürke pöttyös

És a végére még egy klasszikus kisruha harisnyával, megint szürkében, de ezúttal apró, fehér pöttyökkel. Harper Seven Beckham ebben tért haza Angliába élete első karácsonyára. Jobb, ha a kislány minél korábban hozzászokik, hogy egész életében milliók fogják vizslatni külsejét, illetve öltözködését, ezért ragadja meg ön is az alkalmat, és a galériában már most nézze végig a Harper Seven Beckham életéről és ruháiról készült gyakorlatilag teljes fotótermést!