Ez a cikk a heti trend, ami azt jelenti, hogy alább mutatunk hat menő csajt, ön pedig kiválaszthatja közülük a kedvencét. A hat kiválasztott között ezúttal az az összekötő kapocs, hogy mindannyian meglepően vagány szerkóban jelentek meg egy-egy eseményen a héten. Vannak köztük nagyon és kevésbé híres nők, fiatalok és idősebbek egyaránt, időrendi sorrendben mutatjuk őket, aszerint, hogy a héten kit melyik nap fényképeztek le.

January Jones

Mához egy hétre újraindul Amerikában a Mad Men (Reklámőrültek) című tévésorozat, aminek örömére több celebeseményt is rendeztek. Az egyikre kedden került sor Los Angelesben, ahol a sorozat egyik főszereplőnőjét alakító January Jones egy jópofa, bár kétségkívül bilikék Jenny Packham-ruhában jelent meg. A ruha színe főként azért számít bevállalósnak, mert Jonest, aki mellesleg fél éve szült, a tévében a hatvanas évek divatja szerint öltöztetve szoktuk látni. Ilyenek a sztárkismamák: Jones a színes hajak trendjének megfelelően mindemellé még egy bugyirózsaszín csíkot is tettetett a hajába, és így az összhatás Katy Perry legjobb pillanatait idézi. Több fotónk is van róla, kattintson a képre a teljes összeállításért!

Aubrey Plaza

Aubrey Plaza egy 27 éves amerikai színésznő-humorista, ő a Casa De Mi Padre című hollywoodi, de spanyol nyelven leforgatott vígjáték szerdán tartott premierjére szüremkedett be valahogy. Azt, hogy a foglalkozása humorista, a Wikipédiáról tudjuk, de abból is kitalálhattuk volna, hogy a hölgy milyen viccesen van felöltözve. Újabban a férfiaknak a szakáll a trendi, a nőknek meg ezek szerint a bajusz - a napszemüvegre szerelt műanyagbajusz. Mindezt Aubrey Plaza szőrmefelsővel egészítette ki, és ezzel máris az övé a hét egyik legextrémebb öltözéke.

Jennifer Lopez

Csütörtökön több bevállalós celebruhát is fotóztak a paparazzók, az egyik Jennifer Lopezé volt, aki az American Idol című tévéműsorban szerepelt aznap, aztán meg elment új pasijával, Casper Smarttal vacsorázni. Színarany feszülős, ezüst csillagokkal - ez így önmagában az ízléstelenség legdurvább receptjének hangzik, de a Dolce & Gabbanának mégis sikerült ebből a koncepcióból egy kifejezetten jópofa ruhát összehozni. A nagy csillogásban olyan remekül érvényesül Jennifer Lopez nőies alakja is, hogy szinte sajnáljuk, hogy egy ilyen ruhát egy celeb csak egyszer vehet fel.

Jennifer Lawrence

Aubrey Plaza nevéhez hasonlóan valószínűleg Jennifer Lawrence-é sem cseng ismerősen az ön számára, de amíg Aubrey Plazáról valószínűleg nyugodtan megfeledkezhet, miután a cikk alján szavazott egyet, addig Jennifer Lawrence a jelek szerint hamarosan olyan nagy sztár lesz, hogy még rengeteget fog róla hallani. A 21 éves amerikai színésznő ugyanis az Éhezők viadala (The Hunger Games) című háromrészes könyvsorozat első darabjából készült film főszereplője, amit csütörtökön mutattak be Párizsban. A romantikus és tudományos-fantasztikus elemekből építkező könyvsorozat az amerikai tizenévesek körében olyan népszerű, hogy sikerét máris a Twilight - Alkonyathoz hasonlítják, azaz elmondhatjuk, hogy Jennifer Lawrence lesz a következő Kristin Stewart (és Liam Hemsworth a következő Robert Pattinson). A párizsi premieren a szőke főszereplőnő egy vadító, hátul kivágott és aranycipzárral díszített Tom Ford-estélyiben jelent meg.

Katalin hercegné

A nő, akit egykor Kate Middletonként emlegettünk, lassan egy éve hercegné, ezért mostanság már egyre nagyobb számnak számít, ha a potenciális királyné a hivatalos megjelenések mellett valami lazább szituációban is mutatkozik. Erre legutóbb szintén március 15-én volt példa, amikor Katalin hercegné elment a gyephokisokhoz egy olyan rendezvény alkalmával, amivel persze a londoni olimpia közeledtére hívták fel már megint a figyelmet, hátha valaki megfeledkezett volna róla. A hercegné magassarkúban és sötét blézerben érkezett, de ezeket aztán levette (barackszínű, feszülős nadrgáját és szürke felsőjét megtartva), és tornacipőre váltott, majd maga is beszállt a játékba.

Debbie Harry

Ki tetszik önnek a legjobban?

A hét utolsó vagány csaja pedig az isteni Debbie Harry, aki pénteken egy Blossom Ball nevű rendezvényen vett részt New Yorkban. Tette ezt méghozzá a Blondie énekesnőjéhez méltóan platinaszőkén, egy vállatlan, de pántos lila felsőben, lila szemfestékkel, lila körömlakkal, egy színes, de szintén lilát is tartalmazó selyemsállal a nyaka körül és egy bonyolult, fekete szoknyában. Az összeállítás úgy izgalmas és bevállalós, hogy közben nem erőlteti túlságosan a fiatalosságot, azaz remekül illik egy most 66 éves, egykori újhullámos, a túlzott plasztikázástól dicséretes módon tartózkodó énekesnőhöz. Ha még nem tette volna, ajánljuk, hogy most lapozza végig képösszeállításunkat a hét legvagányabb nőiről, aztán válasszon magának kedvencet közülük a szavazógéppel!