Perez Hilton a hétvégén tartotta 34. szülinapi buliját. A vendégek között nem túl meglepő módon nem voltak A-listás celebek, a sztárblogger ehelyett expornósokkal és sorozatszínésznőkkel vigasztalta magát. Meg ott volt az anyukája is. Ráadásul mindenki vicces ruhákban volt, mert az Alíz csodaországban egyik szereplőjének, a Kalaposnak a stílusában kellett felöltözni. Mi 10 jó nőt számoltunk meg - ön hányat talál a képösszeállításban?

Turbán, papagáj és a kedves mama

Perez Hilton a világ leghíresebb sztárbloggere, és celebhírek ügyében egy ideig ő számított az első számú információforrásnak, amíg a TMZ ki nem ütötte a nyeregből. Hilton azonban nem bánkódik, hanem a hétvégén megünnepelte 34. születésnapját egy jelmezbál formájában. Az Alíz csodaországban egyik szereplőjének, a Kalaposnak a stílusában kellett felöltözni, így a vendégek nagy része valami cifra fejfedőt húzott.

Maga Hilton például fekete zsák helyett most egy turbánt választott, türkiz kaftánt és élő papagájt kölcsönzött hozzá a fájdalmasan rossz ízlés jegyében. Sőt, elhívta édesanyját is, akivel ráadásul össze is öltöztek, Hilton anyuka (igazi vezetékneve természetesen nem ez, hanem Lavandeira) szintén türkizben villogott.

A 10 jó nő között pornós, vetkőzőművész és mellmodell

Az esemény képeit elnézve mi 10 jó nőt számláltunk meg. Hogy ők pontosan kicsodák, azt a képösszeállításban tekintheti meg részletesen, itt most csak a legeket említjük meg. A legkihívóbb vendég például a leggazdagabb pornós címet többször is elnyerő Jenna Jameson volt, aki cilinderrel felelt meg a hülyekalap-szabálynak, alá egy csontvázmintás bodyt, arra egy blézert vett, és innentől kezdve már csak egy bokacsizma kell a tökélyhez. Na meg persze extratarka körömlakk.

A legnőiesebben Kim Kardashian öltözött fel, akin egy olyan fekete-fehér ruha volt, ami zseniálisan kiemelte a reality-sztár gömbölyded formáit, főleg fenekét és melleit. Ha már a melleknél tartunk, említsük meg, hogy a vendégek között volt Kendra Wilkinson is, a Playboy-mágnás Hugh Hefner exe. Ő volt a leghanyagabb vendég, mivel egyáltalán nem öltözött jelmezbe, szinte úgy nézett ki, mintha nem is buliba indult volna.

Ön szerint is jó nő mind a 10?

A 10 jó nő közül a legdémonibb Dita Von Teese volt. Ő éjfekete ruhában jelent meg, hatalmas vörös masnival és vörös ajkakkal, a szokásos hófehér bőrrel és ezüst ördögszarvakkal. A legjobban öltözött celeb szerintünk azonban Natasha Bedingfield énekesnő volt. Ő egy indiános madártoll-fejdíszt húzott, és hozzá egy hátul ravaszul kivágott, vállatlan, jól dekoltált, földig érő, piros ruhát, ami alól éppen csak kikukucskált citromsárga-rózsaszín cipője. Ha az összes fotót látni szeretné, kattintson valamelyik képre!