A tavasz beállta általában sokakat indít arra, hogy néha elnézzenek egy kicsit edzeni, ezért úgy döntöttünk, hogy ebben a heti trendben azt nézzük meg, hogy hogyan teszik ezt a sztárok. Az ő esetükben már csak azért is érdekes a tornaszerkókat nézegetni, mert az egyik sokmillió forintot érő táskáját viszi magával, a másik meg meredező mellbimbóit, Steven Tyler meg kilakkozott körömmel mászik a falra. Mennyivel szórakoztatóbb lenne szigetkört futni, ha ott is tolonganának az ilyen figurák!

Kim Kardashian

Annak idején felháborodott posztban tettük közzé, hogy a világ legdrágább luxustáskájának számító Birkint Victoria Beckham focimeccsre is magával viszi. Hát ez piskóta ahhoz képest, hogy Kim Kardashian meg az edzőterembe megy az Hermés cég által árusított, kézzel készített bőrtáskával, mintha az lenne a tornazsákja. A Jane Birkin színésznőről elnevezett táskáról tudnivaló, hogy legolcsóbb verziója már csak kb. kétmillió forintnak megfelelő összegbe kerül, de az átlagár ennél jóval magasabb, és akár százötvenezer dollárt is elkérhetnek egyért, ami olyan 33 millió forint körül van jelenleg. Kim Kardashian ezt a kiegészítőt a testre feszülős tornaruhához hordja, meg szép fehér, rózsaszínnel befűzött Nike edzőcipőjéhez.

Ashley Tisdale

Kim Kardashian kétségkívül egy gyönyörű nő, de ezen kívül nem sok mindent tett le az asztalra, és neve enyhén szólva nem jelent egyet a kifinomultsággal, még akkor se, ha Birkin-táskával jár edzeni. Ashley Tisdale legalább énekelni és színészkedni tud, de a High School Musical sztárja is viszi magával az exkluzív kézitáskát a tornaterembe. Valószínűleg a szürke, kapucnis tornaszerelést, az ellenzős sapkát és a pandaszemet csináló pilótaszemüveget azért vette fel, hogy ne lehessen őt felismerni, hiszen szegény sztároknak legalább edzés közben járjon már egy kis anonimitás. Sajna az álcázás nem sikerült, a képeken jól látszik, hogy a járókelők is Tisdale után fordultak, meg persze menet közben paparazzók fotózták a színésznőt. Vajon mi alapján tűnhetett fel, hogy itt mégsem egy hétköznapi testedzőről van szó? Csak nem a Tisdale karjáról himbálódzó hatalmas, piros Chanel-táska vezette nyomra a kíváncsiskodókat?

Jennifer Love Hewitt

A harmincon túli generáció a jelek szerint nem a testrefeszülősben, hanem buggyosban szeret edzeni. Jennifer Love Hewitt például, akinek a Tudom, mit tettél tavaly nyáron óta egy filmjét sem tudjuk megjegyezni, egy laza, fekete mackóalsóban indult a konditerembe egy napsütéses márciusi napon. Jól áll neki a szintén bő, feltűrt ujjú, lukacsos mintájú, fehér felső, napszemüvegének mérete a celebátlaghoz képest kifejezetten visszafogott. Még a táskája sem olyan hivalkodó, mint Ashley Tisdale-é, igaz, ő is szükségét érezte, hogy egy Louis Vuittonban vigye magával a legszükségesebbeket az edzésre.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez szintén túl van már a harmincon (a negyvenen is), és Jennifer Love Hewitthoz hasonlóan ő is buggyos pamutmelegítőt választott a testrefeszülős helyett, pedig jól tudjuk, hogy nála is bőven lenne mire feszülnie a lélegző anyagnak. Érdekes módon ő csak új pasiját és ficánkoló gyerekeit vitte magával a tornaterembe, kézitáskáját sehol nem látjuk. Lehet, hogy azt a szolgája asszisztense viszi utána? Ez a fotókról nem derül ki, az viszont igen, hogy Lopez még márciusban is igen téliesen öltözött fel: kötött sapkát és Ugg csizmát vett a tréningruhához. Meg persze napszemüveget.

Lisa Rinna

Lisa Rinna nehogy túl van a negyvenen, már az ötvenhez közelít, de az amerikai műsorvezető-színésznő pár évvel ezelőtt a Playboynak vetkőzött nagy sikerrel. Ő felsőruházatban sokkal merészebb, mint az előző négy hölgy közül bármelyik, mellbimbói rendesen átlátszanak a se nem túl bő, de azért derékban nem is éppen szűk felsőn. Ritkán látja az ember hatalmasra műtött, de ki nem rúzsozott ajkak és fejkendő kombinációját, Lisa Rinna edzős képeit már csak ezért sem hagyhattuk ki az összeállításból.

Steven Tyler

Bízunk benne, hogy az Aerosmith énekese nem venné rossz néven, ha megtudná, hogy öt nő után őt tesszük be hatodiknak ebbe a heti trendbe, de erre több okunk is van. Egyrészt jól látszik, hogy Steven Tyler feketére kilakkozott körömmel ment edzeni, egészen pontosan falat mászni. Másrészt öltözéke luxustáska nélkül is van annyira figyelemreméltó, mint a fenti öt közül bármelyik.

Önnek ki tetszik a legjobban?

Ott van egyrészt a fehér alapszínű, de a bonyolult növényi minták miatt kifejezetten hipnotikus hatású nadrág, de másrészt a képeket azért is érdemes nagyban megnézni, mert Tyler ezt az egészet egy zokni-szandál kombóval fejelte meg.

Ha végiglapozta a képösszeállítást, kattintson egyet a szavazógépen is! Önnek melyik edzőszerkó jön be a legjobban?