2012.04.03. 18:18
Kids’ Choice Awards, azaz: amit a gyerekek választanak - ez a neve a Nickelodeon rajzfilmcsatorna évi hagyományos díjkiosztójának. A jelek szerint már a gyerekek is a melltartós, miniszoknyás, esetleg combcsizmás sztárokat választják, igaz, ők rikító színű ruhában. Összeállítás a trutyispriccelős gála legmerészebb szereléseiből.

Rikító színben a szexi gyerekeknek is való

A Nickelodeon gyerekcsatorna imázsának részét képezik a harsány színek és a tenyérbemászó intenzitás. Az még nem túl meglepő, hogy a tévéadó gálájára ebben a szellemben öltöztek fel a sztárok-sztárocskák, az viszont igen, hogy ehhez különösen sokan vállalták be a miniket és dekoltázsokat, többen is rendes felső helyett egy melltartóban mentek el a gyerekműsorba.

Ha a melltartó fekete lett volna, valószínűleg mindenki azt mondta volna rá, hogy azért ez 14 éven aluliak számára kicsit merész, de Katy Perry például egy rikítózöld példányt vett fel, az pedig a jelek szerint belefér. Tanulság: egy feketében erotikusnak számító ruhadarabot gyerekbaráttá tehetünk, ha neonszínűre festjük át.

Katy Perry zöld melltartó-miniszoknya-tűsarkú kombóját egy jó hosszú kék-lila copf egészíti ki, amit madonnásan a fejtetőre tűztek. A másik melltartós híresség Selena Gomez volt, Justin Bieber 19 éves csaja. Heidi Klum is egy tipikusan kurvás kiegészítőt választott a testre feszülő fehér ruhájához: egy pár bőr combcsizmát.

Dekoltázsok és combok hírnévfaktor nélkül

A rikító színben szexis sztároknak se szeri, se száma nem volt a díjkiosztón, igaz, többségük nem számít igazán híresnek, mivel csak a Nickelodeon egy-egy gyerekműsorában szerepelnek, így néhány esetben nekünk is a Wikipédián kellett utánanézni, hogy most éppen kinek a dekoltázsát, vagy kinek a miniszoknyából elővillanó combját bámuljuk.

A nagyobb nevek között volt Kristen Stewart az Alkonyatból, aki pedig kék, horgolt-hímzett, testre feszülő, helyenként átlátszó miniruhában volt, valamint a továbbra is lila hajú Kelly Osbourne, aki az esemény talán legjobb ruháját választotta ki. De nem ő volt az egyetlen Kelly, egy pankrátorként is dolgozó modellhölgy, is körbemutogatta dekoltázsát a gyerekeknek, az ő művészneve a könnyen megjegyezhető Kelly Kelly.

Ön szerint tényleg imádják a gyerekek a rikító színeket?

De persze maguk a gyerekek sem hiányoztak, végülis nekik szól a műsor fő látványeleme: a trutymóspriccelés. Ott volt például a Blink-182 dobosa két gyerekével, de Will Smith családfőt is képviselte a feleség, Jada Pinkett-Smith és a gyerekek közül kettő, Jaden (fiú) és Willow (lány). Utóbbi még csak 11 éves, de szemfájdító ruhatára segítségével már évek óta popkarrierjén dolgozik. Februárban kopaszra nyírt fejét ezúttal rózsaszínre festette át, újabb bizonyítékot szolgáltatva arra a tényre, hogy a gyerekek egyszerűen imádják a rikító színeket.