Egy újabb esős hét végén úgy döntöttünk, elérkezett az idő, hogy a heti trendben azt nézzük meg, hogyan öltöznek a celebek, ha olyan az időjárás, mint nálunk most. A hírességeket ritkán látjuk ernyő alá bújni és tócsákat kerülgetni, pedig néha ők is erre kényszerülnek, a képek bizonysága szerint még akkor is, ha Los Angelesben élnek. Taylor Swift esernyővel is roppant elegáns, Halle Berry viszont viccesre veszi a figurát, Sharon Stone meg valamiért detektívnek öltözik, ha elered az eső.

Taylor Swift

Képösszeállításunk olyan fotókkal kezdődik, amelyek meglepően romantikus hangulatot árasztanak, főleg ahhoz képest, hogy paparazzófotókról van szó. Dehát ha az alany a mindig bájos Taylor Swift, akkor még az ilyen búsan borús londoni képek is megédesednek, főleg ettől a hatalmas barna ernyőtől, ami puszta méreténél fogva kislányt varázsol az énekesnőből. A gigaernyő színben harmonizál a táskával, az összeállításban egyébként pedig a fekete szín dominál. Több képünk is van mindegyik csajról, ha nem kattint a képre, nem lát mindent!

Evan Rachel Wood

Evan Rachel Wood szintén a nagy ernyőt preferálja, és ezt onnan tudjuk, hogy ő egyszer New Yorkban forgatott szakadó esőben. Taylor Swiften is ugyanilyen fekete harisnya volt, nyilván esőben nem praktikusak a bő szárú, ernyő alól kilebbenő, esetleg a földig érő ruhadarabok. Wood abban is hasonlít Swiftre, hogy ő is kissé férfias fazonú félcipőben jár az esőben, de amíg az énekesnő cipője fekete, a színésznőé barna. Ez a kékeszöld kabát viszont mindent visz.

Carey Mulligan

Ha valaki nem ismerné, Carey Mulligan szintén színésznő, legutóbb a Szégyen című filmben énekelte könnyek között a New York, New York című dalt. Ezen a fotón szintén New Yorkban van, ami ugye az óceán partján fekszik, úgyhogy ott aztán tud esni az eső rendesen. Ennek ellenére Mulligan nem fektet különösebb hangsúlyt a víz elleni védelemre, nyilván azért, mert a 26 éves hölgy egy még nedvesebb helyen született és nőtt fel: Angliában. Az angolok nem mindig tartják szükségesnek, hogy ruházatukat összehangolják az időjárással, ebben a szellemben Mulligan is egy olyan balerinában ment el otthonról az esőben, amiből a fotók tanúsága szerint kilép. Az ernyője is a törékenyebb fajtából való, szél esetén semmit nem ér, kabátja viszont jó melegnek tűnik, és jópofa ez a bő ujjú fazon.

Halle Berry

És akkor most jöjjön három Los Angeles-i lakos. Halle Berry valamiért sildes sapkában indult el az esőben, nyilván nem azért, mert attól tartott, hogy hirtelen kisüt a nap, és nagyon bántani fogja a szemét a fény, hanem mert a sztároknak az a mániája, hogy baseball-sapkában nem ismerik fel őket az utcán. Az ernyője úgyis meglehetősen figyelemfelkeltő, ez a záporfelhőkkel díszített piros darab olyan harsányan jópofa, hogy felmerül a gyanú, hogy esetleg igazából gyerekek számára készítették. Az ernyő mellett esőben a másik legfontosabb dolog a láb szárazon tartása, ezt Berry egy olyan gumicsizmával oldotta meg, ami magas sarkára tekintettel dominacsizmaként is hasznosítható lenne.

Amanda Seyfried

A végére két olyan hölgyet hagytunk, aki a jelek szerint nem hajlandó esernyővel bajlódni. Amanda Seyfried például egy szürke kötött sapkát húzott a fejére, ami alól bőven kilógnak hosszú szőke tincsei. Hogy egy ilyen sapkának van-e értelme esőben, azt csak ő tudja (lehet, hogy amikor jobban esett, akkor ő is elővette az ernyőjét), viszont a gumicsizmája egyáltalán nem dominás, hanem kifejezetten professzionális, első látásra földműveléshez is ideális (fesztiválozáshoz viszont nem). Seyfried mindenesetre kutyát sétáltatni megy ebben.

Sharon Stone

Ki tetszik a legjobban?

A legfurcsábban viszont Sharon Stone reagált egyszer a rossz időre: beöltözött detektívnek. Az esőben egy ilyen kalap biztosan jobb szolgálatot tesz, mint egy kötött sapka, hozzá jelmezesen férfias ez a bézs kabát meg az alóla felül kilógó, teljesen ugyanolyan árnyalatú garbó. Eső esetén Sharon Stone is a gumicsizmát preferálja, és ő sem divatozik különösebben, ha erről a lábbeliről van szó, egy teljesen átlagos, munkához való darabot választott ő is, igaz, ez legalább színben és férfiasságban egyaránt passzol az összeállítás többi darabjához. Az egyetlen nőies kiegészítő a fekete válltáska. Nézze végig a fotóösszeállítást valamelyik képre kattintva, aztán ha van kedve, szavazzon: melyik celeb néz ki a legjobban esőben?