Lilu göndör hajjal és karikafülbevalóval viselte az óriásnapraforgó mintájú ruháját a szombat esti Csillag születikben, Ördög Nóra ruhájának mintája ezzel szemben annyira meghatározhatatlan, mint a Rorschach-teszt akármelyik táblája. Mindkettő drága designer ruha, amit állítólag Milánóból hozattak a műsorvezetőknek.

A szombat esti CSISZ adásban meghökkentő ruhákban állt kamerák elé a két műsorvezetőnő, mindketten hatalmas mintájú  darabokat kaptak a stylisttól, Náray Tamástól. Lilué amolyan vidéki presszós, viaszos vászon terítőre emlékeztetett, Ördög Nóráé pedig egy gyenge impresszionista festményre.

Kovalcsik Ildikó haja a néhány napja elhunyt Donna Summerét idézte, pláne a nagy karikafülbevalókkal, ruhája pedig erősen emlékeztet valami gyerekkori uszodás élményre. Hogy Ördög Nóra ruhájának mintája mi is pontosan, annyira nehéz behatárolni, mint egy Rorschach-teszt tábláját. A rihannásított Lilut, illetve Ördög Nóra klipszét nézve kicsit úgy tűnik, mintha Náray a nyolcvanas évek diszkós korszakának állított volna emléket.

Lilu ruháját nem most látni először, a Glamour magazin áprilisi számának címlapján pont ugyanebben a napraforgós ruhában pózol egy modell. "A ruhák Blumarine-ok, egyenesen Milánóból hozták nekik, a stylist Náray Tamás, a Csillag Születik fő stylistja" - tudta meg a Velvet a csatorna sajtósától.

Nem ez az első adás, ahol feltűnő a műsorvezetők ruhája. Ahogy korábban megírtuk, a harmadik döntőig tartott az ízlés a Csillag születikben, és annyi biztos, hogy a nagymintás ruha eddig egyiküknek sem állt jól.