A francia focistákkal 16 évesen pénzért dugó Zahia Dehar már második kollekcióját mutatta be divattervezőként. Megint nagyon spórolt az anyaggal, leginkább a pornó juthat eszünkbe a ruhák láttán.

Zahia Dehar 2010-ben azzal került be a köztudatba, hogy majdnem börtönbe juttatott három francia válogatott focistát, amikor mindössze 16 évesen szolgáltatta nekik áruba a testét. Végül Franck Ribéry, Sidney Govou és Karim Benzema is megúszta a három év börtönt, mivel a lány hazudott a koráról. Dehar a könnyen jött ismertséget felhasználva egy évvel ezelőtt, már nagykorúan modellkarrierbe kezdett, majd divattervezőként is kipróbálta magát. Úgy tűnik, utóbbi vált be, egyszerűen Zahia névre hallgató kollekciójának nemrég mutatták be a tavaszi-nyári részlegét, ami többek közt esküvői ruhákat is tartalmaz. Mivel ez még nem is lenne annyira érdekes, ezért Dehar azzal dobta meg, hogy ruhái alig takarnak valamit, megvillantván ezzel azt, amiben igazán jó az egykori szexmunkás.

"Ezzel a Couture kollekcióval remélem, bebizonyítom, hogy semmi nem lehetetlen azoknak, akik mernek álmodni. Bevezetlek téged abba a királyságba, ahol a nők királynők" – hangzik a márka honlapjára írt idézet. A nagyrészt fehérneműkhöz képest is keveset takaró kollekció tényleg nem utcára való, ráadásul mi élünk a gyanúperrel, hogy Dehar összekeverte a királynő státuszt a luxusprostival.