Az összesen hetedik Batman-mozifilm bemutatója ugyan alapvetően nem egy divatesemény, de ahol vannak női sztárok, ott vannak jól és borzalmasan eltalált ruhaköltemények, és vannak villantások is. Így aztán a Sötét lovag - Felemelkedés című film világpremierjén és későbbi londoni bemutatóján is akadt elég néznivaló. Ebben a cikkben a hat legérdekesebb hölgyet mutatjuk két Batman-premierről. Az elmúlt hét trendje.

Anne Hathaway

A szép lassan elfogyó színésznőt természetesen nem hagyhatjuk ki az összeállításból, hiszen ő alakítja a film legfontosabb női szerepét, a Macskanőt. Hathaway-t inkább a szürke kisegér, mint a szexi cicus szerepében könnyű elképzelni, és sokak szerint ezen csudálatos koktélruhái és estélyijei sem sokat változtatnak. A film New York-i premierjén talpig fehérben, meglepően széles dekoltázzsal próbált ragyogni, Prabal Gurung cégének egyik kreációjában. A londoni premier utáni partira J Mendeltől választott egy miniruhát, de előtte még egy virágos nyakú Gucciban ment végig a vörös szőnyegen. Valahogy a sötét szín neki is jobban áll, talán a premiereket megelőző sajtótájékoztatón nézett ki a legjobban − feketében. Mindegyik ruháról van fotó a képösszeállításban, kattintson!

Marion Cotillard

Az Oscar-díjas francia színésznőnek sokkal jobban megy, ha a végzet asszonyát kell alakítania, remekül tette ezt Christopher Nolan előző filmjében, az Eredetben is. A New York-i Batman-premieren Marion Cotillard is fehérben volt, de ő egy rövid ruhát választott a Christian Dior Couture-től. Később Londonban szintén Diorban volt színesen és titkárnősen elegáns. Itt egy magas derekú, hosszú, fekete-fehér szoknya volt rajta, míg a pici, narancssárga felsőrész egyértelműen szexivé tette az összeállítást.

Melania Trump

Melania Trumpnak már nincs közvetlenül köze a Batman-filmekhez, de férjének, Donald Trump csilliárdosnak persze mindenhez van köze, úgyhogy a 42 éves asszony sem maradt ki a jóból, közösen ellátogattak a világpremierre. A szlovén származású, korábban modellként is dolgozó Melania Trump egy konzervatív szabású, de remekül eltalált smaragdzöld ruhában vonult végig a vörös szőnyegen, és a szexepilből így sem volt hiány, legfeljebb évtizedekkel idősebb férjének jelenléte csökkenti egy kicsit bizonyos fotók élvezeti értékét.

Zoe Kravitz

Szintén a New York-i premierre kapott meghívást Zoe Kravitz, akinek szülei Lisa Bonet színésznő és Lenny Kravitz rocksztár. Zoe Kravitz sokkal inkább érdekeltebb a szuperhősös filmekben, mint mondjuk Trumpné, hiszen színésznősködik, és szerepelt is a tavalyi X-Men-filmben. A 23 éves, fiúsan rövid frizurájú sztárjelölt egy kis feketéből villantott mellszélt New Yorkban, a cselesen megcsavart-összefogott ruhát Emilio Pucci tervezte.

Noomi Rapace

Az eredeti tetovált lánynak ezzel szemben nem csak a frizurája volt fiús, hanem mindene. Noomi Rapace férfiruhába öltözött, öltönyben jelent meg a Sötét lovag – Felemelkedés londoni premierjén. Ha a rúzsa nem lenne égővörös, simán fiúnak lehetne nézni, aki mintha egy temetésre érkezett volna. (Pedig ekkor még nem is lehetett tudni, milyen tragédiával fog összekapcsolódni ennek a filmnek a karrierje.) Persze Noomi Rapace-nak pontosan ezek az excentrikus dolgok állnak a legjobban, sokakat bizonyára taszít, de rajongói akkor is megvesznek érte, ha öltönyben van.

Kimberley Garner

Ki a legjobban öltözött?

A londoni premiereseményen a rivaldafényt egyértelműen Kimberley Garner brit realitysztár akarta magára irányítani, ezért egy saját tervezésű ruhában jelent meg, amit mi hol mentaszínűnek látunk, hol azúrba hajlónak. Persze ez az estélyi nem a színétől olyan figyelemre méltó, hanem attól, hogy miközben lebernyegei minden irányban repkednek, pont ott nem takar, ahol kéne. A ruha comb- és mellszél villantására egyszerre alkalmas, háta meg nincs is. Fájdalom, mégse Kimberley Garnerről szóltak a londoni premier szalagcímei, hanem Pixie Lottról, aki ugyanerre az eseményre úgy ment el, hogy előtte elfelejtette a hónalját megborotválni. Nézze végig képösszeállításunkat, aztán döntsön, hogy a hat hölgy közül ki volt a legjobban öltözött!