Egyik színésznőnek sem sikerült megfelelő ruhát felvenni az Emlékmás londoni premierjére. Justin Timberlake menyasszonyának még át is kellett öltöznie, ugyanis képtelen volt járni a túl szűk szoknya miatt, szereplőtársának pedig átsejlett a feneke fekete ruháján. Igaz, ő lépni tudott benne, és most Jordan sem villantott.

Egy-egy rosszul megválasztott öltözék miatt a hírességek gyakran kerülnek bajba. A legutóbbi ruházati baleset áldozata Jessica Biel, aki az Emlékmás új változatának londoni premierjén annyira kínos helyzetbe került, hogy inkább át is öltözött.

Justin Timberlake menyasszonya az eseményre egy fehér Giambattista Valli kreációt viselt. Hogy a tollas peplum mennyire előnyös vagy sem, arról most nem nyitunk vitát, ugyanis nem ez volt a legnagyobb gond a szettel. Úgy tűnik, Justin Timberlake éppen nem ért rá egy jó kis stílustanácsadásra.

Jessica Biel sík terepen még egészen jól tudott mozogni és még a rajongókhoz is oda tudott hajolni pár fotó kedvéért, de amikor a lépcsőn akart lejönni, a szoknyarész túl szűknek bizonyult. A színésznőnek ketten is segítettek, hogy le illetve fel tudjon lépdelni a lépcsőn, amely már az élénk színű Louboutin cipő miatt is elég nagy kihívást jelentett a híresség számára. „A ruhám túl szűk. A lépcsőzés sokkal nehezebb volt, mint bármelyik akciójelenet, amit meg kellett csinálnom a filmben” – nyilatkozta Biel, aki a berlini premieren a melle oldalával népszerűsítette az Emlékmás újraforgatott verzióját.

A színésznő javára írható, hogy végig mosolygott, de azért amikor módja akadt, azonnal átöltözött és inkább egy hátul felscliccelt zöld ruhára váltott, amiben lényegesen könnyebb volt közlekedni. A lépcsővel egyébként a film másik női főszereplőjének, Kate Beckinsale-nek is meggyűlt a baja, igaz, ő inkább a Ferragamo tűsarkú miatt szorult segítségre, amit egy öltönyös fiatalember személyében hamar meg is érkezett.

Ki volt a legcsinosabb?

Az már más kérdés, hogy a fekete Donna Karan–ruha sem volt a legjobb választás, ugyanis kicsit átsejlett a színésznő fekete alsóneműje. Így Rebecca Ferdinando brit színésznő bármennyire is próbálta felhívni magára a figyelmet feltűnő dekoltázsával és amúgy sem sokat takaró kis feketéjével, Biel és Beckinsale szettjei sokkal emlékezetesebbek maradnak. Persze mi ezeket a kebleket sem hagyjuk elsikkadni, alább minden megtekinthető: Ferdinando mellett Kimberley Garner és Katie Price, azaz Jordan ruháit is mutatjuk.