Idén nyáron is hatalmas sláger volt a forrónadrág. Persze, hogy az volt: szexi, kánikulához kifejezetten praktikus, és gyakorlatilag bármilyen nadrágból előállítható. Mondjuk Rihanna valószínűleg nem saját maga vagdosta a farmereket, de ettől még őrajta is rengeteg változatot láthattunk az elmúlt három hónapban. Kiválasztottunk hat celebet, és alább megmutatjuk, ők hatan milyen forrónadrág-arzenált vonultattak fel idén nyáron. Figyelmesen lapozgassa majd a képösszeállítást, mert alul lehet majd a kedvencre szavazni. Igen, ez a heti trend.

Selena Gomez

Justin Bieber 20 éves, magabiztos csaja egy meglehetősen elegáns darabbal nyitotta a szezont. Saját parfümjének promóeseményére egy olyan, fehér szettet vett fel, amelynek alsó része egy magasított derekú forrónadrág volt, amihez hasonló mintás melltartó és blézer tartozott. Az összeállítás egy testszínű tűsarkúval kombinálva őrülten hosszúra nyújtotta Selena Gomez lábait, aki később strandra és utcára is vett ilyen shortot, egy kivétellel mindig fehéret. A forrónadrághoz hol mezítláb volt, hol csizmában, hol pedig papucsban.

Miley Cyrus

Rengeteg forrónadrágos fotónk van a 19 éves Miley Cyrusról is, amitől az a benyomásunk alakult ki, hogy ez a fazon a húsz körüliek körében különösen népszerű. Tőle olyan fazont is láthattunk, amit annyira rövidre vágtak le, hogy a nadrág szára alól kikandikál a zseb, de van oldalt kicsit sliccelt változat is, meg olyan, amiből a fél feneke kinn van, ha előrehajol. Pont emiatt nem rossz ötlet egy nagy, hosszú ujjú férfiinget venni a forrónadrághoz, bár Cyrusé mégsem volt elég hosszú, és csak akkor nyújtott védelmet fenékvillantás ellen, ha a derekára kötötte. Az éneklő színésznő azóta elég drasztikusan megváltoztatta ám a haját, ha nem tudja, milyenre, kattintson ide.

Zoe Saldana

Zoe Saldana is bevetette a „forrónadrág plusz tűsarkú" lábhosszabbító trükköt, szintén egy elegáns promóeseményen még június legelején. Ő azonban a Selena Gomeznél látott fehér helyett egy fekete szettet vett fel, így az összeállítás szinte egy kis fekete ruhaként is felfogható. Miley Cyrus enyhén grunge-os stílusát idézi a 34 éves színésznő egy másik összeállítása idén nyárról: ő is egy rojtosra levágott szárú farmerhez vett olyan kockás inget, amit a '90-es évek első felében hordtak rengetegen.

Rihanna

Idén nyáron Rihanna is mindenhova forrónadrágban járt, de róla eddig is tudtuk, hogy nem egy szégyenlős típus. Utcai viseletnek egyszer egy beforrósított kertésznadrágot választott egy borzalmas sapkával, a BBC egyik nyári rendezvényén egy átlátszó darabot mutatott a színpadról, júliusban kitett magáról néhány elképesztően szexi fotót a Twitterre, persze ezeken is forrónadrágban van. Miközben pózol, azaz fogdossa magát.

Amanda Bynes

Amanda Bynes színésznő nem egy különösen ismert figura, eddigi egyetlen hírünk az volt róla, hogy egy exe később Paris Hilton ágyában kötött ki, de ebbe nem feltétlenül szükséges észben tartani, amikor az ember a róla készült fotókat nézegeti. Bynest azért emeltük ki, mert a forrónadrágot dicséretes módon bevállalós dekoltázzsal kombinálta, igaz, ő is vett magára egy türkiz színű kardigánt, hogy azért olyan benyomást keltsen, mintha fel lenne öltözve. Bynes egyébként 26 éves.

Jennifer Lopez

Ki volt 2012 nyarának forrónadrág-királynője?

És a végére Jennifer Lopeztől mutatunk két fazont. Az első egy teljesen laza és egyszerű, fekete short, amihez jól illik a fehér, buggyos felső. Igaz, az asszonyos fejkendő kevésbé, de állítólag éppen a hatalmas kánikula miatt kellett így öltöznie az énekesnőnek, pedig éppen Kanadában volt. Ki gondolta volna, hogy arrafelé is ennyire tombolt a hőség idén nyáron? Egy csupafehér, elegáns összeállítással kezdtük, egy ugyanilyennel is fejezzük be, ezt Lopez a múlt hét végén vette fel, amikor elment Las Vegas egyik leghíresebb kaszinójába. A combhosszító összeállítás felsőrésze hasvillantásra is alkalmas, és úgy emeli ki a melleket, hogy közben direktben semmit nem mutat belőlük. Ha végiglapozta a fotóösszeállítást, döntsön, hogy ön szerint melyik sztárnak áll legjobban a forrónadrág! Várjuk a szavazatokat.